Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor haag verwijderen:

Haag verwijderen

De haag moet verwijderd worden, meegenomen. ze is ongeveer 30 meter lang, 17 jaar oud. er zijn kale delen maar het is vooral de dikte die ons parten speelt bij de buren.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Elewijt (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor haag verwijderen uit heel België:

Opkuisen hofgrond

Inheemse bomen en struiken verwijderen op 2500m² grond. Ook enkele waardevolle bomen zoals els, wilg, noot, kers,... snoeien. Afval afvoeren. Wortels ook verwijderen of frezen. Bestaande haag verwijderen.

Verwijderen Leylandii haag

Leylandii haag verwijderen, totale lengte 15 meter, 1,40 meter hoog. Uitdoen maar afval mag ter plaatse blijven liggen. Bedoeling om nieuwe haag nadien aan te planten. Kan gemakkelijk ook met de spade worden uitgedaan. Er zijn geen diepe wortels.

Hagen verwijderen

Haag van 120m lang en 2m hoog verwijderen. Rond open bebouwing dus goed bereikbaar.

Haag en boom verwijderen

Oude haag van ong. 20m x 2m en afgezaagde boom verwijderen. Rekening houdend met draadafsluiting en oprit die vlak aan de haag aansluiten en niet mogen beschadigd worden. Afval afvoeren.

Verwijderen haag sparren

Verwijderen sparren 27 m , hoogte 3,5m plus ophalen

Houten tuinafsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting van ong. 70-100m x 1.8m met betonpalen en eventueel ook betonplaat onderaan plaatsen. Graag thermowood planken. Bestaande haag verwijderen.

Coniferen uitdoen en verwijderen

Ik heb over een lengte van 36 meter en 2,5 hoog een haag staan van coniferen. Ik wil die haag weg. Omdat die op stukken kapot is en te dik staat, niet mooi is en wil mijn tuin opnieuw en op een andere manier omheinen . Weet enkel nog niet hoe. Maar zal geen haag zijn waarschijnlijk. Qua materiaal mogen de vakmannen ons wat aanbieden.

Dubbelwandige betonafsluiting plaatsen

Plaatsing dubbelwandige betonafsluiting moderne look en gecoat in RAL kleur. Lengte ongeveer 14 meter. Hoogte moet wel 2 meter zijn. Ook eventueel verwijderen van bestaande haag (leylandi).