Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Sint Niklaas:

Draadafsluiting en houten panelen plaatsen

Zwarte tuindraad plaatsen in de voortuin in 1 rechte lijn voor 14 lopende meter. Onderaan de tuindraad mag er een betonplaat komen. Momenteel staat hier gewoon gras. Hiernaast ook plaatsen van kwalitatieve houten panelen voor 15 lopende meter. Dit ook in 1 rechte lijn.

Draadafsluiting plaatsen

Rechte draadafsluiting te plaatsen . Ongeveer 45 m. Hoogte 1 m80.

Vijver verwijderen

Ik wil graag een vijver laten verwijderen. Van de uitgehaalde aarde werd rondom een rotstuin gemaakt. Dit kan terug gebruikt worden om de vijver dicht te maken. Het betreft hier een rijhuis dus toegang is moeilijk, enkel via het huis, bvb voor de aanvoer van grond. Sommige stenen, rond de rand, werden gemetst.

Haag snoeien

Tweemaal per jaar haag snoeien

Draadpanelen plaatsen

De voorzijde in +/- 50 m . We zijn op zoek naar een draadomheining met onderaan een betonplaat van +/- 30 cm hoog. Totaal te realiseren afstand is een 300 m. Nu wordt er pas 50 m uitgevoerd.

Tuinomheining herstellen

Onze tuinomheining (ongeveer 12 meter) dient te worden hersteld. De draad is losgekomen.

Tuin omheinen

Ik wil mijn tuin afsluiten langs 2 kanten. In totaal bedraagt de afstand ongeveer 40 m. De hoogte van de bedrading moet ongeveer 2 m zijn. Oude afsluiting zal weggenomen worden.

Draadafsluiting te plaatsen

Ik had graag een vakman ontvangen voor een draadafsluiting met bovenbuis voor z’n 100 lopende meters. Er moet een deur in,en ook een soort poort waar voor latere tuinwerken eventueel een kleine tractor doorkan. hoogte van draad 1m80. Nu staat er nog niks.

Houten afsluiting plaatsen

Tuinafsluiting met betonpalen en betonplaten plaatsen en houten tuinschermen tussen. Lengte : 18m hoogte : 2m. Nu staan er vervallen schermen en die worden weggehaald.

Heraanleggen gazon

Heraanleggan gazon rond vrijstaande villa in residentiële wijk te Haasdonk. Gazon dient volledig heraangelegd te worden en genivelleerd. Tuin ong 50 x 30 meter.