Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor struiken snoeien:

Struiken snoeien

Ik zoek iemand om struiken te snoeien. Kleine oppervlakte niet al te veel werk.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Smetlede (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor struiken snoeien uit heel België:

Tuin onderhouden

Ik had graag het onderhoud van mijn tuin laten doen. Voortuin: snoeien van struiken. Tuin: snoeien van haag, snoeien van twee bomen. Haag is 20 à 25 meter lang en 2 meter hoog.

Onderhouden van tuin

Opkuis tuin opp. 20m op 10m. ongeveer 2 jaar niet meer onderhouden. Omgeven door hagen(te snoeien) en paplaurieren. Struiken en kleine bomen te snoeien en eventueel enkele te verwijderen. Opkuis van onkruid ect. Uitgangsweg voor verwijderen van alle opkuis is te bekijken , aangezien geen directe toegang naar openbare weg , eventueel via achterbuur , of eventueel mijn eigendom (naaste gebuur).

Tuin en parking onderhouden

Onderhouden van een kleine tuin en een groenstrook rond een parking. Alleen snoeien van aangeplante kleine en grotere struiken. Geen gras. Proper maken van een parking.

Snoeien van hoge struiken

Snoeien van hoge (+-4m) en even brede taxusstruik plus laurierstruik. Graag met professioneel materiaal. Breedte ong 4 meter.

Snoeien van struiken en hoge bomen

Ik heb 2 grote hoge bomen in een stadstuin. De krulwilg is te hoog en de takken hangen bij de buren. Deze krulwilg moet wat kleiner en de zijtakken afknippen alsook de andere boom. De struiken mogen wat afgeknipt worden.

Tuin onderhouden

Enkele hoge dennen snoeien, 4-5m behoorlijk hoog . 2 kapotte dennen kappen en wortels verwijderen. Klein weitje van 50m² maaien met een bosmaaier. Onkruid verwijderen achteraan in de tuin, enkele struiken en 3 boompjes snoeien.

Haag en struiken snoeien

Ik zoek iemand om onze tuin te onderhouden. Voornamelijk de haag van 30 meter en struiken te snoeien. De hoogte is ongeveer 2-3 meter.

Snoeien van struiken en bomen

Snoeien van struiken en bomen.