Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

donderdag 15 februari 2018

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Ik heb een bouwgrond aangekocht waar momenteel een bos op staat met naaldbomen, grote van het stuk 19. 64 are, te ontbossen gedeelte +/- 70 procent
woensdag 14 februari 2018

Draadafsluiting te plaatsen

Aangezien deze een alleenstaande woning is met houten palen en draad als omheining, overwegen wij om deze te upgraden. Wij wensen graag een zwarte draadafsluiting of draadpanelen met ondersteen, dit op een minimumhoogte van 180CM. Ons perceel omvat 1445 M², met nood aan twee poortjes alsook twee poorten van een breedte van minimum 3 meter. Hopelijk kan u met deze informatie reeds een beeld vormen.
woensdag 14 februari 2018

Haag scheren

Ik wil graag mijn haag van 30 meter lang laten snoeien. Momenteel is deze ongeveer 10 meter hoog en ik zou ze graag 3.50 meter hoog hebben. Ik zoek iemand die dit kan doen en ook het afval meeneemt.
woensdag 14 februari 2018

Steenkorven plaatsen

We zouden de steenkorven graag geplaatst zien tegen de overkapping van ons terras ongeveer 10 meter. Dit terras is 8 op 5 m Voor de invulling van de stenen vraag ik liefst raad aan de aannemer waarmee ik zal handelen.
dinsdag 13 februari 2018

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen: Grote tuin + kleine weide dient volledig afgesloten te worden totale oppervlakte grond 28 are.
maandag 12 februari 2018

Houten afsluiting vervangen

Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout Vervangen van beschadigde panelen met de storm een 5 tal vervangen en twee nieuwe opeen andere plaats zetten.
maandag 12 februari 2018

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

We willen een draadomheining met bovenbuis plaatsen van 1. 80 m hoogte en +/- 50 lopende meter. Er moet geen afsluiting worden verwijderd.
zondag 11 februari 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Het gaat over 75 lopende meter met een hoogte van 2 m bestaande afsluiting gaat weg. Graag nu een betonnen afsluiting met hout.
zondag 11 februari 2018

Tuinhuis compleet renoveren

Ik heb een tuinhuis van ongeveer 4 x 4 x 2,20 m dat ik wil laten renoveren. De huidige oude verf buitenkant afschuren/afschrapen en ondergrond proper zetten, aanschaf materiaal overeen te komen. Een laag primer en minstens 2 lagen afwerking zetten, verf is reeds aangekocht. Ook moet men nieuwe deurgrendels en nieuw plexiglas in 2 raamkaders plaatsen, dit materiaal is ook al aangekocht. Tot slotte moet men ook nog 2 dakgoten plaatsen.
zondag 11 februari 2018

Betonplaten met structuur plaatsen

Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,.. ), houten panelen of planken Graag prijs lopende meter van palen en betonplaten , dan apart prijs voor eventueel draad aan de palen per lopende meter, houten panelen tussen de palen, en als derde beton in hout look voor tussen de palen. Graag toch met levensduur van + 40 j en onderhoudsvriendelijk.
zaterdag 10 februari 2018

Afbreken oude omheining en nieuwe plaatsen

Betonnen afsluiting ongeveer een 8 a 10 meter en dan nog een hek. Afbreken oude omheining en nieuwe plaatsen. De hoogte ongeveer 2 meter.
zaterdag 10 februari 2018

Draadafsluiting plaatsen

Er dient een draadafsluiting geplaatst te worden zonder bovenbuis, zonder betonplaat, met een lengte van 27 m, met drie hoeken (12 m, 11 m, 4 m). Dit op een ondergrond van aarde (wortel van bomen is mogelijk). De draadhoogte dient 1 m 80 te bedragen.
vrijdag 9 februari 2018

Draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis

Draadafsluiting (hoogte 2 m) met blinddoek en bovenbuis + betonplaat. In totaal 30tal lopende meters. Omheining die er momenteel staat gaan we zelf wegnemen. Dus enkel plaatsen van nieuwe.
vrijdag 9 februari 2018

Betonnen afsluiting met houststructuur plaatsen

Ongeveer 40 meter te omheinen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : afspanning ter vervanging van de huidige houten panelen. Deze staat op aangevulde grond ongeveer 0. 65 m in grijze assesteen . Aangezien er geen nevenbebouwing is kan de wind sterk uithalen bij storm vandaar dat we iets sterk zoeken Liefst prijzen voor beton met houtstructuur
vrijdag 9 februari 2018

Takken van spar snoeien

Ik zoek een vakman die de takken van mijn spar kan komen snoeien en het afval meenemen. De takken bevinden zich op zo een 5 à 8 meter hoogte.
vrijdag 9 februari 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik heb momenteel een verrot houten hekwerk. Dit wil ik graag laten vervangen door een betonnen afsluiting. Het gaat om zo een 30 lopende meter.
vrijdag 9 februari 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

Kunststof afsluiting plaatsen 24 meter tussen de buren plaatsen. De hoogte 1.80 meter. De oude afsluiting gaat zelf worden weggenomen. Palen in beton , geen hout meer. Dit zijn 12 houten tuinschermen en 13 tuinpalen moeten vervangen worden.
donderdag 8 februari 2018

Draadafsluiting zonder bovenbuis

Draadafsluiting plaatsen. Afsluiten van tuin rond appartementsgebouw. Dit gaat over een 100 meter. En de hoogte 1.80 / 2 meter. Zonder bovenbuis. Zonder betonplaat.
donderdag 8 februari 2018

Houten afsluiting plaatsen en de beukenhaag verwijderen

Totaal gewenste afsluiting : 15 meter. De hoogte ongeveer 1.80 meter. Beukenhaag verwijderen vooraleer afsluiting te plaatsen. Afval meenemen.
woensdag 7 februari 2018

Draadafsluiting te plaatsen

Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 20 m Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Plaatsing draadafsluiting om voortuin af te sluiten. 2m hoog. Zwarte kleur. Momenteel niets aanwezig.
woensdag 7 februari 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

Kunststof afsluiting tussen twee opritten plaatsen. Ongeveer een lengte van 7 meter.
maandag 5 februari 2018

Draadafsluiting met bovenbuis plaatsen

Ik wil graag een draadafsluiting met bovenbuis laten plaatsen. Het gaat om 80 lopende meter en het zou 1.80 meter hoog moeten zijn. Het zijn 2 rechte stukken van 30 meter en een stuk van 20 meter.
maandag 5 februari 2018

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Totale lengte af te sluiten is 250 meter. Tuinafsluiting met zwarte draadafsluiting hoogte 180 cm. Met bovenbuis. Betonplaat graag optioneel. Dit is een U vorm.
zondag 4 februari 2018

Kunststof afsluiting plaatsen voor nieuwbouw

Totale lengte af te sluiten 4.60 meter ongeveer. Dit is voor een nieuwbouw. Graag in kunststof. Te plaatsen op gelijkvloers terras in nieuwbouw appartements blok tussen eigenaars, terras bevind zich boven de garages in kuip afgewerkt met tegeldragers met daarop de tegels, mogelijkheid tot plaatsen van een paal aan de muur en eentje op 4,60 in een blok beton in de grond. Daartussen moeten de schermen worden geplaatst op het terras met de tegeldragers. Best ter plaatse komen kijken.
zondag 4 februari 2018

Gras en haag snoeien

Gras en haag snoeien zowel voor als achterin tuin. Haag H 1m70.

Partners

Partners van Casius