Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Heusden (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Heusden (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Heusden (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Heusden (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Heusden (O Vl):

Houten afsluiting plaatsen

Graag wensen wij op korte termijn een houten afsluiting te laten plaatsen tussen ons perceel en dat van de buren (op de perceelsgrens, er is een akkoord met de buren). Lengte ongeveer 37 meter, hoogte 2 meter. Aangezien we beiden langs weerszijden een haag gaan planten tegen de afsluiting, is het esthetische minder van belang, maar willen we vooral een kwalitatieve en duurzame afsluiting die uitermate stabiel is. De ondergrond is aarde.

Tuinhuis Cube plaatsen

Volledige plaatsing van een tuinhuis Cube 300 x 300 cm. Betonnen ondergrond is al voorzien.

Composiet afsluiting plaatsen

27 m afsluiting aan de voorkant van de tuin - straatkant te plaatsen. Min. 1,70 m hoog. Oude afsluiting zal reeds weggenomen zijn.

Tuinverlichting installeren

Ik wil tuinverlichting laten plaatsen. Elektriciteit is voorbereid. Het gaat om een aantal paaltjes, grondspots en gewone spots.

Tuinonderhoud uitvoeren

Maandelijks tuinonderhoud. Gras afmaaien, scheren haag en nog andere kleine tuinwerken. Tuin van 700 m².

Grasmatten plaatsen voor kleine tuin

Tuin werd 5 maanden geleden reeds gefreesd daardoor nu enkel groei van onkruid.. Afvoerbuis aanwezig. Drainage + grasmatten plaatsen voor kleine tuin van ongeveer 22m²

Herstelling tuinafsluiting en metalen hek

Een kraan heeft mijn draad losgerukt van de paal bevestigd aan de muur van mijn garage. De afsluiting merk Bekaert is 1. 8 m hoog. De spanstaaf, binddraad en draad zelf zijn beschadigd ongeveer 1 m 2 misschien is er wel grotere schade aangericht aan de volgende palen moet bekeken worden bij vaststelling. Ook is een hek Beschadigd door vallende stenen, ook dit moet hersteld of vervangen worden.

Plaatsen 22 meter tuinafsluiting

Afsluiting zoals op foto 22m (rechte lijn , zonder niveauverschil), 2m hoogte

Achtertuin terug aan te leggen

Ik wil de achtertuin terug heraanleggen in gras. Ongeveer 72 m² Gelieve mij per mail te contacteren.

Onderhoud tuin

Graag offerte voor verwijderen of vernietigen van bamboe in de tuin, haag scheren en daarna terug gras zaaien…(+- 500 m²)