Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis, betonnen tuinafsluiting plaatsen, betonomheining van ongeveer 65 lopende meter plaatsen, aanleggen tuin met grasmatten en afsluiting plaatsen, bekaert omheining plaatsen, voorbereiden ondergrond voor tuinaanleg, schutting in composiet schermen en steenkorf, plaatsen van serre met dubbelglas, tuinomheining plaatsen, plaatsen draadafsluiting met bovenbuis, afsluiting in beton of hout plaatsen, gevlochten tuinscherm met knotwilg of haselaar plaatsen, oude taxus haag verwijderen, tuinomheining plaatsen, afsluiting parkeergelegenheid plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

maandag 27 februari 2017

Plaatsen draadafsluiting met bovenbuis

Wij hebben onlangs een stuk braakgrond gekocht dat zou moeten geïntegreerd worden met onze bestaande tuin. In eerste instantie zou er een omheining moeten komen (nadien nog volledige aanleg). Het gaat om het plaatsen van een draadafsluiting (ca 60 m, h 1,8 m, aantal poortjes) Er zouden ook 2 a 3 poortjes moeten komen.
zondag 26 februari 2017

Gevlochten tuinscherm met knotwilg of haselaar plaatsen

Graag had ik vrijblijvend een offerte voor de levering of af te halen gevlochten tuinschermen van ongeveer 2 meter hoog, met een totale lengte van 6 meter. Dank bij voorbaat.
vrijdag 24 februari 2017

Houten omheining plaatsen tussen twee opritten

Twee opritten scheiden van elkaar. Lengte is 18 meter en de hoogte 1.50 meter. Nu zijn er houten panelen maar die begeven het met de wind. Hoog moet niet echt (enkel voor de kleine hond, contact met buren mag eventueel mogelijk blijven), wel stevig. Best ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.
vrijdag 24 februari 2017

Tuinafsluiting herstellen na stormschade

Er is gisteren door de storm schade aan onze houten tuinafsluiting. 2 steunpalen zijn wat los gekomen waardoor de planken die er tussen zaten eruit gevlogen zijn. Er zou ook een versteviging langs de achterzijde moeten gebeuren. Dat is een veldkant.
vrijdag 24 februari 2017

Plaatsen van een houten schutting

Ik wil een omheining in hout met betonnen palen. Over een afstand van 25 meter en platen met een hoogte van 2m.
donderdag 23 februari 2017

Afsluiting met betonplaten in L vorm

Ik zou een afsluiting willen plaatsen tussen de buur. het gaat over 30 meter lang en 2 m hoog dan een hoek maken en verder heb ik nog 5 meter nodig mijn tuin gaan in L vorm in totaal heb ik 35 meter nodig. Graag een prijsofferte voor beton platen, iets heel stevigs.
woensdag 22 februari 2017

Tuinmuur met brievenbus plaatsen

Verwijderen van de oude muur hoogte ongeveer 60 cm lengte ongeveer 16 meter . Plaatsen van de korven met brievenbus.
maandag 20 februari 2017

Afsluiting dakterras plaatsen

Ik ben op zoek naar een eenvoudige afsluiting voor mijn dakterras van de zaak. Het terras wordt niet vaak gebruikt dus moet geen luxueuze afwerking zijn. Het terras is +/- 20m² en er moet +/- 14 meter afsluiting komen.
zondag 19 februari 2017

Tuinafsluiting met draadpanelen plaatsen

Verwijderen van een rij coniferen (45 m) en verwijderen van bestaande afsluiting (75m). Daarna plaatsen van draadpanelen (2m hoog X 75m lengte) met betonplaten.
zaterdag 18 februari 2017

Steenkorven omheining tussen inrit en tuin

Ik wil een afscherming tussen inrit en tuin van 6 m om een gedeelte van mijn afdak dicht te maken. Hoogte ongeveer 1.70 meter. En dit allemaal met steenkorven, mengeling van stenen. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
maandag 13 februari 2017

Tuinafsluiting met betonplaat

Langs één kant van de tuin willen we een afsluiting plaatsen (draadafsluiting met betonplaat). De tuin is ongeveer 40 m diep. Kan u me een offerte bezorgen. Indien mogelijk één met werken/plaatsing inbegrepen en één zonder.
woensdag 8 februari 2017

Verwilderde tuin opruimen en afbreken van koten

35 are tuin opruimen, waaronder 3 koten afbreken.
maandag 6 februari 2017

Plaatsen van nieuwe draadomheining

Graag hadden we een draadafsluiting geplaatst aan de straatzijden van de woning. De totale lengte bedraagt 20,60 meter. In de rechterhoek moet een elektrische schuifpoort voorzien worden voor een carport en ter hoogte van de woning een toegangspoortje (ongeveer 6 meter van de linkerhoek). De palen en draadafsluiting zouden antracietkleurig mogen zijn - onderaan zou er een betonplaatje van 10 à 15 cm. Voorzien moeten worden. De hoogte zou 1,80 meter bedragen. Het toegangshekje en de schuifpoort moeten niet voldoen aan deze hoogte. De draadafsluiting zal later met lamellen het doorkijkuitzicht van de straatzijde belemmeren.
zondag 5 februari 2017

Coniferen uitdoen en verwijderen

Coniferen zijn ongeveer 4m hoog , een 20 tal meter, in de plaats wil ik ander schutting plaatsen met poort. Gemakkelijk te bereiken, eventueel ook een 3 tal bomen en enkele struiken bij te snoeien.
zondag 5 februari 2017

Herstelling tuinafsluiting voor verzekering

Prijsofferte: Bij het afzagen van een boom is deze langs de verkeerde kant in de tuin van de gebuur gevallen. Hierbij werden 2 betonnen palen waaronder de hoekpaal , een betonnen plaat en de afspanningsdraad over +/- 20 m losgerukt en gedeeltelijk toegeplooid. Deze draad werd voorlopig terug wat recht getrokken met een stok en voorlopig wat vastgemaakt aan de bestaande palen.
zaterdag 4 februari 2017

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis plaatsen

Soort omheining : draadafsluiting met betonplaat + bovenbuis Gewenste kleur : Donkergrijs Totale lengte Gewenste hoogte : 1.80 hoogte. Vorm afsluiting : L vorm. - Achterkant en zijkant perceel draad: 17. 5m + 43. 5m = 61m - 2 * 3m draad van de zijkant perceel naar het huis, langs 1 zijde van het huis een poortje voorzien : 2m draad + 1m poortje - grond volledig bereikbaar, grasveld. Wel circa 0. 5m hoger dan terreinen er rond
vrijdag 3 februari 2017

Afsluiting tegen de haag van de achterbuur

De haag van de achterbuurman wordt zelden gesnoeid, en ik ben het beu het zelf te doen. Ik zoek dus een afsluiting die mij bevrijdt van die haag, hoogte 2 m. , lengte ca. 6,6 meter. Tussen het tuinhuis en de afsluiting moet een kleine doorgang blijven voor de regenafvoer van het tuinhuis. Op het eerste gezicht voorkeur voor roestvrije schanskorven (ondiep, bv 17 cm), maar ben bereid alternatieven te overwegen, als ze maar weinig onderhoud vergen.
vrijdag 3 februari 2017

Plaatsen van tuinomheining in betonplaten

We zouden graag een tuinomheining laten maken voor de tuin. De totale lengte is ongeveer een 60tal meter. We zouden graag draadpanelen of draadafsluiting met betonplaat willen (zwart). We hebben 2 grote schepers, waarvan er sinds kort ééntje over de huidige omheining kan springen, wat uiteraard niet de bedoeling is. Indien mogelijk, zouden we graag zo snel mogelijk afspreken aangezien we de honden graag in eigen tuin willen houden.
vrijdag 3 februari 2017

Terras en oprit aanleggen

We zouden graag een paar renovaties in onze tuin doen: 1/Nieuwe oprit 2/Carport aan de zijkant van onze woning 3/Verwijderen oude tuinhuis en nieuwe tuinhuis achter de carpoort 4/Leggen van terras achter onze huis
woensdag 1 februari 2017

Tuinschermen plaatsen

Plaatsen van een 8 tal tuinschermen in hardhout en een poort van ongeveer 2 meter breedte.
maandag 30 januari 2017

Betonnenafsluitingen met betonplaten en houtscherm tussenin

Wij wensen een betonnen afsluiting met hout een lengte van 16 meter en een lengte van 12 meter en een hoogte van 2 meter. Dat is een rechte zijde. Graag ter plaatse komen kijken voor prijsofferte te maken.
zondag 29 januari 2017

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen in L-vorm

1 L-vorm draadafsluiting met bovenbuis, geen betonplaat onderaan. Totale lengte 133 cm, hoogte 150 cm boven de grond. 1 recht deel van +/-100 cm en 1 recht deel van +/-33 m. Kleur draad groen. Er is een stuk met de buren moet overlegd worden in prijs.
zaterdag 28 januari 2017

Verwijderen haag

Ik wil onze achtertuin renoveren, maar hiervoor moet eerst een haag van +/- 73 meter lang en +/-2 meter hoog verwijderd worden.
donderdag 26 januari 2017

Tuinafsluiting en tuinpoort plaatsen

Tuinpoort van 120 x 120. Dubbele tuinposter breedte 6 m x 1,20 m hoog. In twee delen de poort moet in het midden open kunnen. Spatie Tsjechië horizontale latten maximaal 20 augustus 25 cm. Graag ter plaatse komen kijken. De vakman Rompelbergh is al langs geweest.
donderdag 26 januari 2017

Afsluiting tuin plaatsen

We willen graag een omheining laten plaatsen in onze tuin. Het zo voor ongeveer 70 m zijn. En in hoogte 1. 80 m.Draadomheining.

Partners

Partners van Casius