Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Sint Niklaas:

Heraanleggen gazon

Heraanleggan gazon rond vrijstaande villa in residentiële wijk te Haasdonk. Gazon dient volledig heraangelegd te worden en genivelleerd. Tuin ong 50 x 30 meter.

Bekaert draadomheining en aluminium poort plaatsen

We zouden dus graag alles willen afzetten met zwarte bekaert draad, inclusief bovenbuis en betonpalen. Op sommige plaatsen dient er ook zwarte doek voorzien te worden tegen de draad. Gaat om ongeveer 90 lopende meter en er moet ook een poortje in de afsluiting komen. Hiernaast ook een volle, aluminium poort van een drietal meter breed voorzien.

Aanleggen petanquebaan

Voor de werknemers van ons centrum hadden wij op de parking graag een petanquebaan aangelegd. Graag hadden we dan ook gehad dat er iemand langskomt om een offerte voor ons op te maken.

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Af te sluiten ongeveer 30 meter draad : afsluiting met bovenbuis en betonplaat omheining ongeveer 2 meter hoog en bekleding.

Draadafsluiting plaatsen tussen buren

Draadafsluiting plaatsen voor een lengte van 21 m en een hoogte van 1.80 m(hoger mag ook) dit met betonplaat en bovenbuis.

Laurierhaag verwijderen en houten afsluiting plaatsen

Tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, betonpalen gevuld met houten panelen of planken. Ook draadafsluiting plaatsen. Hoogte 1.80/ 2 meter. Laurierhaag verwijderen over een afstand van 16 m. ,en plaatsen van een afscherming ,liefst met onderaan een betonnen boord. Ter plaatse komen kijken.

Houten afsluiting plaatsen

Af te sluiten lengte is ongeveer 7,25 meter. Momenteel is er geen afsluiting. We zouden graag een mooie en vooral degelijke - liefst houten - afsluiting hebben die we liefst niet jaarlijks moeten behandelen en lange tijd mee kan gaan.

Schutting herstellen

Tijdens de vorige harde wind is er een paal en een paneel van de schutting gebroken. Houten paneel.

Houten afsluiting plaatsen

Afbraak van huidige afsluiting en nieuwe plaatsen. Ongeveer 14 meter en de hoogte 1.80 meter.

Nieuwe pergola plaatsen

Door de zware sneeuwval is mijn pergola waar mijn brandhout in gestapeld lag ingestort. Ik had graag een nieuwe pergola laten plaatsen. Ik dacht om dit opnieuw in het hout te doen maar wil de opties bespreken met vakman.