Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor vijver uitbaggeren:

Vijver uitbaggeren

Onze vijver is ongeveer 40m op 20m en zou moeten uitgebaggerd worden, waardoor hij terug dieper is zou gaan om één meter tot 1,5 meter. Die heeft lang stilgelegen dus ligt momenteel vol met bladeren.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Berg (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver uitbaggeren uit heel België:

Uitbaggeren vijver

15 jaar geleden hebben we onze vijver laten uitbaggeren maar is ondertussen opnieuw dichtgeslipt. Vijver is ongeveer 50x25m en hadden deze graag opnieuw uitgebaggert. Er is geen elektriciteit aanwezig. Het slip kan wel ter plaatse blijven. We hebben daar wel een groep waarop het kan worden aangesloten.

Vijver uitbaggeren

wij hebben een vijver van ongeveer 70 m op 50 m dewelke zou moeten worden uitgebaggerd , er is al jaren niets aan gedaan door de vorige eigenaars

Vijver dieper maken en uitbaggeren

Wij hebben een vijver van 30m op 20 en willen die uitbaggeren en uitdiepen als waterbuffer.

Vijver uitbaggeren

Wij hebben een vijver van ongeveer 1000m² , die we graag zouden laten uitbaggeren. Er is plaats om een wachtbekken te graven.

Vijver uitbaggeren

De school is omgeven door een drie meter brede gracht en bevat in het midden van het domein twee grotere kommen (vijvers) waarop een visclub actief is. De vijvers zouden uitgebaggerd moeten worden.

Vijver uitbaggeren en dieper maken

Ik wil mijn vijver laten dieper maken, vooral in het midden deze is in totaal 60 m lang en 15 m langs 1 kant en 30 m langs andere kant.

Vijver uitbaggeren 35 are

Door de extreem droge zomer is het waterpeil van onze 35 are grote vijver enorm laag. Wij zouden de vijver laten uitbaggeren. Het betreft hier een ronde vijver met in het midden een eiland. Is bereikbaar met half-zwaar materieel. Er zit nog veel vis op en de waterdiepte bedraagt nu gemiddeld 50 cm. Dit is een open bebouwing.

Vijver uitbaggeren

Wij beschikken over een redelijk grote vijver met 4 buren gemeenschappelijk. Deze dient uitgebaggerd te worden. Er zit veel vis in.