Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor tuin renoveren:

Tuin renoveren

Verwijderen coniferen en wortels, hoogte circa 3.50m Egaliseren grond en aanleg nieuw gazon circa 300-350m²
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Stekene (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin renoveren uit heel België:

Achtertuin renoveren

Achtertuin renoveren Momenteel hebben wij een tuin waar een buxus boom (volledig hol vanbinnen) weg moet gedaan worden. Daarnaast zou aalles gelijk moeten gemaakt worden. Een aantal zaken snoeien en dergelijke. We zouden een tuin willen die we gemakkelijk kunnen onderhouden en met toch nog een beetje gras voor onze hondjes. Aan de zijkant van onze tuin zouden we eventueel steentjes willen met wat bloemen in. Graag bekijken we samen met de vakman wat de mogelijkheden zijn. Onze tuin is ongeveer 60 à 62 m².

Aanleggen tuin

Ik zou graag mijn tuin willen renoveren mijn tuin is 7m breed en 15m lang. Er zou een wandelpad moeten komen en een zitplek onder de afdak. Ook zouden we het gras willen veranderen. We horen graag nieuwe ideeën en eventueel aanpassingen. Voor het materiaal kunnen we ook afspreken om dit eventueel zelf aan te kopen.

Tuin aanleggen met kunstgras

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren om dan kunstgras te leggen. Alleen zouden jullie het oude gazon eruit moeten halen en wat moeten verhogen en effen leggen en daarna zwarte doek leggen en kunstgras. De tuin is 8 meter lang en 6 meter breed ongeveer.

Tuin van 100 m² heraanleggen

Wij willen graag onze tuin van 100 m² grondig laten renoveren. Terras in tegels aanleggen, stuk omheining met beton en houten panelen zetten, bloembakken plaatsen en een tuinhuis zetten. Nieuwe top laag zand leggen, egaliseren en nieuw gazon aanleggen.

Woonruimte uitbreiden

Woonruimte met keuken vergroten: muren afbreken en aanbouwen. Uitbouwen naar tuin toe. Zien wat mogelijk is. Nadien keuken renoveren indien mogelijk.

Renovatie/uitbreiding benedenverdieping

Ik wil onze benedenverdieping renoveren. Nu bestaat de benedenverdieping uit een hal +trap, garage, living, en achteraan keuken, met daarachter nog een berging en toilet. Ik zou bij deze toekomstige verbouwing graag een zicht op onze tuin krijgen, en zo ecologisch en toekomstgericht mogelijk te werk gaan. En we willen er zicht op krijgen of we deze verbouwing in één keer kunnen doen, of we het om financiële redenen in stukken moeten opsplitsen, en welke volgorde we in dat geval moeten hanteren.

Achtertuin renoveren

De tuin is 40 m op 20 m; Ik wil die laten renoveren zodat die onderhoudsvriendelijk is. heraanleg van gazon : inzaaien.

Stadstuin renoveren

Mijn stadstuin is ongeveer 4 meter op 4 meter, met een overdekte ruimte. Alle planten die er nu in staan, moeten eruit. Grote hortensia's wil ik recuperen in de nieuwe tuin en alsook de vlinderstruik. Dolemietsteentjes liggen bovenop een doek, dit moet ook weg. Overdekte ruimte: ondergrond moet effen getrokken worden (aarde). Nog klein voortuintje ook onkruid wegdoen, antiworteldoek en dolemietsteentjes, gaat om een heel klein hoekje.