Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Sint Niklaas:

Kunsthaag plaatsen

Ongeveer 34 meter tegen bestaande afsluiting. En 1,80 meter hoog als dat mogelijk is.

Verwilderde tuin opruimen

Ik wil een stuk tuin laten opruimen om kippen te kunnen plaatsen. Er ligt heel wat rommel van takken en oude houtblokken (ongeveer 4m3). Er dienen ook een 5-tal relatief grote hulsten uitgedaan te worden. Het komt dus vooral neer op het leeghalen en opruimen, er dient geen nieuwe tuin aangelegd te worden aangezien het voor een kippenkot zal dienen. De tuin is gemakkelijk te bereiken langs het huis.

Terras renoveren

Wij willen ons betaand terras vernieuwen. Momenteel is het een terras met oude tegels. Wij willen ook bekijken of er op de bestaande tegeld kan gewerkt worden zodat er niet moet uitgebroken worden. Tegels, hout of een mix, daar zijn we nog niet uit.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis QBV XL van 5m x 3.24m x 2.2m plaatsen. Vloer plaatsen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig.

Terras aanleggen

Ik heb een open bebouwing en zou graag een terras laten aanleggen van 3,10 x 6,20 meter betonijzer heb ik zelf het terras zou daarna overkapt worden.

Omheining in beton plaatsen

Plaatsen van omheining in betonplaten met breedte ongeveer 4.50 meter en hoogte 200 cm. Betonplaten zonder structuur.

Sierhek plaatsen

Het betreft een hekwerk voor de voortuin. Breedte aan de straat 7m. Breedte langs de oprit 8m. Hoogte van hekwerk tussen 1m en 1,20m. Hekwerk graag met pijlen naar boven.

Draadafsluiting en houten panelen plaatsen

Zwarte tuindraad plaatsen in de voortuin in 1 rechte lijn voor 14 lopende meter. Onderaan de tuindraad mag er een betonplaat komen. Momenteel staat hier gewoon gras. Hiernaast ook plaatsen van kwalitatieve houten panelen voor 15 lopende meter. Dit ook in 1 rechte lijn.

Draadafsluiting plaatsen

Rechte draadafsluiting te plaatsen . Ongeveer 45 m. Hoogte 1 m80.

Vijver verwijderen

Ik wil graag een vijver laten verwijderen. Van de uitgehaalde aarde werd rondom een rotstuin gemaakt. Dit kan terug gebruikt worden om de vijver dicht te maken. Het betreft hier een rijhuis dus toegang is moeilijk, enkel via het huis, bvb voor de aanvoer van grond. Sommige stenen, rond de rand, werden gemetst.