Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Elewijt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Elewijt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Elewijt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Elewijt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Elewijt:

Haag verwijderen

De haag moet verwijderd worden, meegenomen. ze is ongeveer 30 meter lang, 17 jaar oud. er zijn kale delen maar het is vooral de dikte die ons parten speelt bij de buren.

Tuinafsluiting plaatsen

Composiet tuinafsluiting van ong. 10m x 1.8m plaatsen. Graag betonnen palen.

Afgraven grond en afvoeren en leveren nieuwe teelaarde

Twee stroken moeten worden afgegraven en heraangelegd, zie pdf voor afmetingen. Op een deel ligt teelaarde van ongeveer 10cm dik en op het andere ligt porfier van 6 cm op geotextiel. Alles afgraven tot ongeveer 30 cm diep en dan heraanleggen met teelaarde en eventueel lavasteen op geotextiel. De borduur uit hout mag ook weg en eventueel vervangen.

Houten afsluiting plaatsen 20 meter

Ik heb bestaande coniferen van ongeveer 20 meter lang en wil de bestaande stammen laten staan en takken tussen vlechten.

Steenkorven plaatsen nieuwbouw

Nieuwbouw start dit jaar eind juli. Plaatsen van omheining in steenkorven, verankerd. Steenkorven plaatsen ongeveer 45 meter. En de hoogte 1.80 meter.

Draadafsluiting bekaert met bovenbuis plaatsen

Nieuwbouw wordt gestart februari 2018. Graag een zwarte Bekaert draad hoogte 2 meter. Lengte 28 meter. Zonder betonplaat , met bovenbuis.

Houten afsluiting plaatsen

We zouden graag een afsluiting van onze tuin laten plaatsen, 35m lengte, 2 m hoogte. We hadden gedacht aan betonnen palen met houten planken ertussen, en waar er een betonnen plaat als plint tussen de palen wordt gebruikt. Aan de oprit dient de afsluiting geen 2m hoog te zijn. Andere duurzame oplossingen Mogen ook voorgesteld worden, echter wel met hout.

Monteren blokhut Edelweiss en carport

Blokhut Edelweiss met carport plaatsen.

Plaatsen omheining

Mijn tuin is ongeveer 35 meter diep. Aangezien ik zelf al een deel omheining zal plaatsen, wil ik de omheining pas laten beginnen vanaf mijn terras. Aan de linkerkant van mijn tuin gaat het om 30,20 meter, achteraan om 5,35m met een poortje en aan de linkerkant van mijn tuin ongeveer 20 meter. Ik zou graag draad met betonplaten laten plaatsen rond de 1m80 à 2m hoog (eigenaar van een grote hond).

Afsluiting tuin maken

Achteraan 15 meter breed - ronde palen met onderaan voorzien van betonsleuf voor betonnen plaat van 40 cm en draad 160 cm. Vooraan eveneens 15 meter breed: afspanning ongeveer . 120 cm hoog met poort van 4 meter.