Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

dinsdag 31 maart 2020

Plaatsen metalen draadomheining

Ik zou graag langs de 2 voorkanten van ons huis een draadomheining (metaal) willen laten plaatsen. De ene kant is 4,47 meter, de andere kant 5, 52 meter. Graag met een hoogte van 1, 80 meter.
maandag 30 maart 2020

Steenkorven plaatsen

Wens een afscheiding voor ons terras in steenkorf. Dubbele afscheiding zodat dit ook kan gebruikt worden als plantenbak. In totaal maakt dit ongeveer 18 lopende meter,/hoogte ongeveer 1 m. Vulling met stenen in antraciet kleur .
maandag 30 maart 2020

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat om 12,20 m betonnen palen (horizontaal) met onderaan 1 betonnenplaat en daar bovenop houten planken horizontaal. De hoogte van de omheinig boven de grond moet 2 m zijn en niet doorzichtig.
zondag 29 maart 2020

Plaatsen van tuinafsluiting met poortje

Ik zou graag volgende zaken laten uitvoeren : 1/ draadafsluiting met betonplaat + bovenbuis Gewenste kleur :Zwart Totale lengte :16m Gewenste hoogte : draad + bovenbuis 160cm rechte lijn zonder hoeken 2/ klein stukje draadafsluiting + tuinpoortje naast huis: Draadafsluiting met bovenbuis van 200 cm hoogte in totaal: 2m breed met tuinpoort met enkele vleugel van 1 m breed en ong 195cm hoog met cilinderslot en sleutel
vrijdag 27 maart 2020

Aanleggen van een eenvoudige piste

Ik zou graag op onze weide een eenvoudige piste willen leggen van 20 op 40 meter, maar probleem is de kleigrond. Een vergunning voor een piste is niet mogelijk, daarom enkel een eenvoudige piste.
dinsdag 24 maart 2020

Houten afsluiting met betonpalen plaatsen

Vakman nodig voor plaatsing van een tuinafsluiting met houten panelen en betonpalen ertussen. Totaal 20 lopende meters. Drie zijden.
dinsdag 24 maart 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Plaatsen van een betonnen afsluiting van 14 meter lang langs doodlopende weg. Afsluiting moet 1m80 hoog zijn. Er staat nu nog een oude houten afsluiting die weg moet.
dinsdag 24 maart 2020

Houten afsluiting plaasen

Vakman voor het plaatsen van een scheidingsmuur in onze tuin met padouk blokprofiel.De totale lengte bedraagt 17,5 lopende meter en de hoogte is 1m80. Is het mogelijk om daarnaast als optie ook de prijs te bezorgen voor het bekleden van de achterzijde van deze afsluiting?
dinsdag 24 maart 2020

Omploegen van tuin

Omploegen van een oppervlakte van twee are
zondag 22 maart 2020

Uitfrezen van cornifers stammetjes

Zou graag deze stammetjes weg hebben zodoende ik bloemetjes kan planten