Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

woensdag 22 januari 2020

Betonnen afsluiting met egale betonlook plaatsen

Op zoek naar een vakman om een tuinomheining te zetten. Dit in beton met egale betonlook voor 70 lopende meter en 2 meter hoog.
zaterdag 18 januari 2020

Laurierhaag verwijderen en afsluiting zetten

De haag is 2m hoog en ongeveer 15m lang. Er zou dan een afsluiting in de plaats moeten komen op een halve meter van de andere beukenhaag.
woensdag 15 januari 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting met structuur plaatsen ongeveer 11,5m lang op hoogte van 1,80M. Graag betonplaten met structuur!! (houtlook, stenen,...) Er staat al een afsluiting die de eigenaars zullen weghalen.
woensdag 15 januari 2020

Tuin nivelleren

Mijn toekomstige tuin dient genivelleerd te worden. 12m breed op 30 m diep.
dinsdag 14 januari 2020

Steenkorven met rode breuksteen plaatsen

Steenkorven van 1,80 meter hoog te plaatsen voor 30 lopende meter. Vulling Baskisch rode breuksteen.
dinsdag 14 januari 2020

Rasmus garage met sectionaalpoort plaatsen

Installeren van een Rasmusgarage met sectionaalpoort en een Domeo outdoor living. De betonplaat zal er al liggen.
dinsdag 14 januari 2020

Blokhut plaatsen

Graag willen we onze blokhut ( Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm + gratis stormbeveiliging) van Makro laten plaatsen (installeren) in onze tuin. Ondergrond aanwezig.
maandag 13 januari 2020

Afsluiting plaatsen

Wij zouden graag onze scheidingslijn met onze rechterbuur herinrichten. Hiervoor zouden we leien willen gebruiken om de inkijk van onze buren te willen verminderen. Afsluiting en rondom helemaal herinrichten.
zondag 12 januari 2020

Houten afsluiting plaatsen

We zijn op zoek naar een wilgentenen (ter plaatsen gevlochten in stuk) schutting van 15 lopende meter en 2 meter hoog. Het betreft een recht stuk zonder bochten en onderbrekingen. De bestaande draadafsluiting van 1m hoog dient ook verwijderd te worden.
zaterdag 11 januari 2020

Heraanleggen achtertuin

We willen onze achtertuin renoveren. Er komt een schutting, totaal 12 lopende meter en hoogte van 2 meter . Er moet grond aangevoerd worden ongeveer 24m³ (kubbeke). Om de achtertuin te nivelleren en klaar te maken voor de aanleg van terras, ongeveer 74m². Als materiaal voor het terras zouden we graag tegels laten leggen.