Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Herent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Herent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Herent:

Bamboe verwijderen

Ik wil een bamboeplant in mijn tuin laten verwijderen gezien de wortels beginnen door te lopen naar mijn buur. De bamboe omvat een oppervlakte van ongeveer 1,5 bij 1,5 m. Zou moeten uitgegraven worden en de wortels moet men vernietigen.

Draadafsluiting herstellen

Herstelling van bestaande omheining. +- 70m

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting van 10 meter of meer. Moet ter plaatse bekeken worden daarom dat we een vakman vragen.

Houten afsluiting plaatsen

Een 9m gesloten afscheiding tussen 2 tuinen ter hoogte van het terras. Graag horizontale lange planken bevestigd op tussenpalen van 1,8m hoogte, langs beide zijden van de omheining staan wisselend verticale houten palen. Nu staan er betonnen paaltjes met draden.

Steenkorven plaatsen 12 meter

Ongeveer 12 lopende meter steenkorven aan straatkant te plaatsen.(1,5 m hoog) Te plaatsen in 2 delen. metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Opvullen met breuksteen.

Draadafsluiting plaatsen

Het is voor de plaatsing van een omheining in een recht Z vorm (26,5m). We dachten aan een draadomheining zonder betonplaat en met bovenbuis. Plus tuinpoort te plaatsen van 2m br. De hoogte van de omheining zou 1,8m moeten zijn.

Houten afsluiting plaatsen

Op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een houten tuinafsluiting. Doel van de omheining is een fysieke en visuele afscherming te maken van onze koelinstallatie die buiten het gebouw staat opgesteld. Het gaat over een oppervlakte van 20 m², 3 zijden en afsluiting moet 1m80 hoog zijn met verticale latten.

Draadpanelen plaatsen

Afsluiting langs eigendomsgrens, naast oprit totale lengte is 19 m. Hoogte van draadpanelen 1,20 m. De laatste 9 meter is hellend. De afsluiting moet geplaatst worden langs een bestaande betonborduur in een verharding van betonstraatstenen.

Steenkorven plaatsen

We willen graag een lengte van 5 m lange steenkorf plaatsen, 30 cm breedte en 70 cm hoogte. De steenkorven moeten komen waar vroeger voor een deel treinbilzen waren als schutting. De treinbilzen heb ik ondertussen al verwijderd maar de ondergrond moet nog een beetje verstevigd worden door een laagje beton. De rest van de ondergrond is terrassteen.

Draadafsluiting plaatsen

Levering en eventuele plaatsing van draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat van 2 meter totale hoogte. Wat is de totale lengte van de gewenste afsluiting? (Bij benadering) : 70 meter