Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Melsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Melsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Melsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Melsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Melsele:

Composiet tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen afsluiting 25 meter lengte, 2m hoog. Ook nog zij-afsluiting haaks hierop van 4m met een deur van 1m erin. Voorafgaand verwijderen van dennenhaag. Materiaal : composiet planken & palen.

Bekaertomheining plaatsen

We willen onze tuin afsluiten met zwarte Bekaert. De omtrek is ongeveer 30 meter (inclusief drie hoeken ) met een hoogte van 1m50. Er dient een kleine poort voorzien te worden. Er is geen oude omheining om weg te nemen. Er staan wel enkele planten en er loopt een beek naast de tuin.

Tuinhuis Cottage plaatsen

Houten tuinhuis van 3.1m x 4.1m afbreken en afval afvoeren. Tuinhuis Cottage van 3.15m x 3.55m plaatsen. Dakgoot met afwatering in regenwaterton plaatsen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig.

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een nieuwe afsluiting laten plaatsen van metaal. De ondergrond is beton. En ik schat de lengte van mijn tuin ongeveer 15 meter. De hoogte zou ik graag op 1,80 meter hebben. Ik zou graag uit het zicht onttrokken worden van de buren. Is het mogelijk om mij enkele opties van afsluitingen voor te stellen.

Herstellen zijkant tuinhuis

Wij hebben sinds 5 jaar een houten tuinhuis met overkapping,de zijkant van het overdekt gedeelte heeft een herstelling nodig,enkele panelen onderaan zijn verschoven waardoor de rechter wand van het tuinhuis nu scheef staat.

Plaatsen van tuinafsluiting

leveren en plaatsen van een tuinafsluiting. Betonnen palen met voetplaat, houten schermen met tand en groef. In L vorm 20m + 6m ( ong. ) Materiaal in overleg met de vakman.

Betonnen afsluiting plaatsen

Omheining met draad en haag bij de buren. Langs onze kant willen we betonnen omheining plaatsen. Ene kant te omheinen. 24 meter lengte

Grasmatten leggen

Ik wil mijn achtertuin renoveren door grasmatten te leggen. De tuin is 4m op 18 meter.

Betonplaten afbreken en nieuwe muur plaatsen

Minstens 13m2 omheining in rechte lijn (platen van 1m80 of 2M?) motief mag: bij voorkeur elegant of baksteenmotief. De betonnen platen moeten elk 50 centimeter hoog zijn. We willen graag een afgeronde bovenrand. 1 eindpaal nodig (hoogte boven de grond is 1m50) 6 tussenpalen (hoogte boven de grond is 1m50) Plaatsing (adres: Brandstraat 72, 9120 Vrasene) Bedoeling is dus dat er 3 panelen op elkaar gelegd worden en het bovenste daarvan een afgeronde bovenkant heeft.

Terras heraanleggen

Ik wil bestaande steen verwijderen en opnieuw gebruiken en stabilisé eronder laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 m². Hiernaast zou ik ook een extra pad laten aanleggen van ongeveer 1 m breed en 10 m lang.