Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor draadafsluiting in u vorm plaatsen:

Draadafsluiting in U vorm plaatsen

Het betreft een afsluiting in u-vorm met een zijlengte van 14m, een achterste lengte van 11m en een zijlengte van 25 m. Dus samen 50m lang en 2 m hoog, uitgevoerd in een zwarte versie. Ook met betonplaten onderaan. Afsluiting voor nieuwbouw.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Sint-Jan-in-Eremo (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadafsluiting in u vorm plaatsen uit heel België:

Draadafsluiting te plaatsen

Rondom het huis ongeveer een 240 meter in een u vorm. Draad moet 2m hoog zijn omdat we naast een padje wonen en er moet een zwarte doek tegen voor de privacy.

Houten tuinschermen laten plaatsen

Het betreft een houten schutting in combinatie met betonnen platen van onder en betonnen palen. U-vorm 46 m in totaal en 1,80 meter hoog. Momenteel is er nog een draadafsluiting met aan de ene kant beton en de andere kant niet, dit moet verwijderd worden.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting van minstens 180 of 200 cm hoog, ongeveer 25 lopende meter tuinafsluiting te plaatsen in U vorm zonder betonplaat en zonder bovenpaal. Daarnaast zou er ook een spar verhakseld worden.

Draadafsluiting plaatsen

Projectje in u-vorm: draad met bovenbuis totale hoogte 1,80m, zwart, op betonplaten onderboord, 2x 10 meter. Achterkant breedte totaal 12m waarvan draad 4,5m dan poort van 3m, dan terug draad 4,5m.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met betonplaat onderaan en bovenbuis. totale lengte: 35 m. vorm: zeshoekig. met 1 dubbele poort (totale breedte poort: 2 m). Hoogte: 1m80. kleur: zwart of antraciet.

Draadafsluiting in een L-vorm plaatsen

We zouden onze tuin willen afsluiten met een nieuwe afsluiting type Bekaert of soortgelijk. De tuin helt af naar achter en er zou een afsluiting van ongeveer 80 lm geplaatst moeten worden in een L-vorm. Hoogte van de afsluiting is 1 meter en liefst in een zwarte kleur.

Zwarte draadafsluiting met bovenbuis en onderplaat plaatsen

Plaatsen van 100 lopende meter draadafsluiting. Deze moet 2 meter hoog zijn, kleur zwart, met betonnen plaat en bovenbuis. Afsluiting is L vorm, 75 lopende rechte meters dan de hoek en nog 25 meter.

Draadafsluiting met horizontale buis plaatsen

Een zwarte draadafsluiting plaatsen. Het gaat over een L vorm en de hoogte willen wij op 2 m ongeveer. Naast onze voorgevel willen we een hek uit hetzelfde materiaal en deze zijde heeft een lengte van 4 m 50. haaks daarop is de andere zijde 5 m 50. Nu staat er nog geen afsluiting.