Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Lebbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Lebbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Lebbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Lebbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Lebbeke:

Plaatsing garage Cambridge

Garage Cambridge 3.2m x 5.35m plaatsen. Inclusief dak en stormbeveiliging. Betonnen ondergrond is reeds voorzien.

Bamboe verwijderen

Wij hebben +/- 30m² bamboe in onze tuin en zouden deze graag professioneel laten verwijderen.

Plaatsen omheining

Door storm zijn 2 houten platen van mijn tuin weg. Ik zou graag deze 2 laten plaatsen + 3 andere vervangen. Het gaat over 10 lopende meters .

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting van 5 a 6 m lang , +-1m80 hoog. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...).

Draadafsluiting plaatsen

De afsluiting is 20 m lang en zou 2 meter hoog moeten zijn. Aan de onderkant betonplaten en bovenaan een doorlopende stang ter versteviging. Geweven zwarte (Bekaert) draad.

Betonplaten leveren en plaatsen

Huidige afsluiting graag wegnemen. Plaatsen betonplaten in achtertuin, bereikbaar via garage. Linkerkant perceel 4 m, rechterkant 6 m, hoogte platen 2 m.

Tuin onderhouden en opruimen

Onze tuin heeft een grondig onderhoud nodig dwz onkruid uittrekken en bestrijden, en terug helemaal op orde te zetten. en dan jaarlijks een 4-tal keer komt om het onderhoud te doen. Geen gras , wel veel rondom planten en bloemen Voor een totale oppervlakte van ongeveer 100m².

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zoek een tuinafsluiting met tand en groef planken met betonnen tussenpaal en beton onderplaat. Het is 1 recht stuk van 17 m.. staat momenteel oude afsluiting. Deze zal ik zelf verwijderen.

Draadafsluiting met onderplaat en bovenbuis plaatsen

Afsluiting met draadstang en beton plaat en bovenbuis zwart ongeveer 16 lopende meter. Hoogte standaard 1.80/ 2 meter.

Tuinhuis en aflsuiting in Padoek plaatsen

Graag leveren en plaatsen van een tuinhuis in padoek met plat dak epdm. Afmeting 300 x 300 cm met dubbele deur en een oversteek zodat de deze eigenlijk 6 m breed is. Ook leveren en plaatsen van een afsluiting in padoek dit voor zo een 20 lopende meter en 180 cm hoog.