Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Nieuwerkerken (Aalst) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Nieuwerkerken (Aalst).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Nieuwerkerken (Aalst) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Nieuwerkerken (Aalst) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Nieuwerkerken (Aalst):

Snoeien van sparren en struiken

Achtertuin 2 are, sparren en struiken snoeien + verwijderen van klimop. Afval mee te nemen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen voor 16,5 meter en een ander stuk 14,2 meter. Alles 2 meter hoog en zonder hoogteverschillen op één rechte lijn. Omheining in beton.

Composiet afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 1 x +/- 10 l. M + 1 x +/- 15 l. M afsluiting in composiet (hoogte 180 cm )

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen. We Hebben ongeveer 100 lopende meter tuin die omheind dient te worden. Momenteel is er geen oude afsluiting.

Kunststof afsluiting in pastoriestijl plaatsen

We zouden een kunststof afsluiting nemen in pastorijstijl. Lengte van 15 meter. De hoogte ongeveer 1.80 a 2 meter.

Houten gevlochten hazelaar plaatsen

Haag wordt verwijderd afsluiting is nu met draad maar moet blijven en daarvoor een natuurlijk houten afsluiting plaatsen. Lengte af te sluiten 8 a 10 meter Hoogte ongeveer 1.80 meter. Gevlochten hazelaar plaatsen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten afsluiten (langs beide kanten van tuin). Ik wens deze te vervangen door betonnen afsluiting met het oog op onderhoudsvriendelijkheid. 29 lopende meters.

Voortuin voorzien van draadafsluiting

Graag had ik de voortuin aangelegd met nieuwe draadafsluiting ongeveer 15 meter. Ook graag een module waarin bel en brievenbus geplaatst wordt.

Plaatsen van nieuwe afsluiting

Het plaatsen van een nieuwe afsluiting 1 x 20m en 1 x 16 m met draadpanelen van 200 x 200 en een betonnen paneel onderaan.

Afsluiting en kunsthaag te plaatsen

Ik wil mijn tuin voor een stuk afsluiten voor inkijk door geburen. Hierdoor moet er een nieuwe afsluiting tegen de bestaande (betonplaat + -staak + plus draad in het midden. Deze afsluiting moet 2m hoog zijn en dient om de kunsthaag er op de bevestigen. Totale lengte 14m. Volledig (afsluiting + kunsthaag met bladeren) door u te plaatsen.