Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Mere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Mere.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Mere of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Mere die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Mere:

Terras aanleggen op de eerste verdieping

Terras van 4m x 3m vernieuwen. Momenteel bankirai die moet uitgebroken worden. Nieuw balkon van 3.3m x 7.8m aanleggen op 1ste verdiep (1.4m boven gazonhoogte).

Petanquebaan aanleggen

Een petanquebaan aanleggen in de tuin. Ongeveer 11 meter op 3 à 3,5 meter.

Plaatsen van draadafsluiting

Vakman voor een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat voor een nieuwbouw. De omtrekafmeting bedraagt 32m + 11m + 17m = 60m. De gewenste hoogte bedraagt 1m85 -2m.

Plaatsen afsluiting en onderhouden tuin

Er is een betonnen afsluiting aanwezig waarvan er één plaat gebarsten is en één paal die vastgezet moet worden. Daarnaast zouden er een aantal planten gesnoeid moeten worden.

Tuinafsluiting en terras aanleggen

Graag willen wij onze tuin laten afsluiten, eventueel met betonnen platen. Afmeting : 15 m diep en 7 m Br. hoogte 1m80 (niet volledig) Ook zouden we ons terras graag met polybeton laten leggen. Terras : achteraan te leggen : 20à 25 m²; terras vooraan :20 m².

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen. Afsluiting met metalen palen , betonen plaat onderaan en daarop pvc lamellen tot 180 cm hoogte en 40 meter lengte. Nieuwbouw: nu staat er nog geen afsluiting.

Tuinafsluiting in composiet plaatsen

Ik wil een nieuwe tuinafsluiting plaatsen. Afsluiting willen met composiet platen zijn wel een voorkeur. Lengte is ongeveer 37 meter en moet 180 cm hoog zijn.

Houten paardenomheining zetten

Het gaat over 60 meter omheining met hoogte 120 cm. Het is een paardenomheining en moet in het hout worden gedaan.

Houten afsluiting plaatsen

Afbraak oude betonplaten + plaatsing nieuwe afsluiting. Dit voor een lengte van 22 meter en hoogte 160 à 180 cm. Panelen met houtwerk als materiaal.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen.Betonplaten met structuur. Totaal aantal meter +/- 14m.