Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Oostakker.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oostakker of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Oostakker die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oostakker:

Afsluiting plaatsen

In de toekomst ben ik van plan om een nieuwe afsluiting te laten plaatsen. Momenteel is er een afsluiting met groene bekaert draad. Mijn wensen: graag een stevige afsluiting met draadpanelen (zwart), met aan de onderzijde betonnen platen die een stuk in de grond zitten en er een stuk uitsteken + een deel van de afsluiting gecombineerd met kunststof platen (of iets dergelijks) om aan dat stuk meer prive te zitten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m².

Plaatsen tuinafsluiting

Ik wil graag tuinschermen laten plaatsen plaatsen. Dit met een afmetingen van 20m breed en 1.5 m hoog. Graag verschillende mogelijkheden aan houten materiaal (hardhout/tropisch hout).

Windscherm plaatsen

Ik woon op de 1ste verdieping van een appartement met terras - veel wind - oprolbaar windscherm Afmeting - grote zijde 3 m 50 - kleine zijde 1. m 75 Afsluiting plaatsen in doorschijnen materiaal.

Plaatsing van omheining voor nieuwbouw appartementsgebouw

Ik wil een zwarte afsluiting in metalen palen met bovenbuis, betonplaat en tennisdraad laten plaatsen. Dit rondom het perceel van het appartementsgebouw. Hoogte 2 meter. Tussen 100 à 200 lopende meter.

Draadafsluiting plaatsen

8meter stevig draadafsluting met betonplaat, omwille van honden retriever, en privacy via pvc schermen, stormbestendig alsook.

Draadpanelen plaatsen

Lengte is 16 lopende meter en ik zou liefst een afsluiting hebben met betonpalen onderaan een betonplaat met houten panelen ertussen hoogte 180-200

Houten afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen in houten platen met houten tussenpilaren 35 meter; Nu staat er nog niks.

Egaliseren van een tuin en grasmatten leggen

We hebben de oprit en terras laten renoveren in gepolierd beton. Graag zouden we nu onze tuin egaliseren en voorzien van grasmatten. Ongeveer een 60 vierkante meter aan te leggen.

Aanleg van een voortuin met verlichting

Momenteel is er een simpel grasperk van ongeveer 9x5m. De bedoeling is volgende: 1. Boom en struiken om zicht van straat in huis te belemmeren 2. Dat ook groen blijft in de winter 3. Met weinig onderhoud 4. Zonder teveel bloemen (wegens pollen) 5. Ook te voorzien beplanting langs het voetpad van straat naar deur 6. Met verlichting langs het pad (stroomkabel is al voorzien) Zie foto's bijgevoegd

Betonnen afsluiting met composietplaten plaatsen

7 betonnen tuinschermen met hout-look structuur van 1m80 breed en eentje van 90 cm breed. Plaatsing door een vakman. Is tussen 2 oprijlanen, scheiding tss mij en buren.