Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Melsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Melsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Melsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Melsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Melsele:

Tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een nieuwe afsluiting laten plaatsen van metaal. De ondergrond is beton. En ik schat de lengte van mijn tuin ongeveer 15 meter. De hoogte zou ik graag op 1,80 meter hebben. Ik zou graag uit het zicht onttrokken worden van de buren. Is het mogelijk om mij enkele opties van afsluitingen voor te stellen.

Herstellen zijkant tuinhuis

Wij hebben sinds 5 jaar een houten tuinhuis met overkapping,de zijkant van het overdekt gedeelte heeft een herstelling nodig,enkele panelen onderaan zijn verschoven waardoor de rechter wand van het tuinhuis nu scheef staat.

Plaatsen van tuinafsluiting

leveren en plaatsen van een tuinafsluiting. Betonnen palen met voetplaat, houten schermen met tand en groef. In L vorm 20m + 6m ( ong. ) Materiaal in overleg met de vakman.

Betonnen afsluiting plaatsen

Omheining met draad en haag bij de buren. Langs onze kant willen we betonnen omheining plaatsen. Ene kant te omheinen. 24 meter lengte

Grasmatten leggen

Ik wil mijn achtertuin renoveren door grasmatten te leggen. De tuin is 4m op 18 meter.

Betonplaten afbreken en nieuwe muur plaatsen

Minstens 13m2 omheining in rechte lijn (platen van 1m80 of 2M?) motief mag: bij voorkeur elegant of baksteenmotief. De betonnen platen moeten elk 50 centimeter hoog zijn. We willen graag een afgeronde bovenrand. 1 eindpaal nodig (hoogte boven de grond is 1m50) 6 tussenpalen (hoogte boven de grond is 1m50) Plaatsing (adres: Brandstraat 72, 9120 Vrasene) Bedoeling is dus dat er 3 panelen op elkaar gelegd worden en het bovenste daarvan een afgeronde bovenkant heeft.

Terras heraanleggen

Ik wil bestaande steen verwijderen en opnieuw gebruiken en stabilisé eronder laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 m². Hiernaast zou ik ook een extra pad laten aanleggen van ongeveer 1 m breed en 10 m lang.

Coniferen uitdoen en zaaien

We willen graag ongeveer 30 meter coniferen laten uitdoen. De bedoeling is van erna gazon te leggen aansluitend aan de bestaande gazon. (dit is over een lengte van ongeveer 20 m) De tuin is heel gemakkelijk bereikbaar.

Houten afsluiting plaatsen

Plus Thermowood voor tuinberging 4x3m met deur van 90cm. Verticale planken tand en vroeg eventueel verticale glaspartij Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 4m

Houten afsluiting plaatsen met poortje

Geen moeilijkheden, alles is goed bereikbaar. Deur voorzien tussen zijgevel huis en begin van de omheining. Hoogte graag 1.80 meter. Totale afsluiting is 15 meter met een poortje dat op een pad uitkomt.