Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Nieuwerkerken (Aalst) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Nieuwerkerken (Aalst).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Nieuwerkerken (Aalst) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Nieuwerkerken (Aalst) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Nieuwerkerken (Aalst):

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen met palen en bovenbuis in metaal. Dit voor 10 lopende meter en 2m hoog.

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vervangen van tuinafsluiting. Plaatsen van betonpalen en betonplaten in de grond. Afwerken met houten panelen. Afsluiting in L-vorm: 20m diep en 5 breed. Oude afsluiting kan ik zelf weghalen.

Snoeien van sparren en struiken

Achtertuin 2 are, sparren en struiken snoeien + verwijderen van klimop. Afval mee te nemen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen voor 16,5 meter en een ander stuk 14,2 meter. Alles 2 meter hoog en zonder hoogteverschillen op één rechte lijn. Omheining in beton.

Composiet afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 1 x +/- 10 l. M + 1 x +/- 15 l. M afsluiting in composiet (hoogte 180 cm )

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting plaatsen. We Hebben ongeveer 100 lopende meter tuin die omheind dient te worden. Momenteel is er geen oude afsluiting.

Kunststof afsluiting in pastoriestijl plaatsen

We zouden een kunststof afsluiting nemen in pastorijstijl. Lengte van 15 meter. De hoogte ongeveer 1.80 a 2 meter.

Houten gevlochten hazelaar plaatsen

Haag wordt verwijderd afsluiting is nu met draad maar moet blijven en daarvoor een natuurlijk houten afsluiting plaatsen. Lengte af te sluiten 8 a 10 meter Hoogte ongeveer 1.80 meter. Gevlochten hazelaar plaatsen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Momenteel staat er een houten afsluiten (langs beide kanten van tuin). Ik wens deze te vervangen door betonnen afsluiting met het oog op onderhoudsvriendelijkheid. 29 lopende meters.

Voortuin voorzien van draadafsluiting

Graag had ik de voortuin aangelegd met nieuwe draadafsluiting ongeveer 15 meter. Ook graag een module waarin bel en brievenbus geplaatst wordt.