Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Maldegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Maldegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Maldegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Maldegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Maldegem:

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 9-10m x 1.8-2m met betonnen onderplaat en palen plaatsen. Oude houten tuinafsluiting die reeds verwijdert word.

Sparren rooien en verhakselen

Vorig jaar liet ik sparrenhaag deels weghalen, afgezaagd tot tegen grond, met de hulp van familie, Er bleef nog een deel staan, enkele sparren die nog een haag vormen van hoogte 2.30m Lengte 3,60m. Ik wil die ook laten wegnemen om ter plaatse, indien mogelijk te verhakselen - Verhakselde takken dienen niet worden meegenomen, Ook zou ik de wortels 8 tal die nog in de grond zitten (vorig jaar weggezaagde sparren) Weg willen

Draadafsluiting plaatsen

3 zijdes, 45m, 8m en 21m (ongeveer) op het stuk van 8m eventueel deur in draad. Op dit moment staan op sommige plekken nog een betonnen omheining. Die moet eerst weggehaald worden.

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Wij zouden graag een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis hebben. Dit voor 60 meter en hoogte 2 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van ongeveer 10m lang en 1,8m hoogte. Graag prijs volledige panelen en planken tand met groef met beton palen en betonplaten. Geïmpregneerd hout en hard hout geplaatst en materiaal alleen. Daarnaast hetzelfde voor 1m hoogte. Vervanging van een andere afsluiting.

Draadpanelen plaatsen

De afmeting zijn 5 lang op 1.80 hoogte ook moet er een poort aanwezig zijn van en 1 meter breed.

Tuinafsluiting zetten in composiet

Plaatsen van een afsluiting voor een nieuwbouw . Twee kanten de ene zijde ongeveer 6 meter , de andere zijde 7 meter ( met vakman nog te bekijken ) Hoogte zal 1,80 of 2 meter moeten zijn . Materiaal liefst composiet .

Houten afsluiting plaatsen

De lengte van de afsluiting is 16m , waarvan 8m met een hoogte van 2m en de andere 8m met een hoogte van 1m . Houten panelen met betonnen palen en de onderkant een betonplaat .

Composiet afsluiting plaatsen

Lengte 7,5 meter en deur aansluitend in hoek op huis.

Afsluiting tussen twee eigendommen plaatsen

Een afsluiting tussen twee eigendommen plaatsen. Dit is tussen de 32 en 34 lopende meter met een hoogte van 1,20 of 1,50m.