Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zelzate te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zelzate.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zelzate of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zelzate die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zelzate:

Snoeien van een sterk verwilderde beukhaag

Sterk verwilderde beukhaag van 60m lang en ong. 3m en snoeien. Snoeiafval afvoeren.

Verwijderen haag sparren

Verwijderen sparren 27 m , hoogte 3,5m plus ophalen

Omheining herstellen of vervangen

Door de stormwinden staan de houten panelen van mijn tuinomheining niet meer recht en zijn een paar losgekomen.

Tuinhuis dak herstellen

Wegens een stormweer is mijn dakroofing er een stuk af. Afmetingen zijn ongeveer 3 meter op 1. Ik vrees dat de roofing niet meer te recupereren valt.

Tuinomheining plaatsen

Tuinomheining composiet (kleur antraciet) over een lengte van 25 meter met een hoek. Hoek van 90 °.

Composiet afsluiting plaatsen

Het betreft een afsluiting op de tuingrens met de buren, beide kanten van de composietschermen dienen dus visueel aantrekkelijk te zijn. Graag een offerte voor een (afgewerkte) afsluiting in compostiet over een lengte van +/- 8 meter.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van afsluiting 36 m eventueel verwijderen van sparren. Afsluiting met betonpalen met daartussen houten panelen of planken,

Tuinafsluiting in onderhoudsvriendelijk hout zetten

Nieuwe omheining een scheiding moet zijn tussen twee tuinen en er moet ook een voorziening zijn voor twee toegangen door middel van een houten poortje of deur met een slot. Nieuwe afsluiting moet ongeveer 20 meter zijn en mag bestaan uit horizontale of verticale latten. Liefst een onderhoudsvrije houtsoort.

Tuin gelijk trekken en kunstgras aanleggen

Wij willen kunstgras voor onze tuin laten aanleggen plus minus 40 vierkante meter rond rubbertegels voor ons zwembad. Aankoop in overleg met de vakman. Tuin moet afgegraven worden + stabilisé leggen.

Kunststof afsluiting zetten

Nieuwbouw woning half open bebouwing volledige afsluiting langs 3 kanten met een poort erin .