Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Lochristi te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Lochristi.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Lochristi of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Lochristi die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Lochristi:

Tuinhuis plaatsen

Ik wil een Makro cottage tuinhuis aankopen. Afmetingen 4x4, maar het exacte type ben ik nog niet helemaal zeker. Het gaat sowieso om een Makro tuinhuis met dak en een kleine aanbouw erbij. De betonplaat ligt er al.

Nieuwe afsluiting zetten en haag verwijderen

Tuinschermen plaatsen in kunststof met alu palen.Klant zal materiaal kopen enkel plaatsing. Uitdoen en wegvoeren van haag van 10 m en sparren over een lengte van 30m en 5m.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Plaatsen zwarte omheining met bovenbuis. De lengte is ongeveer 7 meter.

Afgraven en wegvoeren grond voortuin

Het zou zijn voor het afgraven en nivelleren van mijn voortuin. Ongeveer 70 vierkante meter,en dit tss de 5 en 10cm. Ook het wegvoeren van de afgegraven grond.

Tuinafsluiting in beton zetten

Wij wensen een tuinafsluiting te laten plaatsen voor een lengte van 65 meter. We zijn nog aan het kijken in betonstructuur of composietmateriaal. Het betreft 2 rechte scheidingsmuren. Eén van circa 36 m en één van circa 29 m. De bestaande sparren, die nu als scheiding dienen, zouden moeten verwijderd worden.

Montage Metalen tuinhuis

Graag montage ter plaatse van metalen tuinhuis. Afmeting 600 x 300 cm Plateau is al gegoten.

Houten tuinhuis afbreken en afvoeren

Een houten tuinhuis afbreken en afvoeren. 2m H op 3m B.

Draadafsluiting plaatsen

Graag vakman voor een draadafsluiting met bovenhuis en betonplaten het betreft een recht stuk van 28 meter. Er moet niets verwijderd worden.

Oude blokhut vervangen door blokhut Pila

Afbreken van bestaande blokhut en meenemen van materiaal Plaatsing van nieuwe blokhut type Pila 250 x 195 cm op de reeds bestaande betonplaat inclusief fundamentregel Behandelen van nieuwe blokhut met grondlaag

Oeverversteviging van gracht langs beide zijden uitvoeren

Ons huis ligt in een recente verkaveling waarbij het gemeente een grachtsysteem voorzien heeft. In de zomer staat deze droog, in de winter vol water. De gracht dient 1 meter breed te zijn en 1,5 meter diep. Door het herhaaldelijk trekken van onkruid is deze momenteel al tot 3 meter breed. Wij zouden deze(2x20 meter / 1,5 meter diep) graag versmallen en verstevigen met azobe hout. Voor de veiligheid van kinderen zouden wij de gracht nadien eventueel ook willen overbruggen met roosters zodat het hemelwater nog steeds rechtstreeks in de gracht kan vallen.