Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Boortmeerbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Boortmeerbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Boortmeerbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Boortmeerbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Boortmeerbeek:

Aanleggen omheining met poort voor toegang

Ik wil op mijn oprit een omheining van hout hebben met een poort groot genoeg om een auto te laten doorgaan. Lengte is ongeveer 6meter. Graag zou ik een hoogte hebben van minimum 90cm. Materialen heb ik niet beschikbaar.

Kunststof afsluiting plaatsen

Ik zoek een afsluiting voor 4 meter breed en 2 meter hoog - tussen 2 muren. Graag een kunststofafsluiting met dichte panelen. Afhankelijk van de prijs zou ik nog ongeveer 10 meter tussen 2 tuinen willen zetten.

Snoeien coniferenhaag

Haagconiferen zijn ongeveer 3,50m hoog. Ik zou ze graag laten inkorten tot 2,50 lengte van de haag haag 75 m. Gelieve al het tuinafval mee te nemen.

Kunststof afsluiting plaatsen

Vakman voor plaatsen kunststofpanelen met volgende afmetingen: 4m lang en 2m hoog in kleur RAL 7039 .Inclusief plaatsing graag optie vermelden: twee lagen (+-40 cm dikte) mat melkwit (deels lichtdoorlatend)

Houten afsluiting plaatsen

Het gaat over een afsluiting langs straat kant naast een open gracht van 16 meter. De hoogte graag een 2 meter. Graag een houten afsluiting plaatsen.

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat en bovenbuis

Graag een draadafsluiting met betonplaat en bovenbuis. Het gaat over een recht stuk van ongeveer 56 m lang en zou een hoogte moeten hebben van 150 cm. De afsluiting mag gewoon in het groen zijn.

Haagbeuk planten

Ik zou graag een haag van haagbeuk laten aanplanten, circa 35 meter met plantjes van 125 tot 150 cm.

Zwarte draadomheining met bovenbuis plaatsen

Ik heb ter vervanging van een haag een offerte nodig voor een zwarte omheining met bovenbuis , en dit voor een lengte van ongeveer 30 m ( exacte afstand te meten ) . De omheining moet geplaatst worden vlak achter de boordsteen van het voetpad ( zie foto) . Indien mogelijk 1 m 80 hoog of 2 m hoog.

Herstellen betonnen omheining

Er is een camion tegen onze afspanning van beton gereden. Dringend hebben we hier een offerte voor nodig voor het herstel spoedig uit te voeren.

Betonnen afsluiting op scheidingslijn buren

Een scheiding met mijn buur. Een rechte wand van 22 meter lang en de hoogte ongeveer 2 meter.