Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Sinaai Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Sinaai Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Sinaai Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Sinaai Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Sinaai Waas:

Onderhoud van conifeerhaag

Wij zijn op zoek naar iemand met kennis van zaken om onze conifeerhaag (ongeveer 60m lang en ongeveer 2 meter hoog) te onderhouden, snoeien, bemesten, bruine plekken aanpakken... en dit op regelmatige basis.

Afsluiting in beton antraciet en met thermowood planken plaatsen

Wij zouden een afsluiting willen laten plaatsen aan onze oprit voor is 19,75 meter lang. Betonnen palen antraciet, onderplint in beton antraciet en thermowood planken tot op een hoogte van 180 à200cm.

Tuinafsluiting vervangen

Metalen draadafsluiting plaatsen van 13m x 1.7m -2m met betonnen onderplaten. Graag met een poortje erin. Momenteel houten tuinafsluiting die is omgewaaid, word reeds weggehaald.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting van 52m tussen 2 buren met klein hoogteverschil. Ik ga het terrein zelf vrijmaken van oude afsluiting en begroeiing. Betonplaat met betonvoet voor de paal plasitor draad met bovenbuis en antidoorkijkdoek. groene kleur.

Grasmatten aanleggen en dalstenen herleggen

Kunstgras of grasmatten laten aanleggen. 3 m op 4 m en ook de dalstenen herleggen. Momenteel is er enkel zand.

Composiet afsluiting plaatsen

Composiet omheining 16 meter 1 hoek en 11,2 meter. Hoogte : standaard 2 meter. Om de plaats van de omheining staat nu een coniferen haag die we zelf gaan verwijderen.

Composiet afsluiting plaatsen L - vorm

Totale lengte afsluiting ongeveer 18 meter met een hoek. Op de plaats waar de omheining moet komen staat nu een coniferen haag, die we zelf gaan verwijderen. Doordat de grond eronder vrij los zal zijn en waarschijnlijk moet bijgevuld worden willen we graag opteren voor een boordsteen onder de omheining. Zodat deze zeker stevig en vast staat.

Overwelven van beek en verstevigen van oevers

Een deel van mijn beek moet overwelft worden circa 40 meter, met 3 regenwateraansluitingen. Een ander deel van de beek circa 60 meter moet de oever verstevigt worden.

Afsluiting zetten

Als afscheiding tussen onze beide percelen, willen wij een duurzame oplossing als scheiding. Wij willen ook het privékarakter behouden die de haag ons schonk. Totale lengte is 50m met een tuinhuis en carport op de scheiding inbegrepen.

Tuin afsluiten met schutting

De tuin ligt op een hoek en er dient ongeveer 60 meter te worden afgesloten.