Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Herzele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Herzele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Herzele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Herzele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Herzele:

Tuin opkuisen

Ik zou graag mijn tuin laten opkuisen. Dit gaat om het heraanleggen van gras, verwijderen van een grootte spar, kleinere planten aanplanten. Indien mogelijk zou het fijn zijn als het tuinafval meegenomen wordt.

Plaatsen van draadafsluiting

Plaatsen van draadafsluiting (zwart) met onderaan betonnen platen Hoogte +- 2 m lengte +- 20meter . Muurtje/ plankenwand hardhout hoogte 2 meter, lengte +- 3,70m

Sparren verwijderen

50 sparren verwijderen

Betonnen afsluiting plaatsen

Langs 1 zijde van de tuin een betonnen afsluiting willen laten plaatsen voor ongeveer 34 lopende meter en graag min. 2 meter hoogte. Nu staat er een afsluiting. Eventueel prijs voor afbraak.

Riet verwijderen in tuin

In onze achtertuin hebben we een oppervlakte riet staan. Die enorm groeit, we zouden die heel graag laten uitgraven (eventueel met een klein kraantje)want ik denk gewoon uitgraven dat het onbegonnen werk is.

Snoeien haag en klimop

Snoeien haag (spar - 28 m) & klimop (16 m)

Verwijderen sparren

Sparren verwijderen: 100 meter lang, 3-4 meter hoog.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

Opkuisen van mijn verwilderde tuin. Hij is ongeveer 350 m² groot en staat vol struiken, bomen enz. Alles moet wel meegenomen worden zoals afgezaagde bomen enz.

Houten afsluiting met beton palen

Nieuwe afsluiting te plaatsen in hout met betonnen palen en onderste plaat ook in beton of steen, graag een deur of hek voor zijkant. Het hout waardoor je niet kan door kijken. (geïmpregneerd hout ) 2 m hoog. Totale lengte is 44 meter , en dit zijn 2 zijden.

Draadafsluiting plaatsen

Vervanging van bestaande afsluiting tussen 2 percelen. Gewenst: betonplaten + draad. Totale lengte (Bij benadering) : 50 m.