Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wetteren:

Draadafsluiting en sierhekken plaatsen

Een draadafsluiting met bovenbuis over een lengte van +- 85 meter en dit 2 meter hoog. Verder ben ik nog geïnteresseerd in een opendraaiend sierhekken. De afmeting hiervan is 4m50cm en deze zou geautomatiseerd moeten zijn.

Tuinafsluiting zetten

Ik ben in het bezit van een rijwoning met tuin achteraan van 4m op +/- 30m. Die loopt iets bergaf. Ik had daar graag aan beide kanten willen afzetten met draad of hout en het liefst met een betonnen laag onderaan. Het liefst rond de 180cm hoogte.

Afvoeren van grond

Ik wil een stuk van de tuin uitgraven B 3m L 11m, bovenste laag is gras. Hoeveelheid zou zo een 10 m³ zijn.

Gazon herstellen in de voortuin

Herstellen van gazon in voortuin. Oppervlakte 50 m². Ofwel inzaaien gras of grasmatten.

Haag verwijderen en terrein bewerken

Haag met een lengte van een 10 tal meter verwijderen en op een terrein van ongeveer een 400 m². onkruid verwijderen .

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Wij willen graag een draadafsluiting plaatsen met bovenbuis en betonplaat. 40 lopende meter en 1.80 m hoog.

Tuin heraanleggen en omheining plaatsen

Tuin heraanleggen van 600 m². Tuinafsluiting plaatsen en onkruid wegnemen.

Draadafsluiting met bovenbuis op perceelgrens plaatsen

We hadden graag een afsluiting op de perceelgrens geplaatst. We kozen hier voor een zwarte uitvoering en een bovenbuis. Lengte van de afsluiting is +/- 30 meter (één afsluiting, geen hoeken. De hoogte hadden we graag op 2 meter.

Terrein opruimen en opkuisen

Ik wil het terrein laten opruimen (en opkuisen). Allerlei zaken dienen verwijderd te worden: plastiek, bevloeiingsbuizen (niet gebruikt, op hoop op terrein) , remorque, isomo paletten, ijzeren vat, stenen, (boom)stronken.

Omheining en poort plaatsen

I live in an full open house. I would like to get the fence done and also 2 gates. I have some specific requirements which is better to be discussed in person.