Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een tuinman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende tuinmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Vlaams-Brabant:

donderdag 23 mei 2019

Buxus verwijderen en vervangen door afsluiting

In de tuin moet een buxushaag van 30 m uitgedaan worden en vervangen door een lage houten schutting
donderdag 23 mei 2019

Tuinafsluiting vernieuwen

Mijn omheining is door de wind deels omgewaaid en daarom zou ik een stevigere willen laten plaatsen. De lengte is ongeveer 20m. Ik had gedacht aan betonnen afsluiting gecombineerd met hout.Hoogte 1m80.(standaard)
woensdag 22 mei 2019

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond

Perceel bouwgrond van 1000 m² , waarvan er een gedeelte +-500m² bebost is = struiken (van 3 meter hoog), bomen (stam van max 15 cm in diameter en hoogte van max 8m) > zie foto's .
woensdag 22 mei 2019

Omheining plaatsen

We hadden graag een omheining laten plaatsten met een poortjes en het onderhoud van de tuin zelf. Afmeting tuin; 15m breed en 25 m diep. Het gaat om een draadafsluiting met een bovenbuis en mogelijk een betonplaat. De toegevoegde foto's zijn niet heel duidelijk maar ik heb spijtig genoeg geen andere foto's momenteel. Haag ook uit te doen.
woensdag 22 mei 2019

Vernieuwen van draadafsluiting

De bestaande omheining tussen onze terrein en dat van de buren is aan vervanging en uitbreiding toe. Wat we wensen is het volgende: Draadomheining in rechte lijn over 32m (groene palen, 1m70 hoog, betonplaat) Twee houten poortjes, één voor ons, één voor de buren. Oude omheining wegnemen.
dinsdag 21 mei 2019

Verwilderde tuin laten omploegen

Tuin van +/- 450m². Sterk opgeschoten onkruid verwijderen en egaliseren.
zondag 19 mei 2019

Weide maaien voor 1800 m²

Maaien van een weide. Oppervlakte van 1800 m² te doen.
zondag 19 mei 2019

Betonnen afsluiting plaatsen

50 m lang rechtsstuk afsluiting plaatsen Houtenschermen met betonnen palen met betonplaat totalen hoogten 2 m of 1.8 m hoog
zondag 19 mei 2019

Betonnen afsluiting zetten

12 (8+4) lopende meter met hoekpaal. Grijs hoogte 180cm boven de grond. Licht hellend, over de kortste zijde.
zondag 19 mei 2019

Steenkorven afsluiting plaatsen

Betreft 2 appartemement (2 verschillende eigenaars). Totaal een 12-tal meter vereist . Scheiding tussen appartementen en achterkant. Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Nu staat er een terras en er liggen keien.