Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting in u vorm plaatsen:

Draadafsluiting in U vorm plaatsen

Het betreft een afsluiting in u-vorm met een zijlengte van 14m, een achterste lengte van 11m en een zijlengte van 25 m. Dus samen 50m lang en 2 m hoog, uitgevoerd in een zwarte versie. Ook met betonplaten onderaan. Afsluiting voor nieuwbouw.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Sint-Jan-in-Eremo (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting in u vorm plaatsen uit heel België:

Draadafsluiting plaatsen

Projectje in u-vorm: draad met bovenbuis totale hoogte 1,80m, zwart, op betonplaten onderboord, 2x 10 meter. Achterkant breedte totaal 12m waarvan draad 4,5m dan poort van 3m, dan terug draad 4,5m.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met betonplaat onderaan en bovenbuis. totale lengte: 35 m. vorm: zeshoekig. met 1 dubbele poort (totale breedte poort: 2 m). Hoogte: 1m80. kleur: zwart of antraciet.

Draadafsluiting in een L-vorm plaatsen

We zouden onze tuin willen afsluiten met een nieuwe afsluiting type Bekaert of soortgelijk. De tuin helt af naar achter en er zou een afsluiting van ongeveer 80 lm geplaatst moeten worden in een L-vorm. Hoogte van de afsluiting is 1 meter en liefst in een zwarte kleur.

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis en onderplaat plaatsen

Plaatsen van 100 lopende meter draadafsluiting. Deze moet 2 meter hoog zijn, kleur zwart, met betonnen plaat en bovenbuis. Afsluiting is L vorm, 75 lopende rechte meters dan de hoek en nog 25 meter.

Draadafsluiting met horizontale buis plaatsen

Een zwarte draadafsluiting plaatsen. Het gaat over een L vorm en de hoogte willen wij op 2 m ongeveer. Naast onze voorgevel willen we een hek uit hetzelfde materiaal en deze zijde heeft een lengte van 4 m 50. haaks daarop is de andere zijde 5 m 50. Nu staat er nog geen afsluiting.

Oude draadomheining verwijderen en nieuwe plaatsen

Draadafsluiting plaatsen: Hoogte draad 1,2 m lengte +/- 95 meter in een L vorm onderaan betonbalk en in groen. Geen bovenbuis. Een oude draadomheining verwijderen.

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Een zwarte draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en zonder onderplaat. Dit in een L vorm. Een zijde van 58 meter en een andere zijde van 12 meter. Er moet geen poortje aankomen. De hoogte graag 1.50 meter.

Draadafsluiting plaatsen

Het is voor de plaatsing van een omheining in een recht Z vorm (26,5m). We dachten aan een draadomheining zonder betonplaat en met bovenbuis. Plus tuinpoort te plaatsen van 2m br. De hoogte van de omheining zou 1,8m moeten zijn.