Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting rondom bos plaatsen, totale tuinrenovatie uitvoeren, draadafsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, composiet afsluiting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, duurzame afsluiting plaatsen, betonnen of houten afsluiting te plaatsen, draadafsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, houten wilgenafsluiting plaatsen, draad- en houten afsluiting voor nieuwbouw woning, tuinafsluiting plaatsen, draad afsluiting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

woensdag 18 oktober 2017

Stukje tuin egaliseren en gras zaaien (klein werk)

We hebben begin oktober onze vijver weggedaan en hebben het gat intussen gevuld met graszoden en 1m3 teelaarde, zodat de grond min of meer gelijk is. We zoeken nu nog een vakman voor het volgende: - stuk grond egaliseren en aandrukken - deze is licht aflopend (eventueel nog toevoegen van wat teelaarde) oppervlakte +- 15 m² - de grond omploegen - gras zaaien. - borders bijwerken/herstellen
woensdag 18 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Er staan nu 2. 5 houtschermen tussen de buren en ons huisje. Graag hadden we deze vervangen gezamenlijk , maar hebben offerte nodig hiervoor. De gewenste afsluiting is ongeveer 4. 20 meter.
dinsdag 17 oktober 2017

Aanleggen gazon en onderhouden tuin

Heb een klein tuintje ongeveer 24 a 30 vierkante meter staat wat een beetje onkruid op maar zou graag een mooie gazon willen dus certificeren en zaaien.
dinsdag 17 oktober 2017

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting voor achterkant tuin. Hiervoor zullen nog struiken of niet al te hoge haag geplaatst worden. Volledig recht stuk, zonder bochten. Liefst voor de houten palen, paalhouder met pin. De totale lengte van de gewenste afsluiting 10-12 meter.
dinsdag 17 oktober 2017

Afsluiting in tropisch hout plaatsen met poortje

Er staat momenteel een houten afsluiting welke evenwel bijna 20 jaar oud is en begint te verzakken. We hadden deze graag vervangen door een afsluiting in tropisch hardhout met bijpassend poortje voorzien van cijferslot. De totale lengte van de gewenste afsluiting is ongeveer 13 meter.
zondag 15 oktober 2017

Draad afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Tuindraad 1 m 80 met betonplaat 150 lm rechthoekig perceel (73 m x 17 m) De totale lengte van de gewenste afsluiting 150 lm.
zondag 15 oktober 2017

Betonnen afsluiting met houtstructuur plaatsen

Omheining in betonplaten met houtstructuur te plaatsen. De te plaatsen omheining is niet bereikbaar met machines zoals kranen of graafmachines. De totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 26 meter.
vrijdag 13 oktober 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Wij hebben graag een composiet tuinafsluiting gezet van 1. 80m hoog tussen onze tuin en deze van de buren. Graag dus panelen die aan beide zijden mooi zijn. Graag houtlook kleine lamellen of lichtgrijs panelen van +/- 20cm dik op elkaar. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 18meter
vrijdag 13 oktober 2017

Zwarte draadomheining met bovenbuis plaatsen

Ik heb ter vervanging van een haag een offerte nodig voor een zwarte omheining met bovenbuis , en dit voor een lengte van ongeveer 30 m ( exacte afstand te meten ) . De omheining moet geplaatst worden vlak achter de boordsteen van het voetpad ( zie foto) . Indien mogelijk 1 m 80 hoog of 2 m hoog.
woensdag 11 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Een betonnen afsluiting plaatsen met een hoogte van 180 cm met 20 cm in de grond alles in één rechte lijn. Gemakkelijke toegangelijk. De totale lengte is 32 meter
woensdag 11 oktober 2017

Composiet afsluiting met betonnen boord

Ik ben samen met mijn buurman op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een tuinafsluiting op de perceelgrens te 1980 ZEMST. Wij hadden hier graag geopteerd voor tuin composiet met onderaan een betonnen boord. Lengte perceel 50 lm. Hoogte ± 180 cm.
woensdag 11 oktober 2017

Haag aanplanten

Wij willen een haagbeuk laten aanplanten. De afstand is ongeveer 50 m in totaal.
maandag 9 oktober 2017

Algemene onderhoud geboorde put

De geboorde put laten reinigen/onderhouden. We hebben een woning gekocht met een grondwater put (geboorde put, geen regenwaterput). Van de ene dag op de andere lijkt deze grondwaterput niet meer bij te vullen... Oorzaak is niet bekend, we hebben geen ander watergebruik dan anders. Bijkomend kunnen we niet spreken van extreme droogte op dit moment.
maandag 9 oktober 2017

Herstellen betonnen omheining

Er is een camion tegen onze afspanning van beton gereden. Dringend hebben we hier een offerte voor nodig voor het herstel spoedig uit te voeren.
maandag 9 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen aan 1 kant(links), er zijn geen hoeken. Totale lengte is ongeveer : 23,81 meter
vrijdag 6 oktober 2017

Houten afsluiting plaatsen

We zouden graag een afsluiting van onze tuin laten plaatsen, 35m lengte, 2 m hoogte. We hadden gedacht aan betonnen palen met houten planken ertussen, en waar er een betonnen plaat als plint tussen de palen wordt gebruikt. Aan de oprit dient de afsluiting geen 2m hoog te zijn. Andere duurzame oplossingen Mogen ook voorgesteld worden, echter wel met hout.
woensdag 4 oktober 2017

Betonnen afsluiting

Plaatsing voor 50 m betonnen afsluiting. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 50m Moet komen in de plaats van een taxushaag.
dinsdag 3 oktober 2017

Tuin heraanleggen en regelmatig onderhouden

Wij bouwden recent een nieuwbouw in Kessel-Lo en zijn op zoek naar iemand om onze tuin aan te leggen. Het betreft een kleine grond (3 are). We zijn er zelf nog niet helemaal aan uit wat we precies willen. Dit zal deels ook van de prijs afhangen. Is het mogelijk (eventueel na eens langs te komen) om een prijs te maken van de volgende zaken (liefst apart, zodat we kunnen kiezen welke we nemen): * Gelijkleggen van het terrein (wij hebben een berg aarde achteraan in de tuin liggen momenteel) * Draadafsluiting (zwart) omheen de tuin plaatsen, met poortje vooraan. Eventueel beplanting vlak voor/op het hek om meer privacy te garanderen (iets met weinig onderhoud en wat weinig extra plaats inneemt). * Tuinscherm tussen ons terras en dat van de buren.
dinsdag 3 oktober 2017

Sparren snoeien

Sparren rondom snoeien. Ongeveer 50 lopende meter.
maandag 2 oktober 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

2 meter hoge betonnen panelen lengte 20 meter. Met of zonder motief, moet ik nog beslissen in samenspraak met vakman.
maandag 2 oktober 2017

Plaatsen van weideafsluiting voor paarden

Graag hadden we een prijs offerte aangevraagd voor een houten afspanning voor een paardenweide. Het gaat over ongeveer 250 lopende meter waar een kleine poort en grote poort zouden moeten bijgeplaatst worden. Adres paardenweide is niet ver van privé woning.
zondag 1 oktober 2017

Draadafsluiting plaatsen

Levering en eventuele plaatsing van draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat van 2 meter totale hoogte. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 70 meter
zaterdag 30 september 2017

Haag planten

Mijn tuin is een rechthoek en hier mag 50m haag op geplant worden. Het is gemakkelijk toegangelijk.
zaterdag 30 september 2017

Plaatsen van betonnen afsluiting

Heraanleg van tuin. Er staan reeds 20 jaar houten tuinschermen maar deze zijn versleten! Plaatsen van 42 meter betonnen afsluiting met motief.
vrijdag 29 september 2017

Composiet afsluiting plaatsen

Uitgraven van bestaande Haag en de afsluiting De beplanting is 25 naar geleden geplant. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : Tussen 40m en 45m

Partners

Partners van Casius