Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

vrijdag 21 september 2018

Draadafsluiting met bovenbuis en twee poortjes plaatsen

Het gaat over een afsluiting lang twee kanten van het huis. 1 kant is een stuk van 4 meter waar een poortje in moet komen. Aan de andere kant is er een stuk van 10 meter waar ook een poortje moet komen + een lengte van nog eens 20 meter. Ik zoek een vakman voor tennisdraad 150 cm hoog met bovenbuis.
woensdag 19 september 2018

Verwijderen van sparren 60 meter

Perceel grootte: 60 meter op 6 meter met 3 rijen sparren van 35 jaar oud.
maandag 17 september 2018

Tuin frezen en egaliseren

Een stuk grond van 11 are frezen en egaliseren. Momenteel bramen en graskluiten. Geen grasmatten leggen. Grond ligt makkelijk toegankelijk en rechthoekige oppervlakte.
zaterdag 15 september 2018

Tuinhuis Wales plus ondergrond plaatsen

Ik zou graag het Makro tuinhuis Wales van 240 x 180 cm laten plaatsen. Ondergrond moet ook nog gelegd worden.
vrijdag 14 september 2018

Leylandii haag verwijderen en houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Verwijderen van Leylandii haag 9 m lengte ,4 m hoog. Wortel volledig eruit. Omheining plaatsen 15 m lang, 2 m hoog ,beton palen met tandgroef planken geïmpregneerd, onderaan betonplaat.
donderdag 13 september 2018

Zwart hekwerk plaatsen op terras 1 e verdieping

Terras op de eerste verdieping, 6 meter zwart hekwerk te voorzien hoogte graag 1.20 meter.
maandag 10 september 2018

Haag verwijderen

Er moet een haag verwijderd worden over een lengte van ongeveer 18 meter, met optioneel een extra 15 meter van het aanpalende perceel.
maandag 10 september 2018

Klimop verwijderen en een nieuwe afsluiting plaatsen met bovenbuis

Het verwijderen van met klimop begroeide en kapotte draadafsluiting (lengte: 9 meter) en herplaatsen van nieuwe zwarte afsluiting (type Bekaert plasitor -2 meter hoog- met bovenbuis, spandraad, spanners en spanstaven + herplaatsen van kleine klimopplanten indien de bestaande niet kunnen gerecupereerd worden.
zaterdag 8 september 2018

Tuin van 12 are maandelijks onderhouden

Ik heb een grote tuin. Ongeveer 12 are. De huurder doet het gras af en zal af en toe onkruid wieden. Ik zoek een tuinman die 1 maal per maand een 4-tal uur komt tuinonderhoud doen: hagen scheren (+- 50m), struiken en bomen kort houden, onkruid wieden, met de bosmaaier rondgaan.
vrijdag 7 september 2018

Draadafsluiting te plaatsen met bovenbaar en betonplaat

Draadafsluiting of draadpanelen plaatsen. Lengte is 214 meter, Hoogte is 180cm. 4 hoeken te voorzien. Indien draadafsluiting: met bovenbaar en betonplaat
donderdag 6 september 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Bertonnen afsluiting met eventueel een dubbelepoort installeren Lengte 10 m zijkant woning, vrij bereikbaar Met een voorkeur voor betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)
woensdag 5 september 2018

Onderhoud tuin en eventueel heraanleggen achtertuin

Ik zoek iemand voor tuinonderhoud in de eerste plaats. Hagen en bomen snoeien, plantenonderhoud, tuin zomer- en winterklaar maken. Verder wil ik in de toekomst mijn achtertuin heraanleggen maar liefst in verschillende fases. Hierover heb ik ook nog geen exact idee wat dat zou moeten worden. De tuin op zich is 15 are groot
woensdag 5 september 2018

Draadafsluiting plaatsen met onderplaat en bovenbuis

Een draadafsluiting plaatsen op de grens met onze buur. We zouden graag een betonnen plaat zetten van 40 cm (20 cm in de grond) en de draad mag tot 1. 80 m-2 m hoog met een bovenbuis. Dit is voor een lengte van 57 meter.
dinsdag 4 september 2018

Vervangen van bestaande omheining door steenkorven

Achteraan moestuin, Vervangen van bestaande hardhouten omheining door steenkorven met keien lengte 25 meter 1 m 80 tot 2 meter hoog fundering moet nog geplaatst worden.
zondag 26 augustus 2018

Houten afsluiting plaatsen

Wij hadden graag vakman ivm een tuinafsluiting. De buren zijn mijn ouders, dus we zouden een bepaald systeem willen dat we ter hoogte van onze terrassen de tuinafsluiting op één of andere manier, indien nodig, kunnen openzetten, zonder het te veel opvalt dat er een doorgang is. De lengte is ongeveer 28 meter.
vrijdag 24 augustus 2018

Omheining tuin herstellen na storm

Na de storm er een boom gevallen op onze tuinomheining. Deze is begroeid met klimop. We willen deze laten herstellen maar de verzekering vraagt eerst nog een offerte op te sturen, daarna natuurlijk het werk uitvoeren. De herstelling is 13 m lang en de omheining is 1,5 m hoog.
vrijdag 24 augustus 2018

Betonnen schutting plaatsen

Schutting gemeenschappelijk met buur op scheidingslijn; rechtlijnig , pakweg 30 meter , betonplaten 1. 80 a 2. 0m hoog met decor aan beide zijden. De bestaande lage, 1 beton plaat en draad op 1m hoogte dient dus uitgebroken en afgevoerd, de dode haag zal verwijderd worden door de buurman.
donderdag 23 augustus 2018

Vijver vernieuwen

Wij hebben 3 jaar geleden een huis gekocht waar ook een vijver aanwezig is. Momenteel loopt ons ergens het water weg en ook het doek is overal aan het los gaan. Wij zijn dringend op zoek naar iemand die vijvers kan renoveren.
donderdag 23 augustus 2018

Verwijderen coniferenhaag

Ik wil mijn coniferenhaag van 13 meter lang en 2,60 meter hoog laten verwijderen. De wortels dienen ook verwijderd te worden.
woensdag 22 augustus 2018

Draadafsluiting herstellen

Een wagen reed een deel van onze afsluiting ( betonnenplaten 3 van 2 m en 1 va ongeveeer 1. 5m en de vier daarbij horende palen, 1 is een hoek/eind paal ) uit de grond en omver . Dit dient hersteld te worden na prijsofferte .
maandag 20 augustus 2018

Duurzame afsluitingen plaatsen

Voor 3 huizen wil ik 3 keer een afsluiting tussen de verschillende terrassen laten plaatsen. Materiaal is te bespreken maar moet zeker duurzaam zijn. Het is niet meer dan 20 meter in totaal en maximaal 2 meter hoog. Ook moet er in elke afsluiting een deur komen.
maandag 20 augustus 2018

Steenkorven afsluiting plaatsen

Scheidingsmuur tussen ons en de buren daarvoor willen we graag een afsluiting met steenkorven plaatsen. Dit moet ongeveer 20 meter lang zijn en 1 meter hoog.
donderdag 16 augustus 2018

Wildgroei oud sportterrein opruimen

Achter onze tuin hebben we een wat vervallen sportterrein/tennisveld (asfalt) van zowat 30 X 10 meter. Eromheen is veel wildgroei van bramen, klimop tegen de omheining, onkruid dat tussen het asfalt omhoog schiet, mosgroei over het hele plein, ... Dit zou moeten opgekuist worden.
woensdag 15 augustus 2018

Houten tuinafsluiting plaatsen en terras restaureren

Ik wil een houten tuinafsluiting plaatsen van ongeveer 20 meter en het bestaande houten terras laten restaureren.
woensdag 15 augustus 2018

Oude haag verwijderen en draadpanelen plaatsen

1stuk van 6,50mt en 1 stuk van 2,80mt op 0,80 hoog graag. Dit zijn 2 rechte stukken draadpanelen zwart met onderaan een rij klinkers of betonplaten. Alle werken moeten uitgevoerd worden door de vakman. Oude haag is aan vervanging toe, deze moet dus verwijderd worden.

Partners

Partners van Casius