Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Aarschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Aarschot.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Aarschot of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Aarschot die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Aarschot:

5 dennenbomen kappen en opruimen

5 Dennebomen van 15m kappen. + Opruimen.

Coniferen uitdoen en verwijderen

Onze coniferen gaan kapot. Het is een haag van 32 meter, hoogte 2 meter tussen 2 tuinen. Deze moet men verwijderen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen met betonplaten in kleur. Plaatsen op terras. De juiste afmetingen weet ik niet, maar ongeveer 5m op 3x3 m. hoogte van 1m80. Geen oude afsluiting te verwijderen.

Draadpanelen plaatsen

Vakman voor plaatsen afsluiting in beton of draadpanelen. Plaatsing inbegrepen van 115 m en 2 poorten van 3 m

Zwarte draadafsluiting zetten

Gezien onze nieuwbouw bijna staat zijn wij op zoek naar iemand voor het plaatsen van onze tuinomheining. Het bedraagt ongeveer een 47 meter. Graag zouden we zwarte draad willen en dus aan de zijkant van het huis een klein poortje, ook een in het zwart.

Draadafsluiting zetten

Draadafsluiting met beton onderkant en bovenbuis voor ~ 150 m

Inkorten coniferen + snoeien kerselaar

Inkorten +/- 15 blauwe coniferen (tot +/- 5 meter) en snoeien kerselaar. (indien gewenst nog foto's beschikbaar)

Plaatsen houten afsluiting

Wil een houten afsluiting laten plaatsen over een afstand van +/_ 20 meter. Met betonnen palen en houten panelen ( grenen ).

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 8m x 2m Normal gezien is de fundering ok er staat reeds een scheidingsmuur die zal worden verwijderd ( indien de fundering niet zou voldoen zouden wij deze zelf aanpassen ) . Graag had ik de korf opgevuld met basalt breuksteen . Werken voorzien in de zomervakantie.

Draadafsluiting/draadpanelen plaatsen met onder plaat en bovenbuis

Omheining voor nieuwbuis: Plaatsing draadafsluiting met bovenbuis en draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat onderaan, plaatsing in zachte ondergrond Totale lengte af te sluiten is ongeveer 105 meter. Dit zijn twee zijkanten en een achterzijde.