Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuin opkuisen:

Tuin opkuisen

Ik zou graag mijn tuin laten opkuisen. Dit gaat om het heraanleggen van gras, verwijderen van een grootte spar, kleinere planten aanplanten. Indien mogelijk zou het fijn zijn als het tuinafval meegenomen wordt.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Herzele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin opkuisen uit heel België:

Tuin en huis afbraak en opbouw riolering en vloerplaat

-Ik zoek een aannemer om de tuin zuiver te zetten , bomen en aangebouwen verwijderen en tuin opkuisen. - 2 muren verwijderen en steunbalken plaatsen. - uitgraven woning. - plaatsen riolering volgens plan. - plaatsen vloerplaat.

Opkuisen verwilderde tuin

Er is wat werkjes in de tuin die we maar niet rond krijgen. Er is een oud tuinhuis uit elkaar gehaald wegens stormschade, waarvan de restanten weg moeten. Een paar rododendron en struiken die weg moeten. Wat boomstronken van een gevelde boom en wat kap overschot. Drie T betonpilaren (vroegere waslijn) die mogen uitgehaald worden.

Overwoekerde tuin opkuisen

Overwoekerde tuin van ongeveer 2500 m² opkuisen. Struiken snoeien. Omgevallen bomen verwijderen.

Opkuisen totaal verwilderde tuin

ik heb een stuk grond van ongeveer 25 a waar de bomen gekapt zijn maar blijven liggen . Alles is verwilderd en moet opgekuist worden en genivelleerd .

Tuin van een hoeve opkuisen

Verwilderde tuin van een hoeve opkuisen. Hagen moeten geschoren ,braambessen moeten verwijdert worden,boomscheuten verwijdert,kleine bomen moeten geveld.

Verwilderde tuin opkuisen

De achtertuin is verwilderd, zou moeten leeg gemaakt worden. Oude bomen verwijderd, oude serre afgebroken en tuin opnieuw klaar voor nieuwe aanplantingen.

Verwilderde tuin opkuisen

Mijn stadstuin van +/-50 vierkante meter is sterk verwilderd. 2 bomen en 2 struiken die bomen zijn geworden moeten weg. Al de takken moeten door u worden meegenomen. Wat erna met de tuin moet gebeuren kunnen we bespreken.

Verwilderde tuin opkuisen

Tuin is erg verwilderd en moet helemaal ontdaan worden van onkruid dat overgroeid bij de buren - ongeveer 4 op 6 meter