Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor kunststof afsluiting zetten:

Kunststof afsluiting zetten

Nieuwbouw woning half open bebouwing volledige afsluiting langs 3 kanten met een poort erin .
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Zelzate (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof afsluiting zetten uit heel België:

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik heb momenteel een buxushaag staan van 50 meter lengte, 1 meter breedte en 1.3 meter hoogte. Deze verwijderen en vervangen door een afsluiting in kunststof. Het betreft een open bebouwing , + 20 jaar, beide kanten heel goed bereikbaar.

Kunststof afsluiting zetten

Vakman voor : kunststoffen tuinschermen (kleur grijs - RAL kleur door mij zelf te kiezen) 8 panelen (180 cm x 180 cm) met bijbehorende palen en afdekplaatjes renovatie (vervangen van bestaande houten afsluiting) prijs op te splitsen in : materiaal en plaatsing (meenemen oude afsluiting inbegrepen in plaatsingskosten) woning ouder dan 10 jaar.

Kunststof afsluiting zetten

wij zouden graag achter in de tuin een afscheiding willen en dit graag in een kunststof haag de lengter is +- 20 m lengte de hoogte weten we nog niet goed waarschijnlijk 180

Composiet afsluiting plaatsen

Momenteel is enkel ons huis gebouwd maar op termijn zal er langs beide kanten gebouwd worden, een afsluiting van respectievelijk 31,18m (10 meter garagemuur afgetrokken uit totale lenget evan 41,18m) en 18,41m (met huis totale lengte 31,41m). Afgerond zal dit dus ongeveer 50-52 lopende meter zijn. We twijfelen nog of we composiet/kunststof of toch houten planken zullen nemen. De balken zouden beton of aluminium mogen zijn. Dit moet dan ook met de buren bekeken worden.

Kunststof afsluiting herstellen

Tuinafrastering 20 meter lengte 190 hoogte met betonplaten. Door stormschade is de afsluiting beschadigd. Herstelling/vervanging

Kunststof afsluiting

Paatsing van een afsluiting aan een bestaand terras. De afsluiting bestaat uit de 5 panelen van 180 X 180. er dient ook Een bestaande haag verwijderen over 2m Lang en 180 hoog .

Oude afsluiting uitgraven en nieuwe draadafsluiting plaatsen

Onlangs is door een storm de draadafsluiting van onze tuin omvergewaaid. De metalen palen zijn gebogen en gebroken dus dit moet volledig nieuw gezet worden. Uitgraven van de bestaande verankering, dit zijn 5 metalen palen die waarschijnlijk in de grond in beton geplaatst zijn. Opnieuw plaatsen van een standaard draadafsluiting over een lengte van 12 m en hoogte van circa 180 cm. Dit te bekleden met matten in kunststof voor ondoorzichtigheid.

Kunststof afsluiting plaatsen

Ongeveer een dertig tal meter plus twee poort openingen