Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Wondelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Wondelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Wondelgem:

Plaatsing chalet Sunny

Wij hadden graag de Chalet Sunny van bij Makro laten plaatsen (incl vloer en shingles). Fundering dit ligt er maar is te klein van 4m of 3,5m, dus moet nog bijgelegd worden.

Draadpanelen plaatsen

weghalen van 30 meter taxushaag 1.80 m hoog plaatsen composiet of beton afsluiting lengte 20 meter aansluitend draadpanelen afsluiting 20 meter hoogte +- 1.80 meter 2de draadpanelen afsluiting 18 meter hoogte 1.10 m

Bamboe verwijderen

Ik zoek een tuinman om een bamboe te verwijderen. Ruim 1 m².

Draadafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting met draad plaatsen. afmeting :1.80 meter hoog 8 meter lang. Oude tuinafsluiting afbreken.

Herstellen beschadigde tuinomheining

Door het stormweer is een deel van mijn tuinomheining beschadigd geraakt. Dit betreft het stalen gedeelte dat als poort geopend kan worden (zie foto’s). Bij herstelling echter mag de nieuwe omheining conform de bestaande zijn (dus geen poortgedeelte). Dit zijn houten verankerde palen, hout aan de bovenzijde en groene gaas ertussen,

Herstellen tuinafsluiting

Onze tuinafsluiting is omvergewaaid door de storm. In functie van de verzekering vragen wij een bestek van de opgelopen schade voor herstelling. Tuinafsluiting : houten afsluiting met latten. 20 jaar geleden geplaatst. 2 à 3 panelen houten afsluiting naar achter gevallen. Liggen nu tegen tuinhuis van gebuur.

Kunststof afsluiting plaatsen

Er is nu een haag die eruit moet en er zou kunstofpanelen moeten komen. Afmeting achteraan 7m, zijkant 4 meter. Haag uithalen en plaatsen.

Draadafsluiting plaatsen

Graag omheining plaatsen met draadafsluitingen in zwarte kleur en 2 meter hoog. Onze tuin is ongeveer 47 m².

Tuin aanleggen en oprit leggen

In mijn voortuin van 7 op 8 meter ongeveer zijn al mijn buxus stuk gegaan daarom zou ik hem opnieuw willen laten aanleggen maar wij zijn in pensioen en willen zo weinig mogelijk nog moeten doen voor de onderhoud ervan dus heb ik een paar gedachten van anderen nodig en natuurlijk ook de hulp om de werken te doen De oprit moet ook aangelegd worden ik laat mij adviseren over materiaal keuze . De totale oppervlakte is 40m² ongeveer.

Gaasdraad plaatsen met een poortje voor kippenren

Ik wil in mijn achtertuin een kippenren laten plaatsen van 2 m bij 4 m, 2 m hoog. De gaasdraad moet minimaal 1,5 mm dik zijn en mazen hebben van maximaal 3 cm wijd. De omheining moet 50 cm ingegraven worden en bovenaan afgedekt worden met hetzelfde type gaas. We kunnen de greppel zelf graven.