Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Zwijnaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Zwijnaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Zwijnaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Zwijnaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Zwijnaarde:

Tuinomheining vernieuwen

Volledige omheining tuin met betonnen onderplaat en betonnen zijstukken, zodat houten panellen vast zitten en storm-proof zijn Hoogte betonnen onderstuk 30cm boven de grond. Totaal 2m10 hoogte

Draadafsluiting zetten

Tuinafsluiting 60m plaatsen met houtpanelen en draad met Taxushaag. Momenteel betonplaten met Ringbalk.

Plaatsen steenkorven

Momenteel staan er grote Hazelaars als visueel scherm tussen de bewoner en de drukke weg. Eigenaar overweegt hazelaars te verwijderen en schanskorvenwand in de plaats te zetten. Hoogte ongeveer 180cm - 200cm, lengt 18m. Qua constructie graag cortenstaal in roestkleur. Als opvulling verkiezen we breuksteen of schors.

Terras en oprit in beton aanleggen en tuinafsluiting plaatsen

Aanlag terras en oprit in polierbeton. Dit is in totaal 50 m². Plaatsing schermen & plantenborder op perceelgrens. Tuinafsluiting van 10 lopende meter met schermen.

Houten afsluiting zetten

Ongeveer 15m lang en dit 12 m van achtergevel tot bestaande betonnen afsluiting en 3m van bestaande betonnen afsluiting tot een andere bestaande betonnen afsluiting.

Herstellen afsluiting na storm

Tijdens de storm van drie weken geleden is ons tuinhekken tussen de buur en mezelf omgewaaid. Een deel van de ijzeren paalhouders die de paal en het beton verbinden zijn blijven zitten in het beton maar zijn afgebroken ter hoogte van de houten tuinpalen (zie bijlage). De tuinschermen en palen zelf zijn nog intact maar moeten opnieuw geplaatst worden (verwijderen oude paalhouders/beton en opnieuw plaatsen van beton, hekken en nieuwe voeten). Betreft een 9 tal houten hekkens van een 2 tal meter.

Houten schutting herstellen of vervangen

Tijdens de storm van twee weken geleden is ons tuinhekken tussen de buur en mezelf omgewaaid. De betonnen palen zijn blijven zitten en de voeten zijn afgebroken. Het hekken zelf is nog intact maar moet opnieuw geplaatst worden (verwijderen oude voeten en hekken, plaatsen nieuwe voeten + hekken). Betreft een 9 tal houten hekkens van een 2 tal meter.

Houten afsluiting plaatsen

Plaatsen van tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout, tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout Het zou gaan om 1 zijde van de tuin (stadstuin). Over een lengte van 10m. Momenteel draadomheining, buren willen vermoedelijk niet delen.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van een standaard afsluiting. Groene draad 1 meter hoog en prijs van 1 meter 20. Ongeveer 6 meter af te sluiten. Poortje te bespreken.

Draadafsluiting plaatsen met betonnen palen en panelen van gevlochten wilgentakken

Draadafsluiting met beton palen en panelen. Ook hoek te herstellen met draad afsluiting en beton paal, eventueel hekken voorzien (metaal of hout) Ook een afsluiting van gevlochten wilgentakken 25 meter.