Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Moerbeke Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Moerbeke Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Moerbeke Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Moerbeke Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Moerbeke Waas:

Tuinomheining herstellen

Metalen tuinafsluiting van 40-50 m lang en 1.2 m hoog met bovenbuis herstellen. Ook gemotoriseerde poort herstellen, scharnieren zitten los waardoor ze niet meer automatisch open kan.

Composiet afsluiting plaatsen

2 kanten elk van +/-8m lang moeten vervangen worden door composiet panelen met eventueel verticaal deel grind korf tussen verwerkt. Sta open voor prijs vergelijking van steen/grindkorven, draad met buis en kunststofafsluiting. Het is in overleg met de buren maar we zijn op zoek naar iets met weinig onderhoud, degelijke structuur en duurzaam. Ons huidige houten tand groef panelen zet hem steeds open en palen zijn aan het rotten, dus houten panelen doen we niet meer.

Coniferen vervangen door steenkorven met keien

Verwijderen conifeerhagen over een lengte van 40 meter. Graag plaatsen van steenkorven over een lengte van max 40 meter, hoogte grootste deel 2 meter en op sommige plaatsen, 2,5 meter. Dikte van de korf 30 cm. Het liefst opgevuld met keien of breukstenen.

Betonnen afsluiting zetten

Verwijderen en vervangen van een bestaande betonnen omheining in de tuin van een rijwoning door een nieuwe in beton of combinatie beton met hout. Lengte 10 meter, hoogte 1,8 à 2 m.

Kunststof afsluiting zetten

Vakman voor : kunststoffen tuinschermen (kleur grijs - RAL kleur door mij zelf te kiezen) 8 panelen (180 cm x 180 cm) met bijbehorende palen en afdekplaatjes renovatie (vervangen van bestaande houten afsluiting) prijs op te splitsen in : materiaal en plaatsing (meenemen oude afsluiting inbegrepen in plaatsingskosten) woning ouder dan 10 jaar.

Houten afsluiting met betonplaten plaatsen

Houten afsluiting met betonplaten. Lengte 35 af te sluiten, twee rechte stukken. Hoogte graag 1.80 meter.

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Leveren en plaatsen van draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis. Afmetingen 13 meter in de lengte en 11 meter achteraan de tuin. Achteraan ligt een gracht. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 24 meter. Dit is voor een nieuwbouw.

Houten afsluiting met betonplaat plaatsen

Huidige afsluiting is omver gewaaid er moet een betonnen onderrand worden geplaatst met betonnen palen en daar tussen houten schutting totale hoogte ongeveer 2. 2 meter De lengte af te sluiten is 25 meter er moet een betonnen onderrand worden geplaatst met betonnen palen en daar tussen houten schutting.

Houten afsluiting tuin met poortje plaatsen

Onze tuin hadden wij graag afgescheiden met een deur van 1m breed en 1m80 hoog met aansluitend een paneel van 2m breed en 1m80 hoog in dezelfde houtsoort als de deur. De totale breedte is 3m. De deur komt aansluitend aan de gevel van de woning. De deur zou bevestigd moeten worden via een paal aanpalend aan de woning aangezien het om een nieuwbouwwoning gaat.

Haag vernieuwen

Oude haag wegdoen 30 m lang. We zouden geen levende haag meer willen. Op de foto: tuinhuis met brandschade.