Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wondelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wondelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wondelgem:

Kunststof afsluiting zetten

Tuin afsluiting ongeveer 18 meter , 180 cm hoogte. Kuntstof afsluiting plaatsen.

Tuinafsluiting zetten

Na de storm van dit voorjaar, is onze huidige omheiningsdraad doorgescheurd. We willen dit graag herstellen. Betreft een lengte van ongeveer 6 meter, zwarte draad van 1,80m met geweven lamellen tussen.

Kunststof afsluiting plaatsen

Bedoeling om aan zijkant van de woning een lengte van 4m af te sluiten voor de straatkant met mogelijkheid nog toegang: poortje = +/-1m . Ongeveer 7m draad (Kunststof) Aan de andere kant van de woning eveneens een miniem gedeelte (4m en daar zit al een poort in) afsluiting gecombineerd met bv: een draadafsluiting die door de tuin loopt.

Plaatsen betonnen afsluiting

Plaatsen van betonnen afscherming met een hout look tussen 2 halfopen bebouwingen (opritten), voor een lengte van 20 à 25 meter in één lengte, hoogte 2 meter. Eventueel ook het weghalen van bestaande kapotte sparren (2.5 m hoog - 35 stuks ).

Tuinafsluiting uitdoen en nieuwe draadafsluitin plaatsen

De omheining van voor moet afgebroken worden en een nieuwe omheining geplaatst worden. Gaat om 6 lopende meter. Liefst hekken met een groen bedekking voor de privacy. Draadomheining.

Plaatsing chalet Sunny

Wij hadden graag de Chalet Sunny van bij Makro laten plaatsen (incl vloer en shingles). Fundering dit ligt er maar is te klein van 4m of 3,5m, dus moet nog bijgelegd worden.

Draadpanelen plaatsen

weghalen van 30 meter taxushaag 1.80 m hoog plaatsen composiet of beton afsluiting lengte 20 meter aansluitend draadpanelen afsluiting 20 meter hoogte +- 1.80 meter 2de draadpanelen afsluiting 18 meter hoogte 1.10 m

Bamboe verwijderen

Ik zoek een tuinman om een bamboe te verwijderen. Ruim 1 m².

Draadafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting met draad plaatsen. afmeting :1.80 meter hoog 8 meter lang. Oude tuinafsluiting afbreken.

Herstellen beschadigde tuinomheining

Door het stormweer is een deel van mijn tuinomheining beschadigd geraakt. Dit betreft het stalen gedeelte dat als poort geopend kan worden (zie foto’s). Bij herstelling echter mag de nieuwe omheining conform de bestaande zijn (dus geen poortgedeelte). Dit zijn houten verankerde palen, hout aan de bovenzijde en groene gaas ertussen,