Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Waasmunster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Waasmunster.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Waasmunster of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Waasmunster die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Waasmunster:

Tuinafsluiting plaatsen

wij verhuizen begin september naar een nieuwe woning. Het betreft een woning met een grondoppervlakte van om en bij de 1700 m2. De Tuin is reeds gedeeltelijk afgesloten (draadafsluiting), maar nog niet volledig. Wij hebben een hond en twee katten en zouden graag hebben dat de achtertuin volledig afgesloten kan worden, zodat onze dieren daar vrij kunnen rondlopen zonder dat we bang moeten zijn dat ze de straat gaan oplopen. Hiervoor zal langs weerszijden van de woning waarschijnlijk nog een extra stuk afsluiting geplaatst moeten worden van (langs weerszijden) de woning naar de afsluiting van naar ik schat een 5-tal meter. Wat de meest praktische oplossing is, laten we eigenlijk over degene die afsluiting wil / kan plaatsen.

Plaatsen van weideafsluiting 5 prikkeldraden

Ik wl in totaal ong. 2200 meter weide afmaken met 5 prikkeldraden op kunsfof palen voor Schotse hooglanders in Waasmunster

Plaatsen houten afsluiting

Vakman voor afsluiting in cederhout te plaatsen van 14m lang en 2,4m hoog

Betonnen afsluiting zetten

Wij zouden een afsluiting willen laten plaatsen met betonnen palen en hout vulling. De totale lengte bedraagt 44 meter.

Nieuwe draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van zwarte draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat van ongeveer 1m50 hoog. De totale lengte bedraagt ongeveer 52m. Het gaat hier over een afsluiting langs een waterkant (gracht) met erfdienstbaarheid, waardoor we niet hoger dan 1m50 mogen plaatsen.

Composiet afsluiting plaatsen

Totale lengte 18,80 m gewenste hoogte 1,8 m.

Bouwgrond tot tuin omvormen

Nieuwbouw woning met achteraan grond met onkruid. Dient rechtgetrokken te worden en volledig klaargemaakt te worden ( al dan niet al gezaaid indien mogelijk ) zodat hier een tuin met enkel gras van gemaakt kan worden. Oppervlakte 40 m lengte op 17,5 m br.

Draadafsluiting en elektrische poort plaatsen

Ongeveer 40 lopende meter draadafsluiting te plaatsen. Afsluiting van ongeveer 150cm hoog. Er moet ook een elektrische poort van 3.5 meter breed worden gezet.

Draadafsluiting plaatsen

Tuin omheinen met draad voor 40 lopende meter. Moet een stevige omheining zijn. Exact materiaal te bespreken met vakman.

Draadpanelen plaatsen met boordplaat op scheiding buur

Draadpanelen met betonnen boordsteen, hoogte 1,50 meter en 38 meter lengte , dit een recht stuk met een hoek. Dit is samen met de buurman te plaatsen. Met een betonnen boord onderaan. Zwarte draadpaneel.