Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wieze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wieze.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wieze of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wieze die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wieze:

Onderhoud van de tuin

Wij zoeken iemand die wekelijks de tuin komt in orde zetten. Onkruid wieden, opharken, naalden van pinussen in zakken steken, boomschors opharken, indien mogelijk : lavendel snoeien of bijsnoeien, ook andere planten. Gras afrijden . Beter ter plaatse te bespreken en aantal uren. Alle materieel is aanwezig. Ook ant-green stop spuiten .

1ste fase: Aanleg van een dakterras in ...

1ste fase: Aanleg van een dakterras in bankirai,inclusief balustrade, bloembakken en buitentrap (130 m²) later: 2 de fase: Aanleg van tuin inclusief, tuinhuis, carport, verhardingen en tuinverlichting (400 m²) (de aanleg van de tuin moet wel voorzien zijn dat het past bij het ontwerp van het terras (1ste fase)