Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor houten tuinschermen plaatsen:

Houten tuinschermen plaatsen

Er moeten 6 houten tuinschermen (+-11m) geplaatst worden. Maw beton gieten met spies erin op de correcte afstand voor de palen. Daarna de schermen tussen de palen bevestigen. Tuinschermen zijn reeds aanwezig. Palen idem. Spies en bevestigingen nog niet.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Merelbeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten tuinschermen plaatsen uit heel België:

Leveren en plaatsen van tuinschermen

Het is voor het leveren en plaatsen van 26 meter 1, 80 meter aan tuinscherm. We zijn aan het twijfelen tussen de standaard houten tuinschermen maar ook voor die uit Bankirai. De eerste +/- 6 meter mogen verlaagd zijn met een schuin aflopend stuk zoals gangbaar is blijkbaar. De bestaande draad afsluiting zal door ons worden afgebroken.

Houten afsluiting plaatsen

Op een terras een hoek met tuinschermen voorzien ene zijde is 5.80 m andere zijde is 3.80 m wensen te werken met schermen van 1.90 m x 1.90 m totaal m² : 18.05. Ik zou 5 zijden nodig hebben.

Houten afsluiting plaatsen

Ongeveer 25 meter moet geplaatst worden tussen onze tuin en die van de buren. We denken aan een houten afsluiting in plankenwand of tuinschermen met geïmpregneerd hout. Hoogte van 1m80, er is geen oude omheining om weg te halen.

Tuinafsluiting in hout vervangen

Vervanging van bestaand afsluiting door stormschade. +/- 8 lopende meter - Tuinschermen of plankenwand in thermowood, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Houten omheining plaatsen

Tuinafsluiting van ongeveer 15 meter. Tuinschermen in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen. Momenteel staat een omheining met lamellen maar die is op 3 jaar tijd reeds 2 keer vernieuwd wegens stormschade en nu voor de 3de keer kapot.

Tuinschermen plaatsen

6 Houten tuinpanelen en 9 houten palen plaatsen. Geschroefde, gebogen bankirai panelen. Opening tussen gevel en bestaande afsluiting is ongeveer 4m. 1 Paal kan in de gevel vastgemaakt worden, de andere moet vast geankerd worden in beton.

Houten afsluiting zetten

tuinafsluiting van ongeveer 55 meter. zonder poort. naast verouderde betonnen platen van ongeveer 50à80cm hoog. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken

Tuinafsluiting vernieuwen

Tuinafsluiting van 14.5m op 2m met betonplaat vernieuwen. Oude wegnemen en nieuwe plaatsen. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, standaardpanelen en houten palen.