Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oudegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Oudegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oudegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Oudegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oudegem:

Tuinafsluiting met betonnen palen en hout plaatsen

Graag betonnen palen met houten planken plaatsen in de tuin. Dit aan beide kanten van de tuin. Ongeveer 35 lopende meter.

Bekaert tuinafscheiding plaatsen

Er zou dringend een 14m en totale 2m hoge tuinafscheiding moeten geplaatst worden met baar bovenaan en onderaan een betonnen plaat van 30 a 40 hoogte.

Weide afsluiten met een houten afsluiting

Ik wil (voorlopig) 1 zijde mijn weide opnieuw laten afmaken met een houten afsluiting met 2 leggers en draad aan de onderkant. Het betreft een 60 meter.

Bestaande draadafsluiting vervangen

Vorig jaar kocht ik mijn woning, intussen woon ik er nu. De bestaande draadafsluiting op betonpalen is kapot en moet vervangen worden. Ik zou terug willen opteren voor draadafsluiting, misschien iets steviger en voorzien van meer privacy. 3 zijden - 2x 10m + 1x 5m.

Steenkorven voor oprit plaatsen

Graag had ik tussen het trottoir en onze oprit 2 steenkorven geplaatst. 2 stuks aan de volgende afmetingen: Breedte: +/-50 cm - Diepte: +/- 50 cm - Hoogte: 100 cm De opvulling van de korven mag ofwel in een soort blauwe hardsteen (kleur oprit = chinese blauwe hardsteen) ofwel een soort gele steen (wij hebben een gele gevlamde gevelsteen) Graag had ik hiervoor de prijs gekend? Ik zou de steenkorven zelf kunnen opvullen.

Klimophaag wegdoen

Klimophaag aan de zijkant van het huis weghalen

Waterputboringen

Graag wens ik een waterput te laten boren in mijn tuin met als doel , voorzien van sanitair water en begieten van planten Dank bij voorbaat voor Uw reactie

aanleg van een ...

aanleg van een moderne,onderhoudsvriendelijke tuin,sober en strakke lijnen en materialen.

Graag had ik de kostrpijs geweten voor ...

Graag had ik de kostrpijs geweten voor het aanleggen van een nieuwe grasmat.