Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Letterhoutem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Letterhoutem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Letterhoutem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Letterhoutem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Letterhoutem:

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van ong. 120m x 2m met betonnen onderplaat plaatsen. Poort erin plaatsen. Graag 3D panelen in zwarte kleur.

Plaatsen van omheining

Graag wil ik een omheining plaatsen van 35 meter en 1 meter 80 hoog, vlechtdraad met bovenbuis (zwart) en betonnen plaat onderaan van ongeveer 40 cm.

Afsluiting op de perceelgrens plaatsen

Wij en de geburen hebben afgesproken voor een afsluiting te plaatsen op de perceelgrens. Het gaat over een diepte van 55 meter. De eerste 4 meter aan het terras willen wij gesloten, betonnen palen met onderaan een beton plaat van 40cm en daarboven houten planken. Voor de volgende 51 meter een draad afsluiting met ijzeren palen en aan de onderkant een onderaan een beton plaat van 40 cm met een draad boven. De afsluiting mag max 150cm hoog zijn.

Afsluiting met draad en beton onderaan

Wij zijn aan het bouwen en willen een afsluiting rondom de tuin. We kiezen voor een afsluiting zoals in bijgevoegde foto, maar de draad en palen ik het kleur zwart. Het gaat in totaal over 117 meter. Hoogte 1.50 meter. De kosten worden gedeeld onder ons en de geburen. Links en recht en achteraan de omheining plaatsen.

Tuin ophogen

Tuin moet een +- 30 cm opgehoogd worden met een oppervlakte van +- 170 m² (teelaarde) Alsook de voortuin +- 20 cm met een oppervlakte van +- 84m². Dit is nieuwbouw dus nog braakliggende grond. (doorgang 4m)

Reparatie tuindraad voor verzekering

Vervangen tuindraad lengte 16m hoogte 1m. Boer is met ploeg in draad blijven haken. Offerte nodig voor de verzekering