Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zottegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zottegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zottegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zottegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zottegem:

Afsluiting plaatsen met draadpanelen

Plaatsing tuinafsluiting voor de volgende afmetingen: Een hoek van 90 graden met als langste zijde 16.5m en de kortere zijde 9.30m. En dan nog een rechte lijn van 15m. Ik sta open voor verschillende opties.

Weideafsluiting plaatsen

Houten weideafsluiting plaatsen. Afstand van 10 lopende meter en hoogte van 1m50.

Omspitten van tuin

Wij hebben een rijwoning en zijn opzoek naar een tuinman die onze tuin kan omspitten. Machines moeten wel door een deuropening passen (kan langs de tuin van de buren) Dit voor een tuin van +- 40diep op 7m

Tuin opkuisen en gras zaaien

Door een brand is de woning bijna 2 jaar onbewoond geweest, daardoor is de tuin verwilderd, ook voortuin. Ik zou willen weten wanneer de beste periode is om dit te doen Er zijn ook een paar bomen die mogen verdwijnen. Momenteel is men nog aan het werk in het huis. Rond oktober zou het huis af zijn.

Aanleggen terras in composiet of tegel op bestaande tuin

Bestaande tuin met L- pad, vijvertje en tuinhuis vervangen door terras in composiet of tegel. Oppervlakte 65 m².(met tuihuis en vijver) Vijver dichtgooien en oude tuinhuis vervangen door nieuw.

Tuin heraanleggen

In de tuin komen er langs drie kanten plastieken schutting, struiken moeten verwijderd worden, en nieuwe aan gepland, bamboe moet ook verwijderd worden. Nu staat er een draadafsluiting. Tuin tussen 2 buren.

Afsluiting zetten met betonpalen en houten planken

Het betreft een afsluiting van ongeveer een 28 meter lang, een 12 m op 1,80 m hoog en daarna verminderend. De afsluiting zou moeten bestaan uit betonnen steilen en een betonnen plaat onderaan en daarna houten planken. Materiaal aan te kopen door vakman.

Haag verwijderen en composiet afsluiting plaatsen

Huidige afsluiting vervangen, de haag mag worden verwijderd ongeveer 36 meter dat is een recht stuk. Graag een composiet afsluiting dit is tussen de buren , waarschijnlijk om gedeelte van prive grond.

Heraanleggen gazon

Ik ben bezig met de volledige heraanleg van mijn tuin (afm. Tuin 5,9m x 18m). Aanleg terras en afsluiting neem ik voor eigen rekening maar gras niet Het is van dermate slechte kwaliteit (lees veel onkruid en verschrikkelijk oneffen) dat dit moet gefreesd en genivelleerd worden. Ik spreek over een nieuw gras oppervlakte van +/- 70 m². Ik ben zelf reeds begonnen met snoeien, afsluiting plaatsen en het besproeien van het gras. Ik zou graag grasmatten leggen dus is het essentieel dat de opp. mooi vlak is.

Tuinpoort plaatsen

Poort te plaatsen , opening van 4 meter. poort uit 2 delen. Houtwerk ens trak model.