Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tuinmannen. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een tuinman of meerdere tuinmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tuinmannen uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw tuinman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Vlaams-Brabant.


Voor een tuinman, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tuinman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij tuinmannen voor: verschillende parking plaatsen aanleggen van een appartementsgebouw, tuin gelijk trekken en terras en oprit aan te leggen, nieuwe omheining plaatsen, afsluiten van autostaanplaats en fietsenberging in staaldraadmatten, aanleggen terras en oprit, aanleggen gazon en onderhouden tuin, draadomheining met bovenbuis en betonplaat plaatsen, afsluiting tuin plaatsen met poortje, vernieuwen tuin, terras afsluiting met poortje plaatsen, plaatsen van weideafsluiting voor paarden, draadomheining te plaatsen, terras aanleggen achteraan huis, nieuwe omheining plaatsen, betonnen omheining plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tuinman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

zondag 28 mei 2017

Aanleggen terras en oprit

Ik wil graag een terras laten aanleggen met keramische tegels (+/- 33 m²). Naast het huis dient een pad aangelegd te worden met donkere klinkers alsook het pad van het trottoir naar de voordeur (+/- 10 m²). Alles is reeds uitgegraven en voorzien van een soort stabilisé met al geplaatste boordsteen. Wat zou me dit kosten, plaatsing + materiaal)?
woensdag 24 mei 2017

Snoeien coniferen

Ik wil in mijn achtertuin coniferen laten snoeien tot tegen de stam. (8m)
dinsdag 23 mei 2017

Draadomheining met bovenbuis en betonplaat plaatsen

Afbreken van bestaande omheining en plaatsen van omheining draad met bovenbuis en betonplaat onderaan 1. 5 m hoog en 80 m lang.
dinsdag 23 mei 2017

Omheining tuin plaatsen

Wil tuin omheinen ong. 35 lopende meter met betafence. Andere kwaliteitsvolle draadafsluiting' voorzien van een betonnen onderdeel. Hoogte 150cm. Voorzien van tweedelige poort 4 m breedte.
dinsdag 23 mei 2017

Afsluiting met draad en poortje plaatsen

Wij zouden een afsluiting willen met draad maar wel met een betonnen onder plaat. De totale lengte zal +/- 80 m zijn. Er moet geen poortje voorzien worden. Hoogte +/- 1. 80 m
maandag 22 mei 2017

Wekelijks onderhoud tuin

Grond van 15 a , grasveld van 5 a met robot. Zoeken wekelijks onderhoud per uur of met contract voor onkruid, bemesting, snoeien hagen en klimop.
maandag 22 mei 2017

Totale vernieuwing tuin en omheining

Totale vernieuwing van voor en achtertuin van half open bebouwing. : Vooraan oprit en beperkt groenaanleg. Achteraan terras en gazon. Omheining te vernieuwen. Afsluiting van halfopen bebouwing met garage aanbouw en deur. Meest dringende werkzaamheid : uitdoen en verwijderen van haag, ongeveer 30 meter lang, zeker 2 m hoog.
vrijdag 19 mei 2017

Tuin afsluiten en heidematten plaatsen

Graag hadden we onze tuin laten omheinen in draad. De hoogte ongeveer 2.40 maximum . Tegen deze omheining zouden we heidematten willen laten plaatsen. Het betreft een zijkant van 13 m en een achterkant van 6 m. De tuin is hellend, dus de heidematten zouden hier wel op aangepast moeten worden indien mogelijk.
vrijdag 19 mei 2017

Nieuwe schutting plaatsen en tuin afwerken

Nieuwe schutting plaatsten: Ongeveer een 16 lopende meter, en een hoogte van 1.80 meter. Verder ook nog tuin afwerken.
donderdag 18 mei 2017

Tuinafsluiting in composiet met poortje

Graag had ik een afsluiting van mijn tuin in composiet de lengte is 22 meter en ook zou ik een zijkant van 3 meter met een poortje in voorzien en de hoogte 1.80 meter.
donderdag 18 mei 2017

Verwijderen coniferen en plaatsen schutting

In mijn achtertuin staan coniferen dewelke ik wil vervangen door een houten afscheiding (de klassieke panelen van 180x180). Totale lengte 19 meter (in een L vorm). Totaal aantal coniferen: 28 (de coniferen zijn vrij laag: 1. 80m).
dinsdag 16 mei 2017

Composietplaten in U-vorm voor de achtertuin

Ik wil graag mijn tuin omheinen met composietplaten. Ik heb hiervoor +/- 25 à 30 meter nodig (150 x 180 OF 150 x 200 cm) + palen + verankering voor de palen in de grond. Graag voor beide hoogtes prijzen laten weten aub.
zondag 14 mei 2017

Gebouw afsluiten met poortje

Graag zouden wij een omheining maken rond het gebouw van een werk met een poortje. Draad omheining. Hoogte ongeveer 1.80 meter.
vrijdag 12 mei 2017

Plaatsen betonplaten

We willen een betonnen omheining plaatsen. De firma waar we de platen willen kopen, rekent echter enorm hoge plaatsingskosten (duurder dan het materiaal). Dus willen we via deze weg een vakman zoeken die er iets van kent. Mits uitleg willen we zelf ook wel meehelpen met het plaatsen.
vrijdag 12 mei 2017

Klimop en buxus verwijderen

Klimop en buxus verwijderen in de voortuin.
vrijdag 12 mei 2017

Onderhoud van tuin nodig

Ik had graag iemand gehad om een grote tuin 2 x per jaar het gras af te doen, haag en struiken te snoeien, enz.
dinsdag 9 mei 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting draad of kunststof. Ongeveer een 22 meter , rond 1.80 meter.
dinsdag 9 mei 2017

Afsluiting plaatsen

Aan de voorkant van de tuin werden een paar bomen gesnoeid, hierdoor is de bestaande draad te kort (zie foto's voortuin afsluiting , foto 1 en 4), en zouden we deze vervangen (vanaf de punt waar de draad samenkomt met de andere draad). Het betreft een lengte van ongeveer 10,5 m. Aan de andere kant van de beplanting die tussen de 2 afsluitingen in geplaatst wordt, staat al een afsluiting van 1,80 m hoog (zie toegevoegde foto's voortuin afsluiting 2 & 3). Graag zouden we dezelfde afsluiting willen plaatsen aan de kant waar een aantal bomen gesnoeid werden.
dinsdag 9 mei 2017

Afsluiting in beton vervangen

Na schade van openbare werken moet ik de huidige afsluiting vervangen. Hebt u een identieke model of gelijkaardig ? Afmetingen : 1,09 m x 0,95 m.
maandag 8 mei 2017

Plaatsen van omheining in de tuin

Het plaatsen van een tuinomheining met totale lengte van +/-20 meter en de hoogte 1.80 meter. Graag mogelijkheden bekijken voor: *Afsluiting met composiet, *Afsluiting met steenkorven *Afsluiting met betonplaten met houtstructuur.
maandag 8 mei 2017

Afsluitingen plaatsen naast tuin

Ik heb naast mijn tuin een stuk grond, die ik graag zou laten afsluiten: het gaat over 30 m op 5m. De afsluiting met een bovenbuis en een betonplaat.
maandag 8 mei 2017

Tuinafsluiting plaatsen

Graag zou ik mijn tuin afsluiten met composiet platen van het type A op een lengte van 32 meter en een hoogte van 1,80 meter.
zondag 7 mei 2017

Afsluiting tuin plaatsen

Ik wil mijn tuin laten afsluiten met een beton plaat en daar hout tussen ,de oude afsluiting en een stuk oude bomen moeten ook weg genomen worden. Ongeveer 100 lp meter.
zaterdag 6 mei 2017

Tuinvijver onderhouden

Ik bezit een vijver met Kooivissen en goudvissen. Graag had ik een offerte voor het onderhoud hiervan. Water is groen en vuil. Eventueel ook anders afwerken. Advies om reiger weg te houden.
donderdag 4 mei 2017

Tuin regelmatig onderhouden

Ik zoek iemand die regelmatig het gras komt afrijden en zo nodig onkruid wieden... Een keer per jaar de haag scheren.

Partners

Partners van Casius