Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor houten tuinpanelen met betonnen voet plaatsen:

Houten tuinpanelen met betonnen voet plaatsen

Graag hadden we nieuwe tuinpanelen geplaatst in hout op een betonnen voet. Over de lengte van ongeveer een 18 meter en een hoogte van 1m80 of 2 meter. De oude omheining halen we zelf weg.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Zele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten tuinpanelen met betonnen voet plaatsen uit heel België:

Metalen tuinafsluiting plaatsen

Oude houten tuinpanelen verwijderen. Metalen tuinafsluiting plaatsen. Tuin is beton dus er moeten gaten geboord worden om grondpalen in te steken en stevig te zetten. Graag met metalen palen.

Houten afsluiting plaatsen

Ik had graag houten tuinpanelen laten plaatsen. De omtrek van mijn tuin bedraagt ongeveer 20 meter (2 hoeken). Voor de hoogte van de afsluiting opteer ik 1, 80 meter. Ik woon in een rijwoning waar er aan de ene kant een gang aanwezig is, recht naar mijn koertje. Dit is 80 cm breed dus de panelen moeten erdoor kunnen, maar kruiwagens lijken mij moeilijk. -

Tuinschermen plaatsen

6 Houten tuinpanelen en 9 houten palen plaatsen. Geschroefde, gebogen bankirai panelen. Opening tussen gevel en bestaande afsluiting is ongeveer 4m. 1 Paal kan in de gevel vastgemaakt worden, de andere moet vast geankerd worden in beton.

Houten tuinpanelen plaatsen

Houten tuinpanelen plaatsen tussen betonnen palen. Dit over een lengte van ongeveer 50 meter.

terras aanlegen en een nieuwe tuinhuis plaatsen

Afbraak van een tuinhuis. Aanleg van terrastegels ong 20m² op deze plaats (dus grond ook uit te graven). Afbreken van een bestaande terrasoverkapping en een nieuwe plaatsen. Afbraak van rommelkot achteraan in tuin,hier zou een nieuw tuinhuis moeten komen. Daar ook terrastegels leggen (15 à 20m²) Plaatsen van houten tuinpanelen (zal ongeveer 30m zijn). Aankoop van de tuinhuis en terrastegels aankopen via de vakman .

Houten tuinschermen laten plaatsen

Ik had graag in mijn achtertuin een schutting willen laten plaatsen met houten tuinpanelen van 180x180cm. Deze zou op een lange lijn moeten komen tussen mij en mijn gebuur. In totaal 7 stuks + de tussenpalen en begin en eindpaal. Plaatsing liefst in een betonnen ondergrond en indien mogelijk ook een offerte voor hetzelfde maar met composietpanelen.

Houten tuinpanelen plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van panelen inox geschroefd met betonnen palen en een betonplaat onderaan. 12 lopende meters.

Houten panelen plaatsen

Plaatsen van houten tuinpanelen met betonnen palen tussen en betonnen onderdruk. 1,80m hoog en 12,30m lang. Plaatsing tussen 2 muren.