Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Mariakerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Mariakerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Mariakerke:

Aardeberg wegnemen + kastanjehouten hek plaatsen

Op onze voortuin ligt nu een hoop aarde bedekt met worteldoek en bezet met rozen en hisbiscus. Het vlakke deel is bezet met grassen en Hypericum calycinum. We willen dat allemaal weg, zodat het terrein klaar ligt om opnieuw te beplanten (wat we zelf willen doen). Tegen de straatkant willen we een hek van kastanjehout 1,5m om er klimplanten tegen te laten groeien. Lente ca 18m.

Herstellen tuinafsluiting

Tuinafsluiting (houten schermen) over 15 meter is door extreme stormweer losgerukt. Deze moet hersteld worden. 2 platen moeten opnieuw gemonteerd worden. Alle palen moeten verstevigd worden.

Rooien coniferen

Rooien (tot op de grond afzagen - wortels verwijderen niet nodig) en verwijderen van 45 coniferen. Confirenhaag.

Omheining plaatsen voor terras en tuin

Een afsluiting op terras (draadafsluiting of draadpanelen) Lengte : 8 meter (1 maal) breedte : 2 maal 2 meter Hoogte (1 mtr of 1mtr20) Geen poortjes Draadomheining of draadpanelen.

Herstellen tuinafsluiting

Tuinafsluiting (houten schermen) over 15 meter is door extreme stormweer losgerukt. Deze moet hersteld worden. 2 platen moeten opnieuw gemonteerd worden. Alle palen moeten verstevigd worden.

Draadafsluiting plaatsen

Voor achterkant tuin - 10 meter breed - sluit aan 1 kant aan op een bestaande Bekaertpaal 1. 80 hoog - andere kant niks met dwars erop een haag - er staan L-vormige keerwanden in de grond (achterbuur zit 50 cm dieper) waarop de palen gemonteerd kunnen worden - kleur antraciet . Nu staat er nog niks enkel keerwand.

Kapotte tuin herstellen en heraanleggen

Ik heb een verkeerd product gebruikt bij het bestrijden van onkruid in mijn gras met resultaat alles kapot. Heb al de slechte stukken verwijderd om opnieuw gras te kunnen zaaien, maar dit lukt maar niet, het onkruid (hanepoten) blijft maar steeds terugkomen in zeer grote hoeveelheid.

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik heb momenteel een namaak houten afsluitingen die vastliggen aan vaste betonnen palen. Graag die houten afsluiting vernieuwen in kunststof afsluiting. Het gaat over 32 Lopende meters Met een hoogte van 1m80 Eventueel met een poortje .

Vervanging huidige afsluiting door Betafence omheining

Wij willen onze huidige houten afsluiting vervangen door een Betafence tuinomheining. Het gaat om een tuinomheining van 8 meter lang. Ook het verwijderen van huidige afsluiting is voor de vakman uit te voeren.

Draadafsluiting met betonplaat en lamellen plaatsen

Draadafsluiting opgevuld met Colorado GMP kunststof lamellen 2: composietafsluiting (duo fuse grey) voor een lengte van 30 m en hoogte 150 cm + betonplaat 30 cm (dus totale hoogte zichtbaar 170 cm)