Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, schutting plaatsen, houten afsluiting plaatsen, draadafsluiting met bovenbuis met poortjes, draadafsluiting plaatsen met poorten, draadafsluiting plaatsen, kunststof afsluiting plaatsen, draadpanelen plaatsen, betonnen afsluiting plaatsen, plaatsen houten afsluiting en metalen poort, betonnen afsluiting plaatsen, draadafsluiting met bovenbuis plaatsen en deurtjes, composiet afsluiting plaatsen, plaatsen van een betonnen afsluiting en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

maandag 11 december 2017

Draadafsluiting plaatsen

Wij willen graag een draadafsluiting van 3 meter plaatsen. De draad gaan we zelf aankopen.
vrijdag 8 december 2017

Houten afsluiting plaatsen

Ik heb 2 grote honden waarvan 1 nogal graag durft graven. Dus graag zou ik een houten omheining hebben in combinatie met beton (onderaan). Met een elektrische poort aan de oprit). U mag altijd ideeen geven. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 34m op 54m op 47m
maandag 4 december 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : verwijderen van planten en bestaanden draadafsluiting, plaatsen van een afsluiting in kunststof op composiet met een hoogte van 2m Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 22,5 m
woensdag 29 november 2017

Draadafsluiting en poort plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen: Een poort van 1 m hoog in twee delen om toegang weg af te sluiten voor ongewenst autoverkeer dat weg gebruikt om manoeuvers uit te voeren. Totale lengte af te sluiten is 4 meter. Draadafsluiting.
zondag 26 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Heden staan in de scheidingslijn coniferen, we gaan in de plaats hiervan betonplaten met houtstructuur laten zetten, tegelijkertijd hadden we graag klinker werken laten uitvoeren. De coniferen gaan we zelf verwijderen.De totale lengte van de gewenste afsluiting is 53 meter lengte. En de hoogte graag 1.80 en 2 meter. Tegelwerken: beetje klinker werk aanpassen.
zaterdag 25 november 2017

Plaatsen van composieten afscheiding

Het huis naast ons wordt afgebroken, dus er moet een nieuwe afsluiting geplaatst worden. We zouden voor composiet kiezen. Het gaat over een lengte van ongeveer 12 meter. De hoogte ongeveer 1.80 a 2 meter.
vrijdag 24 november 2017

Nieuwe haag aanplanten

Nieuwe rode bladhoudende beukenhaag te plaatsen + uitbraak stabilisé en herleggen kasseien (ter afscheiding gravieroprit) over lengte 10 meter, hoogte 150 cm.
donderdag 23 november 2017

Tuinafsluiting herstellen

Wegens ongeval (auto reed er tegen) : tuinafsluiting met draad, pinnekeskraad, betonnen palen en betonnen delen in de grond te herstellen. De lengte is ongeveer 10 meter.
donderdag 23 november 2017

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen: Afmetingen 6 meter lang op 2 meter hoog + op hoek 90 graden 2 meter op 2 meter. Helemaal gevulde steenkorven. Graag verschil tussen klassieke steen en rode steen.
woensdag 22 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen met een max. hoogte van 90 cm in draad en betonpalen rondom de bebouwde kavel. Totale oppervlakte kavel bedraagt 7 are. Betonpalen zijn reeds gezet.
maandag 20 november 2017

Draadafsluiting plaatsen

In mijn tuin moeten twee honden veilig verblijven. Ik dacht aan (min. ) 150 cm hoogte, maar ook in de grond is een stuk draad of betonplaat wenselijk tegen het graven van de honden. Bovenbuis hoeft niet. De totale lengte is 60 meter.
woensdag 15 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag een afsluiting van steenkorf,hout of beton met hout, koniferen worden verwijderd,dus alleen de plaatsing,maar ik weet nog niet welke afsluiting. Wat De totale lengte van de gewenste afsluiting is 70 a 80 meter. En de hoogte ongeveer 2 meter.
woensdag 15 november 2017

Vervangen van betonnen omheining

Ik zoek een vakman om de betonnen - draad omheining te vervangen. Over een lengte van 9 meter is er veel schade. Onderaan beton, bovenaan draadomheining.
woensdag 15 november 2017

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen voor nieuw project.Terrein te omheinen.Afmeting : 12 m.
maandag 13 november 2017

Groene kunsthaag plaatsen

We hebben een coniferen haag in een u vorm die weg moet en te vervangen door een groene kunsthaag. Afmeting 75 m- hoogte 82 cm.
zondag 12 november 2017

Betonnen afsluiting vervangen

Vervangen van 1 betonnen plaat wegens een scheef getrokken paal.
zaterdag 11 november 2017

Draadafsluiting bekaert met bovenbuis plaatsen

Nieuwbouw wordt gestart februari 2018. Graag een zwarte Bekaert draad hoogte 2 meter. Lengte 28 meter. Zonder betonplaat , met bovenbuis.
vrijdag 10 november 2017

Houten afsluiting plaatsen met betonplaat

Een tuinafsluiting in geïmpregneerde tuinschermen tussen beton 21 lopende meter, recht, achteraan tuin, vrijstaand, geen leidingen of dergelijke. Geïmpregneerde Houten panelen 180 cm x 180 cm planken hor 16 mm, vert 28 mm Betonnen Palen 200 cm hoog Betonnen platen 40 cm hoog.
donderdag 9 november 2017

Draadpanelen plaatsen

We zouden graag onze houten omheining vervangen door draadpanelen, van onder beton en pvc lamellen om meer privacy. De totale lengte is ongeveer 20 meter. Hoogte 1.60 meter.
donderdag 9 november 2017

Verwijderen van cypressen en plaatsen van beton afsluiting

Het verwijderen van de cypressen + plaatsing van een omheining van betonplaten met houtstructuur. De totale lengte van de gewenste afsluiting is (Bij benadering) : +/- 25 meter. De hoogte is 2 meter.
donderdag 9 november 2017

Kunststof of betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een tuin afsluiting , totale lengte van de gewenste afsluiting is 39 meter. De hoogte 1.80 meter. Graag in pvc of in beton afsluiting.
woensdag 8 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Er staat nu een beton afsluiting kan door de vakman afgebroken worden. Deze kan ik zelf weghalen indien u dit problematisch vindt. Nieuwe betonnen afsluiting plaatsen, ook graag in sierbeton, of met een print. Totaal af te sluiten is 20.50 meter. En de hoogte is 2 meter.
dinsdag 7 november 2017

Kunsthaag plaatsen

Momenteel hebben we een draadafsluiting staan maar krijgen binnenkort nieuwe buren (nieuwbouwwoning) Hierdoor zouden we graag een kunsthaag laten plaatsen. Een kunsthaag van 1,80 m hoog x 4 stukken van telkens 3 m. In vb safegarden uitvoering aub.
maandag 6 november 2017

Totale heraanleg van tuin

Totale heraanleg van de tuin , opruimen tuin en onderhoud. Scheren van haag en gazon heraanleggen.
zondag 5 november 2017

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting in beton met houten schermen tussen. De totale lengte van de gewenste afsluiting is 34 meter, de hoogte ongeveer 2 meter.

Partners

Partners van Casius