Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Berg (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Berg (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Berg (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Berg (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Berg (Vl Br):

Vijver uitbaggeren

Onze vijver is ongeveer 40m op 20m en zou moeten uitgebaggerd worden, waardoor hij terug dieper is zou gaan om één meter tot 1,5 meter. Die heeft lang stilgelegen dus ligt momenteel vol met bladeren.

Afsluiting te herstellen

Door storm zijn er 2 afsluitingen beschadigd. In de ene zijn er 3 palen afgeknapt, in andere 1. De palen zijn van hout, 10 x 10 en staan 180 boven de grond. Ze houden houten schermen recht. Deze schermen zijn nog intact. De palen staan op een betonnen fundering. De ondergrond is bij de ene afsluiting natuursteen tegels en braakliggend en bij de andere dolomiet en kiezel. Kan u een bestek opmaken voor de herstelling?