Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zele:

Houten tuinpanelen met betonnen voet plaatsen

Graag hadden we nieuwe tuinpanelen geplaatst in hout op een betonnen voet. Over de lengte van ongeveer een 18 meter en een hoogte van 1m80 of 2 meter. De oude omheining halen we zelf weg.

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

Betonnen tuinafsluiting 9-10m x 1.8m plaatsen. Momenteel struiken die reeds verwijderd zullen worden.

Tuinhuis Luna plaatsen

Tuinhuis Luna van 4m x 2.95m met extensie van 3.8m plaatsen. Ook dakgoten dienen geplaatst te worden. Ondergrond is reeds aanwezig.

Tuinafsluiting plaatsen

Graag hadden wij in onze tuin de linker en rechterkant laten afsluiten door hekwerk. De achterkant is reeds afgesloten . Het gaat om ongeveer 10 en 4 meter, een hoge omheining - 2m

Tuin leeghalen en tuinhuis en terras afbreken

Tuinhuis van 5m x 3m van baksteen en asbestdak verwijderen. Terras van 25m² verwijderen. 20m² Gravel en beplanting verwijderen. Puin ruimen. Plaatsen bodemplaat voor nieuw terras en tuinhuis iets groter dan vorig.

Betonnen afsluiting plaatsen

7 Betonnen platen plaatsen van 1m80 hoog in aarde te zetten.

Omheining plaatsen

Verwijderen coniferen op oprit ongeveer 30 lopende meter en 2 meter hoog. In de plaats zou ik een zwarte betonnen afsluiting willen alsook met een hoogte van 2 meter.

Tuindraad plaatsen

Ik wil in mijn tuin een draad plaatsen (onderaan betonplaat, geweven groene draad en buispaal bovenaan) voor bijna 11 meter en hoogte 1m80. Oude afsluiting wordt afgebroken.

Kunststof afsluiting plaatsen

Aflsuiting 2m hoog, indien mogelijk met een toegangspoortje (zit er nu ook in).Lengte 35 à 40 m. Oude afsluiting wordt afgebroken.

Houten tuinomheining herstellen

Door de recente storm en zware rukwinden is onze omheining in de tuin beschadigd. Het gaat om een houten afsluiting waar 3 platen en bijhorende palen scheef zijn getrokken. Te herstellen of vervangen.