Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Lovendegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Lovendegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Lovendegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Lovendegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Lovendegem:

Tuin egaliseren

Wij wensen onze tuin klaar te maken om grasmatten te plaatsen. Terrein is te egaliseren en nivelleren. Onze bouwgrond is 1150 m² en ik vermoed dat het terrein zonder het huis een 750 à 800 m² is.

Tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuinafsluiting tussen twee percelen. Bekaert panelen met een lengte van 37,5 meter.

Draadafsluiting en poort voor oprit zetten

Gehele eigendom grond omheinen met draad of panelen. Alsook poort van 3.2m plaatsen voor oprit. Graag duurzaam materiaal, poort mogelijks electrisch.

Tuinhuis type Geyz monteren

Monteren van een metalen tuinhuis van Makro. Type: 242x217x193 cm. Geen ondegrond te plaatsen.

Houten afsluiting zetten

Ik wil voor 15.5 meter tuinafsluiting met betonnen platen en betonen palen of aluminium. Er dient ook 7 meter verstevigd te worden omdat gracht nabij is. Een voorbeeld is met azobe palen

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik heb momenteel een buxushaag staan van 50 meter lengte, 1 meter breedte en 1.3 meter hoogte. Deze verwijderen en vervangen door een afsluiting in kunststof. Het betreft een open bebouwing , + 20 jaar, beide kanten heel goed bereikbaar.

Houten afsluiting en poortje plaatsen

Plaatsen van houten tuinschermen met houten palen voor een lengte van 21 meter eventueel ook het plaatsen van een houten tuinpoortje tussen een bestaande muur en de houten afsluiting breedte circa 80 cm plus houten palen.

Betonnen afsluiting met poortje tussen buren plaatsen

Het betreft hier een tuin van ongeveer 50 meter diepte en 10 meter breed tussen de buren. Er staat een draadafsluiting tussen de buren, maar voor de inkijk graag een betonnen of een houten afsluiting plaatsen met poortje.

Offertevraag plaatsing van een blokhut

Wij willen onze bestaande blokhut vervangen. Graag hadden wij dan ook prijs ontvangen voor aankoop, levering en montage van een blokhut die we bij Makro zouden aankopen. De betonnen plaat is reeds voorzien. Onze voorkeur zou uitgaan naar 1 van de volgende blokhutten: -blokhut Luna 295x295 cm + extensie 200 cm + gratis stormbeveiliging -blokhut lara 445x295 cm -blokhut chill 485x325 cm stalen dak met condensdoek -blokhut modern 415x385 cm stalen dak geïsoldeerd

Huidige afsluiting verwijderen en nieuwe draadafsluiting plaatsen

Huidige afsluiting verwijderen en nieuwe plaatsen. De lengte is 20 meter en de hoogte 1 meter. Volledig te vervangen door draadafsluiting - betonpalen (of andere) + onderaan betonplaat + draad.