Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Everberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Everberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Everberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Everberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Everberg:

Houten tuinafsluiting herstellen

Houten tuinafsluiting herstellen.

Betonnen afsluiting plaatsen

Betonnen afsluiting plaatsen.Wij zouden 15 lopende meter betonplaten met motief willen en daarnaast 5 meter poort. Een oude afsluiting wordt afgebroken.

Tuinafsluiting vervangen

Onze houten panelen en palen zien heel wat af met storm en wind, er zijn dan ook een paar panelen en palen beschadigd. Wij zouden graag een offerte ontvangen om deze 11 panelen (waar er zeker twee vervangen moeten worden) tussen betonnen palen te laten plaatsen. Ook hebben we aan de zijkant van ons huis coniferen die gesnoeid moeten worden en achter in de tuin een berkenboom waar ook wat af mag. Naast deze offerte hebben we ook nog een aparte offerte nodig voor onze verzekering voor het vervangen van de twee beschadigde panelen en drie palen en om alles terug vast te zetten. Deze optie wensen wij niet te doen aangezien we dan terug problemen hebben bij de volgende storm.

Draadafsluiting plaatsen

Volledige afsluiting 1,80 m hoog ( er stonden 16 schermen van 1,80 m x 1,80m ) Eventueel ook een poort van 1,80 m hoog en ± 2,80 à 3 m breed in draad met metalen buizen en / of in houtwerk .

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van draadafsluiting over een lengte van +- 15m

Tuinarchitect nodig om afwateringsprobleem rond zwembad op te lossen

We hebben over een afstand van een 5-tal meter een niveauverschil van 12 cm met aflopend gras naar het zwembad. In hevige regenbuien loopt er momenteel modder in het zwembad. We zoeken een tuinarchitect die een plan kan tekenen en laten uitvoeren om dit probleem op te lossen.

Draadafsluiting plaatsen

Graag het volgende uitvoeren: Deel 1: Omheining van een veld langs de twee lange zijden en 1 korte zijde (11are). Hier zeer eenvoudige omheining voor voorzien Plus Integratie van bestaande poort (totaal 3,5 meter en 1m50 hoog) Deel 2: Afscheiding over 18 meter aan vier meter hoog met doel beplanting met klimop (om hangar van buur te camoufleren).

Verwijderen bestaande beplantingen en heraanleggen

Grootte voor- & zij tuin heeft een oppervlakte van 60 m². Verwijderen bestaande aanplantingen + heraanleg. Waarschijnlijk ook zaaien. Herstel of plaatsen van nieuwe boorden.

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen : Afsluiting over lengte van 15 meter met een hoogte van ongeveer 150-160 cm. Opvulling te bespreken met de vakman.

Houten afsluiting plaatsen

Momenteel hebben wij een draadafsluiting rondom de tuin, deze is rechthoekig en heeft ongeveer volgende afmetingen: breedte 6 meter lengte totaal 18. 5 waarvan reeds 2. 5 meter muur naast het huis staat. Dus 2 x 16 meter + 6 meter breedte (de echte afmetingen moeten nog opgenomen worden). De bedoeling is om een solide afsluiting te verkrijgen zodat er meer privacy is. Ook is dit een tuin waarin een stevige hond kan rond bewegen deze is een echte waakhond dus hoe minder zicht tot een hoogte van minimaal 1. 5 meter.