Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

zondag 11 november 2018

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over een afstand van 9 m lang, we willen graag een hoogte van 1,80 m. We hebben de Tuya's van 29 jaar oud laten weghalen en willen nu een onderhoudsvriendelijke en milieuvriendelijke afsluiting plaatsen. In welke houten afsluiting(en) heb je interesse? : gevlochten takken (wilg of hazelaar)
zondag 11 november 2018

Tuin nivelleren

Ik had graag mijn tuin laten nivelleren. Het gaat over een stuk van een kleine 300 meter achteraan de tuin waar momenteel al gras op staat maar afloopt in 2 richtingen. Het voorste doe van de tuin loopt stijger af maar mag zo blijven. Het achterste hadden we graag vlak gehad. Het gras kan ik zelf verwijderen en opnieuw zaaien. De tuin is bereikbaar langs voor, maar grote graafmachines gaan niet tot vanachter geraken. Machines tot max 2,3 meter hoog lukken wel
zaterdag 10 november 2018

Draadafsluiting plaatsen

Op dit moment is er reeds een draadafsluiting aanwezig met oude betonnen palen. Deze moeten verwijderd worden en er moet een nieuwe draadafsluiting geplaatst worden met lengte 30 meter.
donderdag 8 november 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

We zouden 18 meter platen nodig hebben. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) als omheining. Bomen worden weggehaald en dienen vervangen door omheining
zaterdag 3 november 2018

Struiken verwijderen en betonnen afsluiting plaatsen

Struiken verwijderen en plaatsen van 12 meter betonnen afsluiting.
zaterdag 3 november 2018

Houten afsluiting inclusief poortje plaatsen

Plaatsen van een houten tuinomheining. Lengte 2 x 24 m. Hoogte max 2 m. Graag een houten poortje hebben aan de voorzijde van de tuin.
vrijdag 2 november 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen van 15 m lang en hoogte 1m80. Nu zijn de bomen weggehaald.
vrijdag 2 november 2018

Prikkeldraad plaatsen

Zo snel mogelijk prikkeldraad plaatsen op omheining. Hek van 50 meter lang en een andere kant ook nog af te sluiten dit ook ongeveer 50 m lang.
donderdag 1 november 2018

Weide afsluiten met draadafsluiting

Weide afspannen met ongeveer 180 cm hoge draad voor herten. Kleine 400 meter af te sluiten.
donderdag 1 november 2018

Verwijderen van huidige afsluiting en nieuwe betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen muur vervangen door nieuwe afsluiting. Lengte: 13,8 m + 2 m hoogte: 1,60 m + 2 m inclusief verwijderen van de bestaande platen. Het verwijderen kan nu via de living, dus ideale moment. Dit is een rijwoning, gemakkelijk bereikbaar.
woensdag 31 oktober 2018

Bouwrijp maken bouwgrond 20 are

Bouwrijp maken van 2 stukken bouwgrond, begroeid met dennenbomen.( 2 x 10 are)
zondag 28 oktober 2018

Houten afsluiting plaatsen 20 meter

Ik heb bestaande coniferen van ongeveer 20 meter lang en wil de bestaande stammen laten staan en takken tussen vlechten.
zondag 28 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik wil voor de achterkant van mijn tuin een klassieke betonnen afsluiting plaatsen. Dit voor ongeveer 48 lopende meter met een hoogte van 2 meter.
zondag 28 oktober 2018

Aanleggen van buitenpiste op landbouwgrond

Ik heb een stuk landbouwgrond gekocht en wil graag een piste aanleggen van 20 x 40 m.
zaterdag 27 oktober 2018

Planten van bomen en haag

We hebben 60 Levensboom 'Brabant' (150-175 cm) besteld als haag met een tussenruimte van 60 cm. We hebben ook een fireglow acer palmatum in een pot met een diameter van 80 cm die in de tuin geplant moet worden.
donderdag 25 oktober 2018

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik zou graag mijn tuin aan één zijde willen laten afsluiten met een tuinafsluiting ( +/- 1m80 hoog ) ter vervanging van de huidige afsluiting in houten vlechtschermen . Lengte is +/- 18 a 19 m . De bedoeling is geen zeer dure afsluiting te laten plaatsen maar een degelijke in materialen waar later weinig of geen onderhoud aan is .
woensdag 24 oktober 2018

Nieuw gras zaaien en sproeiinstallatie plaatsen

Nieuw gras en sproeiinstallatie plaatsen . oppervlakte : 15 à 20 ha.
zondag 21 oktober 2018

Verwijderen van sparren en beukenhaag aanplanten

We willen onze sparren verwijderen en een beukenhaag planten. Het gaat om een twintigtal sparren.
zondag 21 oktober 2018

Composiet afsluiting plaatsen

Nu omheining met betonplaten en deze moeten verwijderd worden en vervangen door composiet afsluiting. Afsluiting van 38 m lang 2m hoog
zaterdag 20 oktober 2018

Kunststoffen afsluiting plaatsen

Kunststof afsluiting plaatsen met een lengte 33 meter de hoogte graag 1.80 a 2 meter. Met betonnen plaat en zonder poortje. De huidige afsluiting mag blijven staan.
vrijdag 19 oktober 2018

Draadafsluiting + betonnen palen en platen vervangen

Een deel van de bestaande betonnen afsluiting met draad is kapot. Betonnen palen en platen stuk. Nieuwe draadafsluiting vervangen met betonplaat ongeveer 14 meter. Alsook de betonnen palen. Dit is een scheiding tussen twee percelen. De hoogte is 1.20 meter.
donderdag 18 oktober 2018

Wortels van coniferen verwijderen

Wortels van coniferen te verwijderen , het zijn er een 30 tal langs afscheiding Gemakkelijk te bereiken, tevens heb ik een lange rij struiken over een afstand van 15 m die met wortel ook verwijderd moeten worden.
donderdag 18 oktober 2018

Draadafsluiting plaatsen met poortje

Draadafsluiting plaatsen ongeveer 15 meter te plaatsen, dit is een recht stuk met een stukje van 3 meter , er is een hoek aan. De hoogte 1.80 meter. Een poortje aan de zijkant plaatsen. Zonder onder plaat met bovenbuis.
maandag 15 oktober 2018

Steenkorven plaatsen 12 meter

Ongeveer 12 lopende meter steenkorven aan straatkant te plaatsen.(1,5 m hoog) Te plaatsen in 2 delen. metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Opvullen met breuksteen.
zondag 14 oktober 2018

Betonnen afsluiting plaatsen

Wij zouden een betonnen muur 2 meter boven de grond van 34 meter lengte willen laten plaatsen. Invoegen inbegrepen. De grond ligt klaar om te plaatsen.

Partners

Partners van Casius