Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Halle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Halle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Halle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Halle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Halle:

Afsluiting rond terras in pvc maken

Mijn terras is omringt met houten kruisen, maar door de jaren is dit rot geworden. Ik zou dit graag laten weghalen en hetzelfde in PVC laten zetten, indien mogelijk.

Blokhut Makro monteren

Het gaat om een blokhut Meribel. Afmetingen: 336 x 230 cm.

Tuinaanleg

Een tuin helemaal aanleggen. Nieuw terras plaatsen en achteraan de tuin een omheining zetten. Men moet ook de grond egaliseren om een nieuw tuinhuis op te zetten. Hierbij moet men ook de betonplaten heraanleggen.

Plaatsen van omheining aan achterkant tuin

Graag wens ik de afsluiting van mijn tuin te vervangen. Het over de afbraak van een bestaande afsluiting en plaatsen van een nieuwe. De lengte van deze afsluiting is een 18-tal meter lang. En moet 1m80 hoog zijn , zonder bovenbuis of betonenplaat

Kunststof afsluiting plaatsen

Kunststof afsluiting plaatsen in een U vorm. Lengte ongeveer 40 meter en de hoogte 1.80 meter. Tussen de buren.

Draadafsluiting zonder bovenbuis

Draadafsluiting plaatsen. Afsluiten van tuin rond appartementsgebouw. Dit gaat over een 100 meter. En de hoogte 1.80 / 2 meter. Zonder bovenbuis. Zonder betonplaat.

Draadpanelen plaatsen

Onze tuin is reeds langs 1 kant afgesloten en we zouden aan de andere kant (ca 30 m) een bekafor-type afsluiting willen. Ook vanachter over heel de lengte (ca 8 m) en vooraan langs het huis (driegevelwoning). Daar mag dan ook een poort voorzien worden in de omheining. Hoogte ongeveer 1. 5 m en moet hond-proof zijn. De totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 50 meter.

Betonnen afsluiting met hout look plaatsen

Graag een betonnen afsluiting in hout-look de lengte is ongeveer 2 X 100 meter. en eventueel een houten/betonnen poort aan de achterzijde en aan de voorzijde. Bij benadering 200 meter afsluiting plaatsen.

Plaatsen tuinafsluiting

Ik wil de scheiding tussen buren afschermen met kunststof platen. Lengte zal ongeveer 25 meter zijn. Hoogte 2 meter. En dan nog eventueel 2 x afsluiting tussen woning en scheiding beide buren, zijnde 2 x 3. 5 meter.

Verwijderen sparren

Ik heb in mijn tuin 8 sparren staan die ik zou willen laten verwijderen. Het zijn 8 stuks naast elkaar: elk ongeveer 2m50 hoog en 1 m breed Graag alles weghalen inclusief de stronken.