Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

woensdag 20 juni 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Ongeveer 65 lopende meters hoogte ongeveer 1,70 m een dubbel poort en een enkel poortje van dezelfde hoogte en alle nodige palen.
zondag 17 juni 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

we zoeken een kunstof omheining voor een kippenhok. Een 20-tal meter lang (slechts 1 kan moet vervangen worden, de andere kant is Bekaert draad). Een 1. 50 à 1. 75cm hoog. Tevens hebben we ook een nieuwe poort nodig voor de toegang tot het kippenhok.
zondag 17 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

Graag het volgende uitvoeren: Deel 1: Omheining van een veld langs de twee lange zijden en 1 korte zijde (11are). Hier zeer eenvoudige omheining voor voorzien Plus Integratie van bestaande poort (totaal 3,5 meter en 1m50 hoog) Deel 2: Afscheiding over 18 meter aan vier meter hoog met doel beplanting met klimop (om hangar van buur te camoufleren).
zaterdag 16 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

We willen graag een draadafsluiting plaatsen als gemeenschappelijke scheiding. Momenteel staat er niets. En dit voor 15 lopende meters en het liefst 1m80 hoog . We twijfelen om het te laten plaatsen met of zonder bovenbuis En graag ook met een soort kunsthaag voor meer privacy te bieden.
vrijdag 15 juni 2018

Houten afsluiting plaatsen

Houten afsluiting te plaatsen 27 meter lang alles inbegrepen (betonpalen en planken) hoogte ongeveer 2 m ,en al de werken laten uitvoeren. Dat is een recht stuk tussen hoeken.
vrijdag 15 juni 2018

Verwijderen bestaande beplantingen en heraanleggen

Grootte voor- & zij tuin heeft een oppervlakte van 60 m². Verwijderen bestaande aanplantingen + heraanleg. Waarschijnlijk ook zaaien. Herstel of plaatsen van nieuwe boorden.
donderdag 14 juni 2018

Tuin onderhouden

Tijdens onze afwezigheid er voor zorgen dat de tuin goed onderhouden is . Voortuin gras 13 x 3 m. Achtertuin gras 25 x 10 m. Haag voortuin : 13 m lang. Haag zijkanten : 3 m lang. Hoogte : 1,8 m. Liefst om de 14 dagen en laatste keer op 9 augustus.
donderdag 14 juni 2018

Houten afsluiting plaatsen voor dakterras

In welke houten afsluiting(en) heb je interesse? : tuinschermen of plankenwand in hardhout / tropisch hout Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Op mijn dakterras zou er een +/- 5m moeten afgeschermd worden met tropisch hardhout (fijne latjes) hoogte: een courante hoogte maat tussen 1. 8m en de 2.2m
woensdag 13 juni 2018

Steenkorven plaatsen

Graag het plaatsen van 18 m steenkorven als muurtje tussen terras en gras. Moet ongeveer 25 cm hoog zijn. Qua dikte beperkt. Vandaag staat er een steen tussen die eventeeul behouden kan blijven als versteviging, als die tenminste in de steenkorf verwerkt kan worden.
maandag 11 juni 2018

Verwijderen van haag en betonnen afsluiting plaatsen

Momenteel heb ik een haag die volledig zal moeten verdwijnen worden en op die plaats een betonnen afsluiting plaatsen. Diepte van de tuin is ongeveer 50 meter. Werken kunnen makkelijk uitgevoerd worden daar wandelpad naast het huis is.
zondag 10 juni 2018

Betonnen afstuiting plaatsen

Een betonnen afsluiting met structuur plaatsen over een lengte van 16 m . Met een hoogte van 2m
zondag 10 juni 2018

Draadafsluiting met onderplaat en bovenbuis plaatsen

Voor nieuwbouw woning een afsluiting plaatsen. Dit voor een lengte van 127 meter. Bekaert draad met betonplaten in de grond met bovenhuis.
vrijdag 8 juni 2018

Steenkorven afsluiting te plaatsen

Steenkorven te plaatsen: 6meter op 120cm of 100 cm hoog 15cm breed.
donderdag 7 juni 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik wil graag een afsluiting in kunststoflaten plaatsen . Deze zal in zijn totaliteit een 13m zijn. Het gaat om een rechtstuk van 11m met aan beide uiteinden een hoek en achter de hoek nog 1 plaat. En het liefst 2m hoog .
woensdag 6 juni 2018

Betonnen afsluiting met structuur plaatsen

Wij willen graag een zijde van onze tuin afsluiten met betonplaten met structuur. Dit zou een muur van 40 m diep zijn en mag zeker 1 m 80 hoog komen. Tussen de buren maar op eigendom.
woensdag 6 juni 2018

Tuin aanleggen

In juni worden onze grondwerken uitgevoerd. Graag zouden wij nadien onze tuin willen laten aanleggen aan de hand van gras (gezaaid). Uiteraard moet de grond ook worden klaar gemaakt om te zaaien. Na berekening zou het gaan om een totale oppervlakte van 870 vierkante meter gras.
dinsdag 5 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

Ongeveer 40 lopende meter draadafsluiting plaatsen 60 à 70cm hoog en 1 poortje plaatsen
maandag 4 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting rondom 3 zijdes van een perceel van 50 are plaatsen ,de hoogte later te bepalen met de vakman . aan 1 zijde staan reeds palen met prikkeldraad en achterzijde is reeds afgesloten. Aan de voorzijde moet nog een poort komen
maandag 4 juni 2018

Draadafsluiting en 3 poortjes plaatsen

3 dubbele bekaert hekken plaatsen van 60 lopende meters en 1m20 hoog . 3 dubbele poortjes plaatsen van 2m40 breed en 1m20 hoog
maandag 4 juni 2018

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van draadafsluiting met horizontale en verticale paal met betonplaat onderaan voor 36 m . +-1. 80 m hoog; Er staat nu een betonnen palten muur en die zal afgebroken worden.
zondag 3 juni 2018

Tuin onderhouden

Ik ben opzoek naar een hoevenier om mijn gazon te maaien. De tuin is 3,5 are. Vanaf volgend jaar zal de haag ook moeten gesnoeid worden.
zondag 3 juni 2018

Plaatsen van steenkorven

Ik zou graag gevulde steenkorven willen plaatsen vooraan in de tuin aan de kant van de buurman. Er zitten wel blokken in de grond die eerst zouden moeten verwijderd worden. Ik had graag steenkorven met volgende afmeting : Afmetingen : 1 m breed (totale lengte +/- 8 m, Hoogte vanaf de grond 60 cm, diepte 17 cm.
donderdag 31 mei 2018

Taxushaag snoeien

Lengte: 65 m Hoogte: 2,30m Dikte 1m Aparte offerte voor eventueel inkorten hoogte tot 1,70m
woensdag 30 mei 2018

Tuin aanleggen en zaaien

Kapotspuiten onkruid van bestaande tuin (175 m²) frezen en gelijkmaken van de bodem (tuin is namelijk hellend in de breedte; Bobcat); Plaatsen van een laurierhaag (planten van boompjes tussen 100 en 125 cm; lengte 12 lm); Planten van 7 sierbomen (max 3 m; bolboompjes); zaaien.
dinsdag 29 mei 2018

Gazon herstellen

Mijn gazon heeft geen mooie groene kleur (eerder geel) meer en er bevinden zich kale (zand)plekken in. Bovendien groeit er meer en meer onkruid in (distels). Optioneel had ik van deze tuinman/-vrouw ook graag hulp gehad bij het verwijderen van een dode plant.

Partners

Partners van Casius