Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zulte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zulte.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zulte of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zulte die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zulte:

Sparren rooien

ik wil bij een woning grote dode sparren laten verwijderen. Zijn gemakkelijk bereikbaar, zo'n 10 m hoog.

Snoeien van bomen

Paar bomen te snoeien want ze worden te groot. Het gaat om 2 bomen van maximaal 5 meter hoog.

Omheining leibomen in voor- en achtertuin

Lindebomen zetten rond domein en grondtuin gelijk zetten . Gras zaaien. Afmetingen ken ik niet van buiten. Heel het terrein is 720 m² - niet gans te doen uiteraard.

Houten afsluiting vervangen

Houten afsluiting vervangen afmetingen: 5 x (3 m x 1. 8 m) + 1 x (5 m x 1 m), palen reeds aanwezig, verouderde wilgentenen moeten vervangen worden. Dus enkel te vlechten. Verouderde kunnen we zelf wegnemen voor de plaatsingsdag. Ter plaatse komen kijken. Ongeveer 34 m² te vervangen.

Gevlochten takken plaatsen als afsluiting

Aan de grens van onze tuin zal een fietspad aangelegd worden. Voor onze privacy hadden we graag een hoge wand geplaatst, echter, daar we in landelijk gebied wonen wordt door 'ruimtelijke ordening' enkel een natuurlijke afscheiding aanvaard. Een haag is hiervoor een oplossing maar we vinden een wilgenafsluiting wel mooier. We willen graag een wilgenafsluiting van 180 cm hoog en 65 m lang. Hierin zijn 2 hoeken verwerkt.

Composiet afsluiting plaatsen

Reeds bestaande afsluiting breken we zelf uit waar een nieuwe van 18 m moet geplaatst worden. Verder schermen aan beide zijkanten van het huis met de buren, waarvan afstand ongeveer 4 m is en aan de andere kant idem maar er moet ook een deur in voorzien worden. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 18 m + 2 keer 4 meter.

Kunststof afsluiting te plaatsen

Er staat reeds een collstrop afsluiting die aan vervanging toe is. Ongeveer 24 panelen van elk 1 m 80 te plaatsen.

Tuinafsluiting met steenkorven of andere

Wil samen met buurman een degelijke, afsluiting laten plaatsen, geen onderhoud, ondoorzichtig, min 1. 8 m hoog. Nu staat er een 'bekaertafsluiting'= draad tussen betonpalen op betonplaat (kan, bij gebruik van steenkorven bv, eventueel blijven staan en misschien gebruikt worden als extra versteviging?) Er moet 1 volledige zijde worden afgesloten tussen de buur...gemeenschappelijke zijde. Beste ter plaatse komen kijken voor advies en prijs op te maken. Graag zo snel mogelijk herstellen en afsluiting plaatsen.

Afsluiting voor tuin met draad zonder bovenbuis

Ik wil mijn tuin laten afsluiten met draad deze moet tussen de 1.80 m en de 2.00 m hoog zijn. De bedoeling is de draad met de palen zonder bovenbuis is. Dit zou zijn voor 40 meter lang zijn , 1 zijde tussen buren. Graag een groene draad.

Plaatsen steenkorven

Plaatsen van 18 meter steenkorven van 60 cm hoog en 30 cm diepte gevuld met witte keien.