Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

woensdag 16 januari 2019

Draadafsluiting plaatsen

Tuin omheinen met een draadafsluiting met bovenbuis in combinatie met een betonnen onderplaat. Het zou gaan om een stuk van ong. 65-70m en afhankelijk van de mogelijkheden hadden we gedacht aan een hoogte van 1m40. Daarnaast zou er ook een eenvoudige poort van ca. 2m met 2 vleugels moeten komen.
dinsdag 15 januari 2019

Heraanleggen tuin en oprit

Heraanleg voor- en achtertuin inclusief nieuwe oprit + terras met overkapping. Tegels van terras te vernieuwen. Nu liggen er klinkers. Vergroten van oprit en terras . Oppervlakte :huis 20 m lang , groot aantal m². Tuin gazon dient ook aangelegd worden.Soort tuinhuis af te breken.
zondag 13 januari 2019

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis in onze tuin. Momenteel staan er nog oude platen maar we zouden graag de platen verwijderen en een draadafsluiting laten plaatsen. Af te meten door vakman.
zondag 13 januari 2019

Draadafsluiting plaatsen

Betonnen palen met gat en groef . Betonnen platen van 200x40 . In het totaal 50 lm met draad van 122 cm hoogte voor toebehoren en afwerking prijs van groen en zwart. Oude afsluiting zal door klant afgebroken worden.
zondag 13 januari 2019

Steenkorven plaatsen

Afsluiting met steenkorven te plaatsen van 10 m lang en 2 m hoog tussen 2 tuinen plaatsen. Afsluiting te plaatsen achter de coniferenhaag.
donderdag 10 januari 2019

Draadomheining plaatsen

Draadomheining 38 lopende meter te plaatsen: - 2 m hoogte - bovenbuis - zwarte draad - zwarte doek met 80% doorlatendheid - een poortje van 2m hoog van 1 m breed - poort van 2m hoog en 3m breed - 4 eindpalen - 1 hoekpaal
maandag 7 januari 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van een afsluiting van 13,80m en minimum hoogte van 2meter. betonplaten/betonpalen met houtenpanelen en een 2de prijs voor betonplaten met gaasdraat met zichtwerkende doek. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...), houten panelen of planken
zondag 6 januari 2019

Steenkorven plaatsen

het gaat om een omheining van 32 meter richting straat kant met een hoogte van 2m. Er is al een gracht gegraven voor een fundering.
zaterdag 5 januari 2019

Composiet afsluiting plaatsen

Omheining nodig tussen onze tuin en tuin van de buren van ongeveer 12 meter. Voorlopig nog braakliggend terrein dus alles is mogelijk
zaterdag 5 januari 2019

Draadafsluiting plaatsen

Zwarte gaasomheining op betonplaat met hoogte van +-150a180cm +- 55lopende meter