Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Sint Amandsberg:

Betonnen afsluiting plaatsen

Leveren en plaatsen van 10 lm betonplaten hoogte 2m Betonplaten zonder structuur (egale betonlook).

Rode beukenhaag plaatsen of planten

Rode beukenhaag ter afscheiding met tuin buren, alsook verwijdering resterend fundering van de betonnen afgebroken afscheidingsmuur (was 15-20cm breed), over een lengte van 23m .

Composiet afsluiting plaatsen

Ik heb 2 panelen nodig van 4m met een deurtje en hoogte 1m80.

Koer renoveren

Wij wonen in een hoekhuis, met een klein L-vormig koertje van ca 6-7 m². Aanpalend hebben we een kleine garage, met een haperende garagepoort en een lek in het roofingdak. We willen graag het dak en de scheidingsmuur tussen garage en koertje laten afbreken, zodat we een grotere koer/stadstuin krijgen. Daarin willen we wel een langwerpig berghok voor 3 vuilnisbakken en 3 fietsen en wat klein gerief. In één beweging willen we de buitenmuren laten schilderen en wat planten zetten.

Steenkorf omheining plaatsten rondom vuilnisbakken

We willen graag een steenkorf omheining laten plaatsen rond onze vuilbakken. Dit moet in een u-vorm. Lengte +- 135cm, breedte +- 65cm, hoogte +-100cm.

Draadafsluiting zetten

Omheining van tuin (+- lopende 50m) in draadhek / draadpanelen waar klimplant tegen geplant zal worden, volledig geleverd en geplaatst. Eventueel met 1 poortje, afhankelijk van meerprijs. Nu staat er nog niks.

Harmonicadraad met bodemplaat en bovenbuis plaatsen

Afsluiting met harmonicadraad en bodemplaat en bovenbuis plaatsen. Dit voor een 22.5 lopende meter en hoogte 150 cm.

Bekafor draadpanelen met betonplaten plaatsen

Plaatsen van omheining rechte lijn van totaal 29m waarvan 18 m in draadpaneel 2 m hoog en 11 meter met aluminium gleufpalen met thermowood rabatplanken 28/130mm/180 - 2 m hoog.

Draadafsluiting plaatsen met onderplaat

Een tuinafsluiting plaatsen voor 25 lopende meter met onderplaat. Nog niet zeker of de haag weg moet.

Grond verzetten en grasmatten aanleggen

We zouden graag onze tuin ophogen voordat we grasmatten leggen. Hiervoor moet er zand/grond geleverd worden. De tuin is +-15. 35 m x 7. 88 m. We zouden het minstens 10 cm willen ophogen. Is het mogelijk om eens lang te komen zodat u kan zien hoeveel zand er exact nodig is? Kan u een offerte opmaken voor het leveren van de grond en om dit te verspreiden over de tuin (en aandrukken)?