Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: tuin laten aanleggen, aanleggen van tuin, terras en oprit, houten schermen met betonplaten plaatsen, terras, oprit en gazon heraanleggen, draadafsluiting zonder beton of metalen staaf, houten afsluiting voor kinderboerderij, kunststof afsluiting plaaten, achtertuin renoveren en vernieuwen terras, betonnen afsluiting plaatsen, strakke afsluiting plaatsen, draadafsluiting weide en houten poorten plaatsen, houten afsluiting op scheidingslijn buren, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, afsluiting plaatsen beton in combinatie met hout, draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis en poort plaasten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

maandag 26 juni 2017

Houten en betonnen afsluiting plaatsen

Ik heb een stuk grond bijgekocht en zou er een nieuwe houten - betonnen afsluiting op willen zetten. Ongeveer 16 lopende meters.
zaterdag 24 juni 2017

Houten tuinafsluiting plaatsen

Bestaande haag uitdoen ( 180 cm hoog en 100 cm breed ), afval meenemen en houten afsluiting plaatsen. Ongeveer 25 lopende meter.
maandag 19 juni 2017

Haag scheren

Tuin: 10 meter haag scheren ongeveer 3 tot 4x per jaar. Locatie Vilvoorde. Materiaal aanwezig. 3meter in lengte uittrekken en 2 x 5m scheren
maandag 19 juni 2017

Nieuwe schutting plaatsen

Oude schutting (volledig hout) te verwijderen. Nieuwe schutting met betonnen sleufpalen, betonnen plaat onderaan en houten planken horizontaal erboven. Hoogte 180 cm. Hoeft geen tropisch of hard hout te zijn. Totale lengte van de gewenste afsluiting: 15 meter.
zondag 18 juni 2017

Strakke afsluiting plaatsen

Vervanging van een coniferenhaag door een modern tuinscherm Totale lengte van de afsluiting is ongeveer 50 meter. Graag advies met de vakman over de soort van afsluiting, strakkere lijn.
zondag 18 juni 2017

Gevlochten wilgentakken plaatsen

Gras, omheining gezet door buren, maar enkel hek. We zouden gevlochten wilgentakken willen ongeveer 20 lopende meter.
zondag 18 juni 2017

Houten afsluiting op scheidingslijn buren

Afsluiting plaatsen ongeveer 11 meter en de hoogte 1.80 meter. Graag een houten of kunststof afsluiting. Er zou 1 zijde moeten worden afgesloten de scheidingslijn tussen de buren, maar juist voor de scheidingslijn. Dit voor privacy.
zondag 18 juni 2017

Kunststof afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen ongeveer 11 meter.Afsluiting in kunststof.Totaal nieuw geen afsluiting te vervangen.
zaterdag 17 juni 2017

Afsluiting plaatsen beton in combinatie met hout

Afsluiting plaatsen in combinatie beton met hout panelen Ongeveer 50 meter.
zaterdag 17 juni 2017

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis en poort plaasten

Een tuin zonder niveau verschil. Afsluiten van de tuin ongeveer 80 lopende meter met betonplaat en bovenbuis. De hoogte 1.80 meter. Er moet ook een poort in voorzien worden, een enkele poort.
zaterdag 17 juni 2017

Beukenhaag snoeien, renovatie voortuin

Beukenhaag ongeveer 25m lang en 3 meter hoog 1m inkorten en snoeien. Eventueel kleine voortuin ongeveer 4m2 renoveren.
donderdag 15 juni 2017

Coniferenhaag verwijderen

Rij coniferen (+/3 m hoog en 20 m lang) verwijderen of indien onmogelijk snoeien. Haag is toegankelijk.
donderdag 15 juni 2017

Opruimen verwilderde bouwgrond

Stuk bouwgrond van net geen 5 are. Verwilderd met bramen, klimop, laag struikgewas, enkele kleine bomen en een omheining. Wij wensen alles te verwijderen om de grond klaar te maken voor ons bouwproject.
woensdag 14 juni 2017

Draadafsluiting plaatsen met houten poort

We zouden aan de zijkant van ons huis een afsluiting willen zetten bestaande uit een (houten) poort/deur en aansluitend een kunsthaag. De zijkant van het huis is dus van de muur van het huis tot aan de afspanning van de buur (in totaal een lengte van 2 m94) We hebben naast ons huis een stenen pad van 1 m 34 waar de poort/deur zou moeten komen en naast het pad is het een grasstrook die 1 m 60 is en daar zouden we dan een kunsthaag willen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 2 m 94
dinsdag 13 juni 2017

Padouk afsluiting plaatsen

Padoek schutting in tuin tussen de buren. Afmetingen: 10 m x 2 m hoogte.
maandag 12 juni 2017

Draadafsluiting met poortje in tuin aanleggen

Omheining voortuin en poortje en tuin aanleggen. Ongeveer : 22 meter af te sluiten.
vrijdag 9 juni 2017

Betonplaten met houtstructuur plaatsen

Deze varieert in hoogte van 1,60 tot 2 m hoogte. Breedte ca. 50 tot 80 cm Plaatsen van 35 m betonplaten met houtstructuur als scheiding tussen 2 tuinen Eveneens verwijderen van oude haag.
donderdag 8 juni 2017

Snoeien van Japanse sierkers

De Japanse sierkers is in diameter te breed geworden. Hij zou moeten gesnoeid worden zodat de kruin niet zo veel ruimte in neemt.
donderdag 8 juni 2017

Afsluiting plaatsen

Afsluiting van ongeveer een 10 meter met optie tot 20 meter. Hoogte ongeveer 1.70 meter. Best aan de afsluiting betonplaat en draad plaatsen.
donderdag 8 juni 2017

Plaatsen van kunststof hekwerk

Ik wil een kunststof hekwerk laten plaatsen op een betonnen ondergrond. Het is ongeveer 26 meter lang.
woensdag 7 juni 2017

Oude tuinschermen weghalen en nieuwe plaatsen

- 13 oude tuinschermen afbreken weghalen (zie foto) - beton waar de palen inzitten uitgraven en weghalen - nieuwe tuinschermen plaatsen (type zie foto)
woensdag 7 juni 2017

Tuinschutting of afrastering plaatsen

Lengte van de afrastering is in het totaal 63 m. We wensen een duurzame schutting of afrastering van 2 m hoogte, die geen onderhoud vergt en de nodige privacy biedt. Voordien stond er een coniferenhaag die versleten was. Bij de verwijdering werden de wortels uitgefreesd. Voor de toegang tot de tuin wensen wij aan een zijde een poortje van 1 m en aan de andere zijde van het huis een poort van 3 meter. Ofwel hout ofwel lamellen.
maandag 5 juni 2017

Snoeien van de hagen

Ik zoek een hovenier voor het snoeien van de hagen rond ons huis. Het zijn taxushagen + coniferenhagen. Beide kanten snoeien + inkorten + snoeiafval meenemen.
dinsdag 30 mei 2017

Beukenhagen snoeien

Snoeien van diverse kleine beukhagen
zondag 28 mei 2017

Aanleggen terras en oprit

Ik wil graag een terras laten aanleggen met keramische tegels (+/- 33 m²). Naast het huis dient een pad aangelegd te worden met donkere klinkers alsook het pad van het trottoir naar de voordeur (+/- 10 m²). Alles is reeds uitgegraven en voorzien van een soort stabilisé met al geplaatste boordsteen. Wat zou me dit kosten, plaatsing + materiaal)?

Partners

Partners van Casius