Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

zaterdag 9 november 2019

Nieuwe tuinomheining zetten

Nieuwe tuinomheining. Voorkeur voor betonnen basisplaat met daarboven houten omheining. In totaal 37m (ongeveer)
vrijdag 8 november 2019

Afsluiting plaatsen

Plaatsing van ondoorzichtbare omheining in tuin. Materiaal : stevig gevlochten hout, stijl 'forest avenue' standard model - Plaatsing : nog dit jaar (na ontvangst en akkoord op de prijs) Plaatsing in tuin naast paardenpiste. De omheining dient om mijn paardenpiste af te schermen van de duitse herder van de buren. de omheining dient 2 m hoog te zijn om in orde te blijven met de wet. Afsluiting tussen de 15 lopende m.De omheining dient geen luxe omheining te zijn, maar dient wel stevig geplaatst te zijn, materiaal maakt me feitelijk niet uit. Ik zoek naar een goede prijs kwaliteit verhouding. De tuin is bereikbaar zonder dat er hiervoor iemand dient thuis te zijn.
donderdag 7 november 2019

Afsluiting met draadpanelen plaatsen

graag had ik aan de voorkant van onze woning geluidswerende panelen(geluidsschermen) laten installeren waarover ik een klimplant zou laten groeien. hoogte 1.80 - 2.00 / totale lengte plaatsing +/- 18 meter.
donderdag 7 november 2019

Vijver uitbaggeren

Onze vijver is ongeveer 40m op 20m en zou moeten uitgebaggerd worden, waardoor hij terug dieper is zou gaan om één meter tot 1,5 meter. Die heeft lang stilgelegen dus ligt momenteel vol met bladeren.
vrijdag 1 november 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Volledige tuinafsluiting van ongeveer 100 lopende meter en een hoogte van 2 meter als dat mogelijk is. Qua materiaal graag betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...).
donderdag 31 oktober 2019

Blokhut plaatsen

Makro blokhut villach 505 * 320 cm te plaatsen.
dinsdag 29 oktober 2019

Afsluiting in steenkorven plaatsen

Afsluiting met steenkorven. Afsluiting tussen twee buren mag niet te hoog zijn en zo smal mogelijk is ongeveer een lengte van 17 m Steenkorf constructie: Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal)
maandag 28 oktober 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

Rechte muur van 24,5m lang. Het terrein varieert in hoogte van 40 tot 90cm. Betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...). Geen andere voorbereidende werken nodig.
donderdag 24 oktober 2019

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over een afsluiting van ongeveer 30m. Ongeveer 10m diep, 8m breed en dan nog eens 10m. Voor de hoogte graag 1,80m. Tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout
donderdag 24 oktober 2019

Composiet schutting plaatsen

Graag zouden we onze schutting willen veranderen naar een composiete schutting. Lengte 12m70 en hoogte van 1m80 of 2m.