Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Temse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Temse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Temse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Temse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Temse:

Tuin nivelleren en egaliseren

Een opp van ca 1400 m2 nu bedekt met lavagrond. Nivelleren en egaliseren op 5 cm onder borduur. Er zal normaal gezien geen lava moeten weggevoerd worden.

Plaatsen van betonnen afsluiting

Betonplaten zonder structuur (egale betonlook) 44 lopende meter aan één zijde van de tuin deze loopt licht schuin, dus de omheining mag een hoogte hebben van 2 meter.

Herstellen tuinafsluiting door stormschade

Metalen tuinafsluiting met bovenbuis, afscherming en betonplaat herstellen. Houten raamluiken van huis vernieuwen. Waterschade in tuinhuis herstellen. Serres herstellen.

Houten afsluiting plaatsen

Op zoek naar een tuinafsluiting voor onze achtertuin. Houten tuinafsluiting of draadafsluiting of composiet. Geen voorkeur van materiaal maar onderhoudsbvriendelijk.

Tuin onderhouden

Een verwilderde tuin opruimen Vorig jaar zijn wij begonnen met bouwwerken aan ons huis. Hierdoor ligt onze tuin vol met bouwafval (puin en hout). Daarbij komt nog dat de tuin overwoekerd begint te geraken met wilde braam. Wij vrezen dat de tuin vroeg of laat door ongedierte zal bevolkt worden. De werken zouden voornamelijk moeten bestaan uit het opruimen van het afval en het vernietigen van de braam.

Steenkorven plaatsen

Ongeveer 7m lang 8cm hoog. Nu staat er nog niks. steenkorven in metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)

Natuurlijke tuinafsluiting plaatsen 25m

Een natuurlijke tuinafsluiting uit hetzij gevlochten wilg, hazelaar of kastanje. Eventuele alternatieve voorstellen zijn welkom. Project is een rechte afscheiding van ca. 25 meter lang en min. 220 cm hoog. Vanuit de tuinen is er geen rechtstreekse toegang tot de straat, maar er kan gepasseerd worden door een ruime garage met voldoende manoeuvreerruimte.

Draadafsluiting plaatsen

Huidige groene draadafsluiting 1,20m hoog. Verhogen naar 2m of volledig nieuwe, met betonplaat om niveauverschil met buren weg te werken. Totale lengte ongeveer 75m. Tegen de draad dient een kunsthaag om privacy te behouden te worden geplaatst.

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over een lengte van ongeveer 20 meter . Tuinschermen of plankenwand in Europees hout (eik, kastanje, wilg), gevlochten takken (wilg of hazelaar).

Composiet afsluiting in rechte lijn plaatsen

Afsluiting rechte lijn, lengte van 22 meter dit is een rechte lijn, de hoogte 1.80 meter. Er moet geen afsluiting weggenomen worden. Geen poortje.