Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Oostakker.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oostakker of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Oostakker die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oostakker:

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van 35m x 1.8-2m met betonpalen en betonplaat onderaan. Bestaande draad tussen betonpalen verwijderen. Boomstam ook verwijderen.

Tuinafsluiting plaatsen en grasmatten leggen

Graag een 45 meter tuinafsluiting met houten schermen. Of een 45 meter Bekaert afsluiting. Er moeten ook grasmatten gelegd worden.

Beton gieten voor tuinhuis

Eind augustus komen ze een tuinhuis met overkapping plaatsen. Ikzelf breek het bestaande tuinhuis af, maar zoek iemand om de beton te gieten voor het nieuw tuinhuis. Betonsokkel voor tuinhuis : opp 6 x 3.3 m. Moet beton zijn, waterpas & haaks, onderaan vel plastiek + betonnet. Overdekt deel: juist 3 x 3.3 m maar +/- 4cm lager. Er komt ook nog een vloer op.

Aanleg voortuin, pad en terras

Van onze nieuwbouwwoning willen wij de voortuin aanleggen. We willen een deel verharden (oprit zelf) en een deel aanleggen zodat er nog gras kan groeien maar er ook een auto op kan staan indien nodig. Alsook willen we een pad naar achter, een ondergrond voor een tuinhuis en een terras achteraan. Wij hebben zelf enkele plannen uitgetekend maar hebben nog geen keuze van materialen gemaakt.

Afsluiting plaatsen

In de toekomst ben ik van plan om een nieuwe afsluiting te laten plaatsen. Momenteel is er een afsluiting met groene bekaert draad. Mijn wensen: graag een stevige afsluiting met draadpanelen (zwart), met aan de onderzijde betonnen platen die een stuk in de grond zitten en er een stuk uitsteken + een deel van de afsluiting gecombineerd met kunststof platen (of iets dergelijks) om aan dat stuk meer prive te zitten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m².

Plaatsen tuinafsluiting

Ik wil graag tuinschermen laten plaatsen plaatsen. Dit met een afmetingen van 20m breed en 1.5 m hoog. Graag verschillende mogelijkheden aan houten materiaal (hardhout/tropisch hout).

Windscherm plaatsen

Ik woon op de 1ste verdieping van een appartement met terras - veel wind - oprolbaar windscherm Afmeting - grote zijde 3 m 50 - kleine zijde 1. m 75 Afsluiting plaatsen in doorschijnen materiaal.

Plaatsing van omheining voor nieuwbouw appartementsgebouw

Ik wil een zwarte afsluiting in metalen palen met bovenbuis, betonplaat en tennisdraad laten plaatsen. Dit rondom het perceel van het appartementsgebouw. Hoogte 2 meter. Tussen 100 à 200 lopende meter.

Draadafsluiting plaatsen

8meter stevig draadafsluting met betonplaat, omwille van honden retriever, en privacy via pvc schermen, stormbestendig alsook.

Draadpanelen plaatsen

Lengte is 16 lopende meter en ik zou liefst een afsluiting hebben met betonpalen onderaan een betonplaat met houten panelen ertussen hoogte 180-200