Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuin renoveren:

Tuin renoveren

Verwijderen coniferen en wortels, hoogte circa 3.50m Egaliseren grond en aanleg nieuw gazon circa 300-350m²
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Stekene (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin renoveren uit heel België:

Stadstuin renoveren

Mijn stadstuin is ongeveer 4 meter op 4 meter, met een overdekte ruimte. Alle planten die er nu in staan, moeten eruit. Grote hortensia's wil ik recuperen in de nieuwe tuin en alsook de vlinderstruik. Dolemietsteentjes liggen bovenop een doek, dit moet ook weg. Overdekte ruimte: ondergrond moet effen getrokken worden (aarde). Nog klein voortuintje ook onkruid wegdoen, antiworteldoek en dolemietsteentjes, gaat om een heel klein hoekje.

Riolering onder de woning te renoveren

Rioleringsbuis van 11m lang is ingezakt ter hoogte van de tuin waar ze in garage binnenkom. vaststelling met Ridgid rioolcamera. Dus deze rioolbuis en alle aflopen vanaf de controle put, tot aan de hoofdriolering in de straat moeten vernieuwd worden.

Nieuw gazon en bijhorende beplanting aanleggen

Men moet voor een tuin die we aan het renoveren zijn een nieuw gazon leggen. Oud gazon verwijderen en voor de oppervlakte van 105 m² een nieuw te plaatsen. Ook nieuwe beplanting voorzien.

Stenen buitentrap herstellen + klein terras heraanleggen

Stenen buitentrap naar tuin + klein terras renoveren. Trap veiliger maken. Terras opvoegen of stenen vervangen. Terras : 15 m². met tegels. Trap te vernieuwen.

Tuin heraanleggen

Verwilderde tuin renoveren van 10 op 20 meter. Alles moet weg en vervangen door gras.

Frezen en zaaien van gras

Ik zou graag mijn tuin renoveren beginnend bij het gazon. Het gazon is in een slechte staat (veel onkruid). Het zou dus voorbereid moeten worden om te zaaien. - +/- 1000 m2 moet gefreesd worden. - +/- 500 m2 moet opnieuw gezaaid worden. - +/- 500 m2 moet een beetje geëgaliseerd worden.

Regenwaterput renoveren

Bestaande betonnen regenwaterput: Aanvoer en afvoergaten dichten. Vervanging van de stang die verbinding heeft met de waterpomp. Installatie van een bovengrondse regenton met overflow naar de put als tweede reserve, zonder opbreekwerken, darm overflow komt in de put. Afvoergat voorzien in de put naar de tuin voor overflow van de put.

Septische put renoveren of vervangen

Rijwoning met septische put in de tuin (4mx5m). Geurhinder en zeer vaak verstopping te wijten aan slechte staat van septische put. Huidige septische put renoveren of vervangen evenals alle leidingen indien nodig om aan te sluiten op rioleringsnet (Farys). Onze septische put loopt nu via de septische put van de buren. Woning van jaren '40 dat wordt gerenoveerd. Alle andere werken volgen hierop.