Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsing garage cambridge:

Plaatsing garage Cambridge

Garage Cambridge 3.2m x 5.35m plaatsen. Inclusief dak en stormbeveiliging. Betonnen ondergrond is reeds voorzien.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Lebbeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsing garage cambridge uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen draadafsluiting met doek hoogte twee meter lengte 22.50 meter lang en zou graag nog een poortje ( 1 meter breed en 1, 80 meter hoog) laten plaatsen om gemakkelijk naar mijn garage te gaan mee in hetzelfde materiaal als de omheining afbraak doen we zelf oude schutting dus alleen plaatsing. Ik ben juist nog aan het twijfelen of ik betonnen palen wil en een betonnen onderstuk. Zo ja, dan zou ik het poortje ook in dezelfde stijl willen. Ik zou dit graag bespreken met de vakman. Of metalen draadpanelen als dit mogelijk is.

Plaatsing extra kraantje

Ik zou graag een extra kraantje willen laten plaatsen op een bestaande leiding van mijn wasmachine in de garage. Bedoeling is om hier een tuinslang aan te kunnen sluiten om sportgerief te kunnen afspuiten.

Betonnen afsluiting plaatsen

Aankoop en plaatsing van afsluiting met houten schermen en betonnen muurpalen met een rabat van 2m. Onderaan in de rabat een betonnen plaat waar de houten schermen bovenop geplaatst worden. Betonpalen en betonnen plaat in antraciet. Houten schermen in Europees hardhout. De schutting dient geplaatst te worden tussen garage en huis, deze afstand is +/- 15,5 meter. Op dit moment staat er nog een houten schutting met stormschade, indien mogelijk zou deze door jullie ook afgebroken worden.

Draagmuren uitbreken en poutrels plaatsen

Buitenmuur garage uitbreken en poutrel plaatsen van 5m breed voor plaatsing ramen.

Plaatsen van airco

We zouden graag advies en inlichtingen willen voor de plaatsing van airco/verwarming in onze woning. We willen dit uitvoeren voordat de nieuwe (niet terugdraaiende!) metertellers hier zijn. We hebben namelijk zonnepannelen en hebben nu een dagteller die op jaarbasis steeds verder achteruitgaat. Het zou gaan over airco in 3 slaapkamers en ook de woonkamer. De afmetingen van deze ruimtes zijn: • slaapkamer 1: 370 op 400 • slaapkamer 2: 330 op 480 • slaapkamer zolder: 700 op 750 • Woonkamer: 400 op 900 We denken aan een Multi split unit te plaatsen op de garage waarbij we redelijk eenvoudig toegang hebben tot de slaapkamers en zolder en woonkamer.

Afwateringsysteem voorzien voor oprit

Situatie: wij hebben een garage in de kelder met een hellende oprit naar de straatkant toe. Bij hevig regenweer, bestaat de kans dat de straat riolering de wateroverlast niet aankan, waardoor het water in onze garage binnenkomt. We hebben dus graag dringend een vakman nodig die ons kan helpen. Omschrijving: we willen graag deels ontkoppelen om deze situatie te vermijden. Onze buurman heeft deze werken ook al laten uitvoeren en dit blijkt te werken. Het graven van een pompput en een bijkomende goot dat dient om de overlast weg te pompen. Daar middel van plaatsing van terugslagkleppen, aanpassen van de bestaande riolering, aansluiten van goot op de riolering en achteraf de reparatie van de klinkerwerken, hopen we hiermee het euvel te voorkomen. We hebben eventueel reeds een loodgieter.

Betegelen van diverse ruimtes

Tegels leggen in garage ,gang en veranda en tuin Totaal 30 m² binnen en nog eens 100 m² tuin; Plaatsing en materiaal te voorzien.

Plaatsing blokhutgarage

Wij overwegen een Blokhut garage 320 x 505 cm 28 mm te kopen bij Makro.