Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

donderdag 19 september 2019

Vijver reactiveren & toebehoren installeren

net een huis 2 maand geleden gekocht hier is een vijvertje met filter systeem ( niet aangesloten ) en met een pomp ( idem) graag zorgen dat de vijver terug een actief filter systeem heeft; een pomp installatie en de nodige zuurstof voorzieningen voor de vissen zodat ik terug helder water heb en mij grote vissen kan aanschaffen
woensdag 18 september 2019

Houten afsluiting met beton plaatsen

Wij wensen een afsluiting bestaande uit betonpalen met beneden betonplaat en bovenop houten paneel. Totale lengte is ongeveer 28 meter
dinsdag 17 september 2019

Betonnen afsluiting zetten

Ik wil een afsluiting plaatsen of zelf plaatsen van 14, 5m op de scheiding met de buren.
dinsdag 17 september 2019

Steenkorven zetten

Plaatsen van schanskorven die moeten dienen om de keermuur van de ondergrondse garage hoger te maken. Dit voor zo een 9 lopende meter.
maandag 16 september 2019

Wilgenschermen plaatsen

Over een afstand van 40 meter op de afscheiding met de buren. Verwijderen van de aanwezige afsluiting een draad van 1.20m op betonplaten. Hierna stevige en duurzame wilgenschermen met dikke takken plaatsen.
zondag 15 september 2019

Grasmatten leggen

Ik wil mij bestaande gazon laten vervangen ,door nieuwe graszoden. Bestaande gazon is al doodgespoten. Het gaat om 37 m² in de voortuin en 115 m² in de achtertuin.
zondag 15 september 2019

Coniferen uitdoen en verwijderen

Onze coniferen gaan kapot. Het is een haag van 32 meter, hoogte 2 meter tussen 2 tuinen. Deze moet men verwijderen.
zondag 15 september 2019

Draadafsluiting plaatsen

Projectje in u-vorm: draad met bovenbuis totale hoogte 1,80m, zwart, op betonplaten onderboord, 2x 10 meter. Achterkant breedte totaal 12m waarvan draad 4,5m dan poort van 3m, dan terug draad 4,5m.
zondag 8 september 2019

Gras inzaaien voor een grote oppervlakte

Ik kocht een stuk bouwgrond met weiland, totale oppervlakte 35 are. Weiland en achterste deel bouwgrond zouden moeten ingezaaid worden. Naast het zaaien moet men ook de voorbereidende werken uitvoeren.
zondag 8 september 2019

Gras zaaien

Gras inzaaien op rechthoekig stuk grond langs twee kanten van een oprit. 2 stukken van 80 op 5 meter.