Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tuinman uit Herent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere tuinmannen uit Herent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tuinman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste tuinman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen in Herent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tuinman voor tuinaanleg en -onderhoud in Herent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier / tuinman in Herent:

Kappen van coniferen

8 Hoge coniferen verwijderen. Afval afvoeren.

Spanningsdraad tuinomheining herstellen

Herstellen helft metalen tuinafsluiting. 18m. 2 Spanningsdraden zijn losgerukt. Zwarte kleur.

Plaatsen van nieuwe poortjes

Ik zou graag nieuwe poortjes zetten. De ene is een dubbele poort van ongeveer 2m60 breed en 90 cm hoog, het andere poortje is 75 cm breed en eveneens 90 cm hoog. Ze zijn in hout, maar dat mag aluminium zijn ook.

Draadafsluiting plaatsen

Afsluiting plaatsen.Graag een stevige en hoge betonplaat onderaan. Het gaat over 32 meter en 1 dubbele poort waar auto door kan en 1 enkele poort. Geen oude afsluiting te verwijderen.

Tuinman voor onderhoud

Onkruid wegdoen, snoeien - Onderhoud 30 are tuin

Bamboe verwijderen

Ik wil een bamboeplant in mijn tuin laten verwijderen gezien de wortels beginnen door te lopen naar mijn buur. De bamboe omvat een oppervlakte van ongeveer 1,5 bij 1,5 m. Zou moeten uitgegraven worden en de wortels moet men vernietigen.

Draadafsluiting herstellen

Herstelling van bestaande omheining. +- 70m

Betonnen afsluiting plaatsen

Afsluiting van 10 meter of meer. Moet ter plaatse bekeken worden daarom dat we een vakman vragen.

Houten afsluiting plaatsen

Een 9m gesloten afscheiding tussen 2 tuinen ter hoogte van het terras. Graag horizontale lange planken bevestigd op tussenpalen van 1,8m hoogte, langs beide zijden van de omheining staan wisselend verticale houten palen. Nu staan er betonnen paaltjes met draden.

Steenkorven plaatsen 12 meter

Ongeveer 12 lopende meter steenkorven aan straatkant te plaatsen.(1,5 m hoog) Te plaatsen in 2 delen. metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Opvullen met breuksteen.