Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Oudenaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Oudenaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Oudenaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Oudenaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Oudenaarde:

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting achteraan de tuin waar nu al een oude meidoornhaag staat. Ongeveer 60 meter te omheinen, er is ruimte tussen de haag en de scheidingslijn met de buur.

Verwijderen van sparren

Ik wil 50m sparren laten verwijderen en wegbrengen. Ze zijn ±2.5m hoog en goed bereikbaar om met een machine aan te kunnen.

Draadafsluiting plaatsen

L=32m licht hellend h= 1,20m groene draad met rechthoekjes.Beton plaat h= 40cm, er moet niets verwijderd worden.

Draadpanelen plaatsen

Wij willen draadpanelen + beton laten plaatsen rond een deel van onze tuin. Ongeveer 120m. Stuk omheining die er nu staat moet verwijderd worden.

Composiet afsluiting plaatsen

8 meters afsluiting plaatsen tegen een haag van de buurman met een hoogte van 1m60

Houten tuinschermen laten plaatsen

We wensen een houten afsluiting te plaatsen tussen ons en de buren. De lengte is 33 meter. Onze buurman had Bekaertdraad voorgesteld, maar we willen liever iets in hout, aangezien dit mooier is, en meer afgesloten.

Draadpanelen met betonplaat + poort

1.) Graag afsluiting 30 lm draadpanelen - kleur lichtgrijs - 2 m hoog - met betonplaat. Dat is met twee hoeken. 2. ) Een bijpassende eenvoudige draaipoort zonder automatisatie - kleur lichtgrijs - 2 m hoog - 3 m breed.

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil graag een draadafsluiting laten plaatsen. Het gaat om zo een 50 lopende meter in totaal. Kleur en dergelijke is met vakman te bespreken.

Houten afsluiting plaatsen

Het betreft een afsluiting op de perceelgrens tussen 2 halfopen bebouwingen. Het terrein is vlak. De totale lengte is 24 lopende meter. De hoogte dient 2 meter te zijn. Tuinschermen of plankenwand in thermowood, tuinschermen of plankenwand in Europees hout.

Vijvers toeleggen en nieuw gras zaaien

Ik had graag offertes ontvangen voor het toeleggen van 2 vijvertjes. Ook het verwijderen van een fontein en hierbij de tuin terug voorzien van gras bij ons thuis. Afmetingen vijvers +/- 30 m² en +/- 21 m². De fontein ben ik niet zeker maar denk iets van 6 m². Het nieuwe gras mag men gewoon zaaien.