Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Asse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Asse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Asse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Asse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Asse:

Tuinhuis Lodz 5.04m x 2.96m plaatsen

Tuinhuis Lodz van 5.04m x 2.96m plaatsen. Betonnen ondergrond reeds aanwezig. Dakgoten plaatsen.

Tuinhuis Gardenas Qube plaatsen

Tuinhuis Gardenas Qube van 5.1m x 3m. Betonnen ondergrond reeds voorzien. Ook dakgoten plaatsen.

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Groffilex van 3.15m x 3.57m plaatsen. Ondergrond aanwezig. Aparte vloer aanwezig.

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van 2 types afsluitingen. Eerste is 12m lang en 2 m hoog. Dit is een privé-afsluiting met plankenwand geplaatst tussen betonpalen. Andere afsluiting is 35m lang en 1.5m hoog. Dit is een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis.

Buitenterras omheinen met wanden in thermowood

Op een patio van 50 m² dient links en rechts een wand in thermowood te komen. Totale lengte 2 x 4,5m, hoogte 3m. In de linkerwand dient 2m als manueel opendraaiende poort uitgevoerd te worden, onderkant op een wieltje, de draaias op een gevelmuur van de patio.

Terras en weggetje aan te leggen

Volledig vernieuwen van tuin. Terras en toegangsweggetje aan te leggen. Terras in blauwe steen: 30 m² Oprit weggetje in platte kasseien, breedte van 40 meter, kasseien van 14 op 14.

Betonnen afsluiting plaatsen

Een afscheiding plaatsen van betonplaten met structuur van ongeveer 6,5 meter (3 -4 palen). De hoogte ongeveer 2.5 meter.

Plaatsen van Bekafor omheining

Wij zoeken iemand voor een afsluiting in antraciet Bekafor classic panelen te leveren en te plaatsen in onze achtertuin, inclusief wegnemen van een oude draadomheiningNieuwe aflsuiting : Hoogte +/- 1. 80 m. Lengte van de afscheiding / omheining +/- 40 m. Uitvoering: zo snel mogelijk , zeker vóór de zomer.

Steenkorven plaatsen in tuin

Steenkorven plaatsen aan een tuin. Hoogte graag 80 cm. Lengte nog niet geweten. Metaalkleurig. Opvulling te bespreken met de vakman.

Tuin opfrissen

De tuin heeft maar voor de helft gras en ligt vol kiezelstenen. De tuin moet gelijkgetrokken worden en er moet gras (eventueel met matten) aangelegd worden. Ook de omheining moet vernieuwd worden. Deze bestaat nu uit een houten poort aan een kant, een twee zijden van de tuin bestaan uit draad. Deze draad loop ook door een haag van sparren. We zouden enkele opties willen horen over hoe we deze omheining best vernieuwen. We zouden de bomen graag willen laten staan.