Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Stekene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Stekene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Stekene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Stekene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Stekene:

Draadafsluiting plaatsen

Een draadafsluiting van 170 lopende meter zwarte draad en 1m80 hoogte plaatsen. Graag een afsluiting met bovenbuis. De oude omheining en hagen zullen weggehaald zijn.

Omheining herstellen of vervangen

Houten tuinafsluiting van 10m x 2m waarvan 7m lengte omgewaaid is herstellen. Panelen zijn wel nog bruikbaar.

Draadafsluiting zetten

Plaatsen twee afsluitingen. Een met zwarte draadafsluiting met een hoogte van 1.80m en een lengte van 15m. Graag een afsluiting met betonplaat van 30cm + zwarte doek + palen diameter: 60mm en ingebetonneerd. Het tweede deel is ook een zwarte draadafsluiting zonder zwart doek, maar met een hoogte van 1.50m over een lengte van 60m. Ook met betonplaat en palen diameter 60mm ingebetonneerd.

Haag verwijderen

Verwijderen van een haag ongeveer 2m hoog en 100m lang, inclusief het opkuisen ervan.

Houten afsluiting plaatsen

De afsluiting vormt een scheiding tussen de voortuin en het nog aan te leggen terras. Het gaat over 10m + poortje en graag 120cm hoogte. Indien het binnen onze grenzen valt, laten we dit graag uitvoeren door een vakman. Tegen begin februari

Draadafsluiting zetten

omheinen van grondoppervakte : 900 m²

Draadafsluiting plaatsen

+- 60 lopen meter antraciet beton met houten panelen en een +-20 zwarte draad met beton platen van onder en er moet een hek in van 1m breed.

Tuin renoveren

Verwijderen coniferen en wortels, hoogte circa 3.50m Egaliseren grond en aanleg nieuw gazon circa 300-350m²

Vijver uitbaggeren

Wij hebben een vijver van ongeveer 1000m² , die we graag zouden laten uitbaggeren. Er is plaats om een wachtbekken te graven.

Kunststof afsluiting herstellen

Tuinafrastering 20 meter lengte 190 hoogte met betonplaten. Door stormschade is de afsluiting beschadigd. Herstelling/vervanging