Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor afsluiting plaatsen:

Afsluiting plaatsen

In de toekomst ben ik van plan om een nieuwe afsluiting te laten plaatsen. Momenteel is er een afsluiting met groene bekaert draad. Mijn wensen: graag een stevige afsluiting met draadpanelen (zwart), met aan de onderzijde betonnen platen die een stuk in de grond zitten en er een stuk uitsteken + een deel van de afsluiting gecombineerd met kunststof platen (of iets dergelijks) om aan dat stuk meer prive te zitten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m².
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Oostakker (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afsluiting plaatsen uit heel België:

Oprit heraanleggen in tegels

Nieuwe oprit aanleggen in tegels. We hebben een boordsteen langs de gevel in blauwe hardsteen en de nieuwe tegels mogen daarop aansluiten. De huidige oprit van 6x5 meter moet worden uitgebroken en de beplanting langs 1 zijde moet worden verwijderd verwijderen. Nieuwe boorden/afsluiting tussen huizen van buren plaatsen.

Bekaert draadafsluiting plaatsen

Bekaert tuinafsluiting van 35m x 1.8m plasitor zwart en betobokaal plaatsen. Afwerken met ericamatten zwaar. Bestaande afsluiting van betonpalen en groene draad van 1.2m hoog verwijderen. Afval afvoeren.

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten afsluiting van ongeveer 16 meter en hoogte van 2 meter. Geen buren dus makkelijk te plaatsen.

Steenkorf en betonnen afsluiting plaatsen

6m x 2m Steenkorf aan bestaande steenkorf plaatsen met daaraan een betonnen tuinafsluiting van 4m x 2m plaatsen. Graag betonplaten met structuur.

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van 18m x 2m met betonplaat onderaan te zetten.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Het betreft de linkerzijde van 30m, de achterzijde van 10m van en een aansluiting op de haag aan rechterzijde. Bedoeling is om hout af te wisselen met steenkorfstructuren om geen volledig afgesloten resultaat te hebben. Linkerzijde betonpalen en betonnen onderplaat.

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag vakman ter plaatse komt om situatie in te schatten - Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) - Tussen 10 en 50 meter

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting van ong. 100m x 1.8m plaatsen. Betonnen onderplaat en metalen palen. Eventueel ook bovenbuis. Ook eventueel huidige afsluiting afbreken.