Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers / tuinmannen voor plaatsen kastanjehouten afsluiting :

Plaatsen kastanjehouten afsluiting

Houten afsluiting plaatsen ongeveer 15 meter +/- 180 cm hoog en 10 meter +/- 90 cm hoog. Dat is de achterzijde van de tuin tot het tuinhuis en dan nog eens een stuk lager. Er moet geen afsluiting worden weggenomen worden.
Offertes van tuinmannen voor tuinaanleg en -onderhoud uit Haacht (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen kastanjehouten afsluiting uit heel België:

Gevlochten wilgenhout afsluiting plaatsen

Zijkant tuin, graag gevlochten wilgentakken en kastanjehouten palen. Ong. 26 meter lang en 180cm hoog, onderste 20cm vrijhouden.

Draadafsluiting met poortjes plaatsen

Plaatsen van kastanjehouten palen en ursus gegalvaniseerde schapendraad. Ongeveer 300 lm met 2 Engelse poortjes en 2 grote houten poorten.

Plaatsen van kastanjehouten afsluiting

Ik woon in een rijhuis met achteraan een tuin. Er is al een degelijke afsluiting van Bekaertdraad met om de 2 meter een paal en onderaan een betonplaat, maar ik zou aan onze kant er een kastanjehouten afsluiting willen vóór plaatsen. Reden: het zal mooier zijn en het zal de inkijk verminderen. Afmetingen; 20 m lang en 1,75 cm hoog. De latten graag ongeveer 4 cm van elkaar.

Afsluiting plaatsen tussen tuin en weide

We wensen een afsluiting tussen weide en tuin van 14 m te plaatsen. We wensen hiervoor kastanjehouten afsluiting van 1,2 m hoog met een dubbele poort. Verder heeft de achterkant van de weide een nieuwe draad nodig. Dit is in totaal 24 m. De hele weide is momenteel omgeven met gegalvaniseerde draad.